Hoe de com.apple.mobilephone-fout 1035 op te lossen?

De com.apple.mobilephone error 1035-fout is een unieke iPhone-fout. Het verschijnt niet op een desktopsysteem wanneer u probeert uw iPhone te synchroniseren of een back-up te maken. In plaats daarvan verschijnt deze fout op de iPhone zelf. Het lijkt een iOS-fout te zijn, maar het is eigenlijk een probleem met je voicemail.

Fix com.apple.mobilephone fout 1035

De com.apple.mobilephone error 1035-fout verschijnt in een van de twee gevallen; uw voicemail is niet ingesteld of uw voicemail is opnieuw ingesteld. Als er een wijziging is geweest in uw netwerkinstellingen die van invloed zijn op uw voicemail, of als u bent overgestapt naar een ander netwerk. In de meeste gevallen zult u uw voicemail opnieuw moeten instellen. Hier zijn een paar dingen die u kunt proberen naast het instellen van voicemail om het probleem op te lossen.

  Hoe u bedtijdwaarschuwingen krijgt op basis van wanneer u wakker moet worden

1. Schakel vliegtuigmodus in

Uw apparaat ondervindt mogelijk verbindingsproblemen. De eerste en eenvoudigste manier om dit op te lossen, is door de vliegtuigmodus in te schakelen.

Veeg omlaag vanuit de rechterbovenhoek om het Control Center te openen.
Tik op de schakelaar Vliegtuigmodus om de vliegtuigmodus in te schakelen.
Wacht 1-2 minuten.
Tik op de schakelaar Vliegtuigmodus om de vliegtuigmodus uit te schakelen.

2. Schakel over naar mobiele data

Als je bent verbonden met een wifi-netwerk, probeer dan over te schakelen naar mobiele data om te zien of het probleem verdwijnt. Als dit het geval is, veroorzaakt uw wifi-netwerk problemen bij het verbinden met voicemail.

  Hoe u een aantal tekens kunt krijgen vanuit het contextmenu met de rechtermuisknop in Firefox

Open de Instellingen-app op je iPhone.
Tik op WiFi en zet de schakelaar uit.
Tik op Mobiele gegevens.
Zet de schakelaar Mobiele data op Aan.

3. Voicemail instellen

Als al het andere faalt, stelt u uw voicemail in. Het is een goed idee om ervoor te zorgen dat uw netwerk voicemail heeft, dat dit wordt ondersteund op de iPhone en dat uw abonnement voicemail omvat.

Zet wifi op je iPhone aan.
Open de Telefoon-app.
Houd de 1-knop ingedrukt.
Het instellen van de voicemail wordt gestart (het gaat door als een oproep).
Volg de instructies om het in te stellen.

4. Reset netwerkinstellingen

De com.apple.mobilephone error 1035-fout kan eenvoudig een probleem zijn met uw netwerkinstellingen. De netwerkinstellingen kunnen worden gereset en dat lost eventuele problemen op. Als u de netwerkinstellingen reset, worden alle opgeslagen netwerken waarmee u ooit verbinding hebt gemaakt, verwijderd, maar er is geen risico op gegevensverlies.

  Zijn overlevingsbases en overlevingshuizen hetzelfde in Minecraft

Open de Instellingen-app op je iPhone.
Ga naar Algemeen.
Scroll naar beneden en tik op Transfer of Reset iPhone.
Tik op Resetten.
Selecteer Netwerkinstellingen resetten in het menu.
Je iPhone zal opnieuw opstarten.

Conclusie

Het is bekend dat problemen met voicemail op bepaalde netwerken voorkomen; AT&T is een van die netwerken, maar in de meeste gevallen zal het instellen van voicemail het probleem oplossen. Als u geen voicemail wilt gebruiken, vraagt ​​u uw provider om deze uit te schakelen.