Hoe de CPU, TPM, Secure Boot, RAM en online accountvereisten van Windows 11 te omzeilen

Sinds Microsoft de nieuwe systeemvereisten voor Windows 11 aankondigde, hebben gebruikers gezocht naar een oplossing om de beperkingen te omzeilen. Sterker nog, Microsoft heeft de regels zelf enigszins versoepeld. Als je TPM 1.2 hebt, kun je TPM 2.0 en CPU-controle omzeilen met de officiële registerhack van Microsoft. Om nog maar te zwijgen, er zijn verschillende andere methoden om de Windows 11 CPU-, TPM-, Secure Boot-, RAM- en online accountvereisten te omzeilen. Dus in deze zelfstudie brengen we een diepgaande zelfstudie om alle minimale systeemvereisten over te slaan en Windows 11 op niet-ondersteunde systemen te installeren. Laten we daarom naar de zelfstudie gaan.

Omzeil Windows 11 CPU-, TPM-, Secure Boot- en RAM-vereisten (2022)

We hebben alle stappen genoemd om de minimale systeemvereisten van Windows 11 te omzeilen in dit artikel. U kunt Rufus gebruiken om Windows 11 schoon te installeren terwijl u alle beperkingen verwijdert. U kunt Windows Update ook toepassen op incompatibele pc’s. Ten slotte hebben we ook de officiële oplossing van Microsoft opgenomen. U kunt de onderstaande tabel uitvouwen en naar elke gewenste sectie gaan.

Omzeil alle systeemvereisten van Windows 11 met Rufus

Rufus is een gratis en open-source opmaakhulpprogramma dat wordt gebruikt voor het maken van een opstartbare USB-drive voor Windows 11- en Linux-besturingssystemen. Het is een uitstekende tool waarmee je ook alle systeemvereisten van Windows 11 kunt omzeilen. Met de nieuwste versie van Rufus kun je TPM, Secure Boot, de 4 GB RAM-limiet en zelfs de online accountvereiste die onlangs is geïntroduceerd in Windows 11 Pro en Home omzeilen .

Laten we wat dat betreft verder gaan en leren hoe we alle minimale systeemvereisten van Windows 11 kunnen overslaan.

1. Ga eerst door en download de nieuwste versie van Rufus (3.18 of later, gratis) via de link hier.

2. Download vervolgens de officiële Windows 11 ISO van de website van Microsoft (op bezoek komen) gratis. Volg onze gekoppelde gids voor gedetailleerde instructies.

  Een app dwingen om de speciale GPU op Windows te gebruiken

3. Sluit daarna een USB-drive aan op uw pc en voer Rufus uit. Het zal automatisch de USB-stick detecteren. Klik nu op “Selecteren” om de Windows 11 ISO-image te laden.

4. Selecteer hier de Windows 11 ISO-image die u onlangs hebt gedownload.

5. Klik daarna op “Start” om het opstartbare USB-station van Windows 11 te maken.

6. Er verschijnt direct een pop-up op het scherm zodra u op Start klikt. Hier kunt u alle Windows 11-vereisten uitschakelen, inclusief TPM, 4 GB RAM, Secure Boot en online Microsoft-account. Bovendien kunt u het verzamelen van gegevens en andere dergelijke dingen ook uitschakelen. Klik ten slotte op “OK” en de opstartbare flashdrive is binnen een paar minuten klaar.

Opmerking: Rufus omzeilt de CPU-vereiste niet, waarvoor we hieronder aanvullende stappen hebben genoemd.

7. Sluit nu het USB-station aan op uw doelcomputer en installeer Windows 11 schoon, net zoals u dat gewoonlijk doet. U zult geen fouten tegenkomen. Als u een niet-ondersteunde CPU heeft, gaat u naar de volgende stap.

Aanvullende stappen om de CPU-vereiste van Windows 11 te omzeilen

1. Voor gebruikers die geen door Windows 11 ondersteunde CPU hebben en de foutmelding “Deze pc kan Windows 11 niet uitvoeren” krijgen, hoeft u zich geen zorgen te maken. Druk gewoon op “Shift + F10” om het opdrachtpromptvenster te openen. Typ hier regedit en druk op Enter.

2. Hierdoor wordt de Register-editor geopend. Navigeer nu naar het onderstaande pad.

HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMSetup  

3. Klik hier met de rechtermuisknop op “Setup” en kies Nieuw -> Sleutel.

4. Hernoem het daarna naar “LabConfig” en druk op Enter.

Opmerking: als LabConfig al aanwezig is onder Setup, ga dan meteen naar stap 5.

5. Nadat de LabConfig-sleutel is gemaakt, selecteert u deze en klikt u met de rechtermuisknop in de lege ruimte in het linkerdeelvenster. Kies hier Nieuw -> DWORD (32-bit) waarde.

6. Hernoem het BypassCPUCheck en druk op Enter.

7. Dubbelklik er nu op en wijzig de Waardegegevens in 1. Klik op “OK” om de Register-editor en het opdrachtpromptvenster te sluiten.

8. Klik daarna op de terugknop in de linkerbovenhoek.

9. Klik nu op “Volgende”, en u zult deze keer de fout niet tegenkomen. Dus dit is hoe u de CPU-controle op Windows 11 kunt omzeilen.

  Fix Windows Store 0x80072f05 Fout in Windows 10

TPM-controle omzeilen tijdens Windows 11-updates

Hoewel gebruikers erin geslaagd zijn om Windows 11 op niet-geschikte pc’s te installeren, kunnen de officiële Windows Updates niet worden geïnstalleerd vanwege systeemvereisten tijdens dynamische updates. Nou, dat is te verwachten, aangezien Microsoft eerder heeft gezegd dat het toekomstige updates op incompatibele pc’s niet kan garanderen.

Dus als Windows Updates niet op uw Windows 11-pc worden geïnstalleerd vanwege enkele ontbrekende vereisten, dan zal deze methode u helpen het probleem op te lossen. Een ontwikkelaar genaamd AveYo heeft een script ontwikkeld dat automatisch de installatievereisten omzeilt met behulp van een Product Server-truc. Hier is hoe het werkt.

1. Ga je gang en open de GitHub-pagina van het schrift. Klik hier op Code -> Download ZIP in de rechterbovenhoek.

2. Pak vervolgens het ZIP-bestand uit op uw Windows 11-pc en open de map.

3. Ga nu naar de map “bypass11” en klik met de rechtermuisknop op “Skip_TPM_Check_on_Dynamic_Update.cmd”. Selecteer hier “Uitvoeren als beheerder” in het contextmenu. Als u een beveiligingsprompt krijgt, klikt u op Meer info -> Toch uitvoeren.

4. Er wordt een opdrachtpromptvenster geopend met de melding dat de bypass is toegepast.

5. Ga nu door en controleer op updates op uw Windows 11-pc, en u kunt ze zonder problemen installeren. Vóór de installatie kan de installatiewizard u vragen om het risico te accepteren voordat updates op uw incompatibele pc worden geïnstalleerd. Accepteer het en je bent klaar om te gaan. Als het niet werkt, start u de pc opnieuw op en probeert u het opnieuw.

6. Als u de bypass-patch van uw systeem wilt verwijderen, voert u hetzelfde script opnieuw uit en het wordt onmiddellijk verwijderd.

Omzeil Windows 11 CPU- en TPM-vereisten (officiële Microsoft-methode)

Afgezien van trucs van derden, heeft Microsoft ook gedetailleerde instructies over het omzeilen van CPU- en TPM-vereisten tijdens het upgraden van Windows 10 naar Windows 11. Dat gezegd hebbende, heb je op zijn minst een TPM 1.2-chip nodig om deze methode te laten werken. Hier is hoe het te doen.

1. Druk op de Windows-toets en typ “regedit“. Open nu de Register-editor.

2. Plak hier het onderstaande pad in de adresbalk van de Register-editor en druk op Enter. Dit brengt u direct naar het volgende pad.

ComputerHKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMSetupMoSetup

3. Klik vervolgens met de rechtermuisknop op “MoSetup” in de linkerzijbalk en kies Nieuw -> DWORD (32-bit) waarde.

  Wi-Fi-wachtwoorden zien in Windows 11 (5 methoden)

4. Hernoem het AllowUpgradesWithUnsupportedTPMOrCPU en druk op Enter.

5. Dubbelklik nu op de nieuwe sleutel om deze te openen. Voer hier 1 in het waardegegevensveld in en klik op “OK”.

6. U kunt nu de Register-editor sluiten en uw pc opnieuw opstarten om de wijzigingen toe te passen. Als u de ISO-image van Windows 11 al hebt gedownload, klikt u er met de rechtermuisknop op en kiest u “Mount”.

8. De Windows 11 ISO-image wordt gemount als een externe schijf. Open vervolgens Verkenner en ga naar de gekoppelde schijf. Dubbelklik hier op “setup.exe” om het upgradeproces te starten.

9. Klik op de knop “Volgende” en accepteer de waarschuwing dat u Windows 11 op een incompatibele pc gaat gebruiken. Dat is het. U kunt nu officieel upgraden naar Windows 11, waarbij u de CPU- en TPM-controles omzeilt.

Windows 11-systeembeperkingen op niet-ondersteunde pc’s verwijderen

Dit zijn dus de drie eenvoudige manieren om de minimale systeemvereisten van Windows 11 over te slaan. Met de eerste methode kunt u Windows 11 opschonen en met de tweede methode kunt u toekomstige updates toepassen op uw Windows 11-pc. Met de derde methode kunt u upgraden van Windows 10 naar Windows 11 op incompatibele pc’s. Dat is in ieder geval allemaal van ons. Als je Fast Startup op Windows 11 wilt in- of uitschakelen, volg dan ons gekoppelde artikel. En om Android-apps op Windows 11 te installeren, hebben we daarvoor een speciale handleiding. Tot slot, als u nog vragen heeft, laat het ons dan weten in het commentaargedeelte hieronder.

gerelateerde berichten