Hoe de Fitbit-app te installeren op Windows 10

Activity trackers hebben allemaal mobiele apps. De apps zijn begeleidende apps voor de tracker die worden gebruikt om de firmware bij te werken en gegevens van de tracker naar uw telefoon te synchroniseren. Vervolgens worden de gegevens geüpload naar een online account dat u heeft aangemaakt, zodat u deze op elk gewenst moment kunt bekijken.

Fitbit-app op Windows 10

Activity trackers hebben over het algemeen geen mobiele app nodig om te werken. Ze zullen op zichzelf prima werken, op voorwaarde dat u ze opgeladen houdt. De apps zijn er omdat de tracker niet veel informatie kan opslaan en de meeste niet rechtstreeks verbinding kunnen maken met internet.

  Wat is het uitvoerbare proces van de antimalwareservice in Windows 10?

Om dit allemaal te doen, vertrouwen ze op Bluetooth en mobiele apps. Met Fitbit kun je de mobiele app overslaan ten gunste van een desktop-app als je Windows 10 gebruikt.

Fitbit installeren op Windows 10

De officiële Fitbit-app voor Windows 10 is beschikbaar in de Microsoft Store. De app kan worden gekoppeld aan je Fitbit-tracker, je gegevens synchroniseren en firmware-updates downloaden wanneer deze beschikbaar zijn.

Bezoek de Fitbit Microsoft Store-pagina in uw browser.
Klik op Ophalen.
Open de Microsoft Store-app wanneer daarom wordt gevraagd.
Klik op Ophalen.
Fitbit wordt geïnstalleerd.

Fitbit-apparaat instellen op Windows 10

U kunt uw Fitbit-apparaat instellen, dat wil zeggen, het verbinden met de desktop-app en er gegevens mee synchroniseren. Je moet een Fitbit-account hebben. Het is gratis om te maken. U moet ook de oplaadkabel voor uw apparaat hebben om het aan te sluiten en de gegevens te synchroniseren.

  Hoe Windows PowerShell 2.0 op Windows 10 uit te schakelen?

Verbind je Fitbit via de datakabel met je Windows 10.
Open de Fitbit-app op Windows 10.
Selecteer in de lijst met apparaten het apparaat dat u wilt verbinden.
Ga akkoord met de servicevoorwaarden.
Klik op Apparaat instellen.
Verifieer op het apparaat als daarom wordt gevraagd.
Het apparaat wordt verbonden met uw Windows 10-systeem.
Keer terug naar het dashboard en uw gegevens worden gesynchroniseerd.

Opmerking: u kunt gegevens synchroniseren via Bluetooth, maar wanneer u voor het eerst een verbinding tot stand brengt, bijvoorbeeld een tracker aan de app toevoegt, heeft u de datakabel nodig.

Conclusie

Wanneer je je Fitbit voor het eerst aansluit, moet Windows 10 er mogelijk stuurprogramma’s voor installeren. Totdat die stuurprogramma’s zijn geïnstalleerd, wordt je apparaat mogelijk niet gedetecteerd door de Fitbit-app. Als dat het geval is, koppelt u het apparaat los en sluit u het opnieuw aan nadat de stuurprogramma’s ervoor zijn geïnstalleerd. De Fitbit-app voor Windows 10 ondersteunt een groot aantal apparaten, maar als je een ouder apparaat hebt of een apparaat dat niet meer wordt verkocht, wordt dit mogelijk niet ondersteund door de app.

  Hoe het uitgangsvermogen van een USB-poort op Windows 10 te controleren