Hoe de geheime emoticons van Microsoft Teams te gebruiken


Microsoft Teams heeft emoji’s en reacties. Emoji’s komen vrij vaak voor in elke app die chat ondersteunt. Sommige apps ondersteunen een kleine en eenvoudige emoji-set, terwijl andere alle emoji’s ondersteunen die het besturingssysteem waarop ze draaien ondersteunen.

De Microsoft Teams Windows 10-app ondersteunt de native emoji op Windows 10, Microsoft Teams voor Mac ondersteunt de native macOS-emoji en hetzelfde geldt voor de mobiele apps.

Microsoft Teams geheime emoticons

Microsoft Teams heeft twee verschillende manieren om emoji’s of emoticons in te voeren; je kunt op het emoji-pictogram onder het chat-/tekstinvoerveld klikken of je kunt het emoji-invoerpaneel van het besturingssysteem gebruiken. Op Windows 10 kunt u het paneel openen met Win+. Toetsenbord sneltoets.

  Hoe de Ubuntu-bootloader te bewerken met een GRUB grafische editor

Microsoft Teams heeft ook een kleine set geheime emoticons. Ze zijn vrij gemakkelijk toegankelijk als u weet hoe u er toegang toe kunt krijgen.

Gebruik geheime emoticons van Microsoft Teams

Volg de onderstaande stappen om de geheime emoticons van Microsoft Teams te gebruiken. Deze werken voor de desktop-apps en voor de web-UI, maar niet voor de mobiele apps.

Open Microsoft Teams.
Ga naar een teamkanaal of een chatthread.
Klik in het tekstinvoerveld en voer de dubbele punt in:.
Volg dit teken met een letter, bijvoorbeeld a, en emoticons die met de letter beginnen, verschijnen in de lijst. U kunt doorgaan met typen om de resultaten te verfijnen, bijvoorbeeld appel.
Selecteer een emoticon met de muis of met de pijltoetsen omhoog/omlaag en tik op Enter.
De emoticon wordt ingevoerd.
Tik op de Enter-toets of voer tekst in en verzend het bericht.

  Nu reageren voegt relatieve tijdstempels toe aan uw Gmail-inbox [Chrome]

De emoticons die u ziet, zijn dezelfde die Windows 10 ondersteunt, maar dit is een snellere manier om ze in te voeren en u zult een paar verschillende zien. Op macOS krijg je echter een geheel andere/nieuwe set emoticons om te verzenden. Sommige van de emoticons zijn de emoticons die u mogelijk in Skype hebt gezien.

Conclusie

De ‘geheime’ emoticons in Microsoft Teams geven geen speciaal personage weer en zijn ook niet geanimeerd. Ze worden geheime emoticons genoemd of genoemd, simpelweg omdat de methode om ze in te voeren niet bekend is bij de meeste gebruikers van Microsoft Teams. Deze methode was niet altijd een onderdeel van Microsoft Teams. Het is enigszins recentelijk toegevoegd en op een gegeven moment is de officiële Twitter-account van Microsoft Office getweet erover alsof het een nieuwe functie of een geheime functie was. Het enige verschil is dat het account zegt dat het alleen in Windows 10 werkt en Win+ citeert. sneltoets, maar je kunt de dubbele punt-methode gebruiken om de emoticons op macOS in te voegen.

  Hoe u Google Maps en Apple Maps onderweg kunt gebruiken zonder internetverbinding