Hoe de iOS 7 Photo Booth-app op iPhone of iPod touch te krijgen

Het is misschien niet de meest populaire app op de iPad, maar Photo Booth heeft nog steeds een behoorlijk aantal fans. Veel foto-editors en apps voor het vervangen van camera’s hebben geprobeerd Photo Booth op andere platforms na te bootsen, maar er is altijd een zekere charme in het gebruik van de real deal. Omdat Apple geen Photo Booth voor iPhone aanbiedt, hebben ontwikkelaars poorten en alternatieven bedacht voor kleinere schermen. Op iOS 7 brengt Photo Booth (iOS 7) deze klassieke iPad-app naar iPhone- en iPod touch-apparaten met de nieuwste iOS-firmwareversie. De poort die door de tweak wordt aangeboden, is een beetje te eenvoudig, maar dient het doel waarvoor het is ontworpen. Je krijgt alle populaire camera-effecten, evenals een reeks uitgebreide opties voor delen.

  Samenwerken aan notities in iOS 10

Photo Booth (iOS 7) verschijnt als een op zichzelf staand pictogram op de iPhone Springboard. Er zijn geen opties om te configureren in de app Stock-instellingen of in Photo Booth zelf. Gebruikers zijn klaar om foto’s te maken zodra ze de nieuwe app voor de eerste keer lanceren. Er worden in totaal acht realtime camera-effecten aangeboden. Standaard is de camera aan de voorzijde actief in Photo Booth, maar u kunt overschakelen naar de andere lens door op een effecttegel te tikken en vervolgens op het camerapictogram in de onderste balk te klikken.

De beschikbare effecten in Photo Booth zijn als volgt.

  Hoe een contact de modus Niet storen van iOS te laten omzeilen?

Knijpen
Caleidoscoop
Warmtecamera
Draaien
Spiegel
Rekken
Lichttunnel
Röntgenfoto

Een van de tegels toont ook de normale weergave van de scène voor je. Alle voorbeeldvensters worden in realtime bijgewerkt en elk effect kan worden geselecteerd door eenmaal op de bijbehorende tegel te tikken.

Het opnamescherm dat wordt aangeboden door Photo Booth (iOS 7) lijkt vrij veel op de stock Camera-app. De onderste helft van het scherm toont een verzameling foto’s die eerder met de app zijn gemaakt. Er zijn niet veel andere opties op dit scherm, met als enige knoppen schieten, terug en lensschakelaar. In de Photo Booth-galerij zijn er extra knoppen om afbeeldingen te delen en te verwijderen. De tweak maakt gebruik van het standaard iOS 7-menu voor delen, met opties zoals sms, e-mail, Twitter en Facebook.

  Toestaan ​​dat oproepen en berichten van een contactpersoon worden overgeslagen Niet storen in iOS

Photo Booth (iOS 7) is een gratis aanpassing en werkt redelijk goed op alle iDevices. Sommige gebruikers hebben echter geklaagd over een paar crashproblemen tijdens de installatie van de tweak. Probeer het eens door naar de BigBoss-repo van de Cydia-winkel te gaan.