Hoe de Mophie draadloze oplader te resetten

Heeft u een draadloze oplader van Mophie of gebruikt u een draagbare oplader van een Mophie powerstation en wilt u uw telefoon draadloos opladen? En vraag je je ook af hoe je je Mophie draadloze oplader kunt repareren? Maak je geen zorgen, we zijn er voor je! Als u iemand bent die op zoek is naar meer informatie over Mophie draadloze opladers, dan brengen we u deze handige gids die al uw twijfels zal wegnemen, zoals of Mophie-opladers slecht zijn voor uw telefoon en hoe u de draadloze oplader van Mophie kunt resetten. Ook leert u hoe u uw Mophie draadloze oplader kunt repareren.

Hoe de Mophie draadloze oplader te resetten

Hoe u de draadloze oplader van Mophie kunt resetten, leest u verderop in dit artikel. Blijf lezen om er meer over te weten te komen.

Hoe zet u uw Mophie draagbare oplader aan?

Laten we eens kijken hoe u uw draagbare oplader van Mophie kunt inschakelen.

1. Sluit eerst een bliksemkabel aan op de draagbare oplader van Mophie om deze op te laden.

2. Nadat het is opgeladen, drukt u op de knop Batterijstatus om het batterijpercentage te controleren.

Nu is de draagbare oplader van uw Mophie-krachtstation ingeschakeld en kunt u hem op elke telefoon aansluiten en uw telefoon overal opladen zonder een echte stekker.

Hoe lang duurt het voordat een Mophie-oplader is opgeladen?

De oplaadtijd is afhankelijk van het soort oplader dat u gebruikt om het op te laden.

 • Als het laadrendement 100 procent is en u een oplader van 1 Ampère gebruikt, duurt het ongeveer 12 uur, aangezien de Mophie-oplader een batterij van 12 Ah heeft.
 • Het duurt echter minder dan 6 uur oplaadtijd als een oplader van 2,1 Ampère wordt gebruikt, en nog minder oplaadtijd als een betere oplader met meer capaciteit wordt gebruikt om het op te laden.

Mophie-oplader vereist minder oplaadtijd als er al een batterij op uw Mophie-oplader aanwezig is. De knop Batterijstatus gebruikt lichtpunten om batterijpercentages aan te geven. Zo kunt u het batterijpercentage bepalen aan de hand van de lichtpunten:

 • 1 lichtpunt geeft een batterij van 0 tot 25 procent aan
 • 2 stippen geven een batterij van 25 tot 50 procent aan
 • 3 stippen geven een batterij van 50 tot 75 procent aan
 • 4 stippen geven het batterijpercentage aan tussen 75 en 100
  8 platforms om in te huren voor de beste typservices

Zijn Mophie-opladers slecht voor uw telefoon?

Nee, elk type draadloze oplader is niet slecht voor je batterijstatus van de mobiele telefoon.

 • Draadloze opladers hebben een voordeel ten opzichte van conventionele opladers omdat ze een stabiele lading bieden. Maar het is een veelvoorkomend misverstand dat draadloze ladingen meer warmte produceren tijdens het opladen, dus het zal de gezondheid van uw telefoon negatief beïnvloeden. Het is niet zo dat de batterij van je telefoon warm wordt tijdens het draadloos opladen, maar alleen de koperen spoel in de telefoon wordt warm.
 • De draadloze oplader gebruikt elektromagnetische inductie om op te laden en oververhitting is een van de negatieve effecten van elektromagnetische inductie. Maar de batterij van uw smartphone wordt niet direct bedreigd door de hitte, zolang de warmte maar binnen veilige grenzen blijft.
 • De oplaadcycli van de batterij worden niet beïnvloed door het type oplader dat wordt gebruikt, dus draadloos opladen en bekabeld opladen zijn in dit opzicht niet anders.

Mophie-opladers zijn van topklasse en doen uitstekend werk bij het beheren van de geproduceerde warmte. Mophie-opladers zijn dus veilig in gebruik en hebben geen nadelige gevolgen voor uw iOS- of Android-smartphone. Dus nu weet je of Mophie-opladers slecht zijn voor je telefoon of niet.

Foto door Chris Lynch op Unsplash

Hoe lang gaan Mophie-opladers mee?

Mophie Portable PowerStation-opladers bieden een output van 100 watt en kunnen tot 3 apparaten tegelijk opladen. Bovendien kan het worden gebruikt om laptops en mobiele telefoons op te laden. De Mophie Portable PowerStation XL-oplader kan opladen voor meer dan 96 uur iPhone-gebruik en meer dan 12 uur voor gebruik op grote apparaten zoals Macbook. Mophie-opladers bieden u meer dan 500 volledige cycli (van 0 procent tot 100 procent) met 100 procent efficiëntie. Naarmate de tijdefficiëntie van alle lithiumbatterijen afneemt, biedt de batterij van de Mophie-krachtcentrale mogelijk slechts minder dan 75% van zijn oorspronkelijke capaciteit na 500 volledige cycli.

Heeft Mophie een levenslange garantie?

Mophie-opladers worden geleverd met een garantie van 2 jaar vanaf de aankoopdatum. Zorg ervoor dat u uw Mophie-oplaadapparaten registreert voor garantie nadat u ze hebt gekocht. Zodat, als uw apparaat onder uw garantieperiode kapot is of defect is, u een vervangend apparaat kunt bestellen zonder extra kosten.

  Aangepaste penseelformaten krijgen in MS Paint?

Hoe weet u of uw Mophie draadloze oplader werkt?

Om te controleren of uw Mophie draadloze oplader werkt, kunt u uw Mophie draadloze oplader in een stopcontact steken en uw smartphone daarop plaatsen, die draadloos opladen ondersteunt op het oplaadpad. Als u een pop-upmelding van draadloos opladen op uw telefoon of oplaadpictogram ziet, betekent dit dat uw Mophie draadloos opladen correct werkt. Als dit niet werkt, kunt u ook proberen uw Mophie draadloze oplaadpad-adapter rechtstreeks in het stopcontact te steken in plaats van hem op een powerstick of verlengsnoer aan te sluiten. U kunt ook proberen de oplader op meerdere stopcontacten aan te sluiten om er zeker van te zijn dat de oplader defect is en geen stopcontact.

Foto door Onur Binay op Unsplash

Als uw Mophie draadloze oplader na het proberen van al deze methoden niet werkt, kunnen er interne problemen zijn, zoals een defect aan een connector, chip of externe componenten, zoals een oplaadstation. Neem voor extra hulp bij het onderzoeken van de draadloze oplader op een beschadigde oplaadpoort of chip contact op met: Mophie-ondersteuning.

Wat betekent het als uw Mophie draadloze oplader knippert?

Als uw Mophie draadloze oplader knippert, betekent dit:

 • De draadloze juice pack case werkt niet zoals het hoort. Het kan dus gebeuren dat de juice pack draadloze case en het oplaadstation niet correct zijn aangesloten.
 • Er is een probleem met het huidige aanbod.

Waarom knippert uw draadloze oplader en laadt hij niet op?

Als je Mophie draadloze oplader knippert en je draadloze case of telefoon niet oplaadt, betekent dit dat de juice pack draadloze case of telefoon niet goed oplaadt of niet genoeg stroom ontvangt.

Hoe kunt u uw Mophie draadloze oplader repareren?

Mophie draadloze opladers bieden u 100 watt output en kunnen tegelijkertijd 3 apparaten opladen. Bovendien kan het worden gebruikt om laptops en mobiele telefoons op te laden. Maar als uw draadloze oplader knippert en uw draadloze oplaadcase of mobiele telefoon niet oplaadt, vindt u hier een handleiding over hoe u uw Mophie draadloze oplader in een paar eenvoudige stappen kunt repareren.

Optie I: uw draadloze oplaadpad schoonmaken

Stof kan zich ophopen op uw draadloze pad en kan de elektromagnetische inductie belemmeren, wat leidt tot problemen in de draadloze oplaadverbinding. Maak uw oplaadpad regelmatig schoon met een schone doek om los de oplaadproblemen op.

Optie II: plaats de telefoon correct op het oplaadpad

Zorg ervoor dat u uw telefoon zorgvuldig en correct op uw draadloze oplaadpad plaatst, zodat de oplaadverbinding goed kan worden gemaakt en er geen belemmering is in het oplaadproces. Soms kan de trilling van uw melding uw telefoon niet goed uitlijnen op het oplaadstation. Draadloos opladen werkt volgens het principe van elektromagnetische inductie, dus zorg ervoor dat er geen metalen voorwerpen in de buurt van je telefoon of je mobiele hoesje zijn. Het is dus aan te raden om uw hoesje te verwijderen terwijl u uw telefoon draadloos oplaadt.

  Verwijder Australis en herstel het klassieke thema in Firefox 29

Hopelijk weet u na het lezen van deze handleiding nu hoe u uw Mophie draadloze oplader kunt repareren als deze niet goed wordt opgeladen. Lees dit artikel vanaf het begin om te leren zijn Mophie-opladers slecht voor je telefoon.

Hoe de Mophie draadloze oplader resetten?

Mophie draadloze opladers bieden een output van 100 watt en kunnen tot 3 apparaten tegelijk opladen. Bovendien kan het worden gebruikt om laptops en mobiele telefoons op te laden. Maar als uw draadloze oplader knippert en uw draadloze oplaadcase of mobiele telefoon niet oplaadt, is de eerste stap voor het oplossen van problemen die u moet proberen, uw draadloze oplader opnieuw in te stellen. Hier is een handleiding voor het resetten van de Mophie draadloze oplader in een paar eenvoudige stappen.

 • Druk lang op de resetknop aan de achterkant van uw Mophie draadloze oplaadcase om uw Mophie draadloze oplader te resetten.
 • Koppel uw Mophie-oplaadstation los en sluit het vervolgens opnieuw aan. Hiermee wordt ook uw Mophie draadloze oplader gereset.

Hoe kunt u een draagbare oplader resetten?

Om uw Mophie draagbare oplader te resetten, houdt u de resetknop aan de achterkant van uw Mophie draagbare oplader ingedrukt. Laat na enkele ogenblikken die knop los om uw draagbare oplader opnieuw in te stellen.

***

We hopen dat je hebt geleerd dat Mophie-opladers slecht zijn voor je telefoon en hoe je de draadloze oplader van Mophie kunt resetten. Neem gerust contact met ons op met uw vragen en suggesties via de opmerkingen hieronder. Laat ons ook weten wat u hierna wilt leren.

gerelateerde berichten