Hoe deel te nemen aan iemands live op TikTok

TikTok werd oorspronkelijk uitgebracht in 2017 voor iOS en Android buiten het Chinese vasteland. Gebruikers van TikTok kunnen verschillende video’s maken, waaronder uitdagingen, dansroutines, goocheltrucs en komische. Geverifieerde accounts hebben meer zichtbaarheid en een zekere mate van geloofwaardigheid op TikTok. De voordelen van live gaan op TikTok zijn dezelfde als die van live gaan op elk ander social media platform. U krijgt de mogelijkheid om in realtime met uw publiek te communiceren. Mensen die de TikTok-app gebruiken, kunnen live-uitzendingen bekijken die TikTok Lives worden genoemd, en deze zijn vaak informeel en kort. Maar merken bieden vaak meer georganiseerde levens, zoals culinaire shows, oefeninstructies of productvideo’s. Net als Facebook Live- en Instagram Live-video’s, heeft TikTok Live snel aan populariteit gewonnen als communicatiekanaal. Dit artikel bevat een stapsgewijze handleiding voor het deelnemen aan iemands Live op TikTok en het verzenden van gastverzoeken op TikTok. Je leert ook hoe je een verzoek kunt indienen om lid te worden van een Live op TikTok en lid te worden van TikTok Lives.

Hoe deel te nemen aan iemands live op TikTok

Met de app TikTok voor het delen van video’s van 15 seconden kunnen gebruikers video’s maken en delen over elk gewenst onderwerp. Met de TikTok-app hebben gebruikers de mogelijkheid om filters en effecten toe te voegen, evenals toegang tot een uitgebreide verzameling audiofragmenten van liedjes. Het programma wordt gepromoot als een online community voor het uitwisselen van video’s. Blijf verder lezen om de stappen te vinden die in detail uitleggen hoe je lid kunt worden van iemands Live op TikTok, met handige illustraties voor een beter begrip.

  Een gedetailleerd overzicht van de TikTok Downloader

Waarom kan ik geen lid worden van TikTok Lives? Waarom kan ik niet deelnemen aan iemands live op TikTok?

Je mag niet deelnemen aan TikTok Live als je verzoek wordt afgewezen. Het verzoek van iemand wordt hoogstwaarschijnlijk geweigerd als hij probeert deel te nemen aan een livevideo die wordt gepresenteerd door een persoon met wie hij geen connectie heeft.

Heb je 1.000 volgers nodig om deel te nemen aan een live op TikTok?

Ja, je hebt 1.000 volgers nodig om mee te doen aan een Live op TikTok. Je hebt minimaal 1000 volgers op de TikTok-app nodig om de Live-functie te gebruiken. Er zijn tijdelijke oplossingen beschikbaar, zoals het converteren naar een zakelijk account om toegang te krijgen tot sommige TikTok-functies en het plaatsen van een link naar je profielbiografie. De minimale volgersvereiste voor Creator- en Business-accounts is echter nog steeds van toepassing tijdens het gebruik van de Live-functie.

Is live toegang nodig om als gast live te gaan?

Ja, live toegang is nodig om live te gaan als gast op TikTok. Je moet live-toegang hebben om live te gaan, aangezien je geen live als gast mag starten. Daarom is het niet toegestaan ​​om er een mede-gastheer te zijn. Je moet toestemming hebben van de oorspronkelijke host van een Live-volger om als gast mee te doen. Een uitnodiging om als gast mee te doen kan door een Live-host naar u worden verzonden via de knop in de linkerbenedenhoek, die een lijst met geschikte gasten toont.

Hoewel de uitnodigingslink na 20 seconden verloopt, hoef je op dat moment niet naar de Live te kijken. Een gastverzoek schakelt de videostream van de uitgenodigde gebruiker onmiddellijk in nadat beide gebruikers deze hebben geautoriseerd. De oorspronkelijke hosts behouden nog steeds de administratieve controle over The Live, maar er zullen meer hosts zijn. U moet echter eerst in aanmerking komen voor Live-toegang om deel te nemen aan een Live, laat staan ​​om er een te starten.

Waarom kan ik geen gastverzoek verzenden op TikTok?

Hier zijn enkele redenen waarom je geen gastverzoeken kunt sturen op TikTok:

  • Als je geen live toegang hebt, kun je geen gastverzoeken sturen op TikTok.
  • Als je jonger bent dan 16 jaar, kun je geen gastverzoeken sturen op TikTok.
  • Als je minder dan 1000 volgers op je TikTok-account hebt, kun je geen gastverzoeken sturen op TikTok.
  Hoe te sms'en op TikTok zonder telefoonnummer

Hoe doe je mee aan iemands live op TikTok?

De mogelijkheid om te informeren naar deelname aan een uitzending is beschikbaar voor gebruikers. Het is belangrijk om in gedachten te houden voordat je dit doet: het zal niet altijd geschikt zijn om aan een uitzending deel te nemen, en Live-gebruikers accepteren mogelijk niet een verzoek van iemand anders om aan hun uitzending deel te nemen, vooral als ze deze niet kennen. Het loont de moeite om, indien mogelijk, te plannen als een gebruiker wil deelnemen aan een gedeelde uitzending. In dat geval is dit niet mogelijk. De kans dat iemand een verzoek van een andere gebruiker om deel te nemen aan hun live-uitzending accepteert, wordt vergroot als ze op de hoogte zijn van de relevantie van de persoon of aanvrager.

Volg de gegeven stappen om deel te nemen aan iemands Live op TikTok.

1. Open de TikTok-app op je Android of iOS mobiel apparaat.

2. Tik op de LIVE-optie op het tabblad Home en zoek de gewenste TikTok Live waar je lid van wilt worden.

3. Tik vervolgens op het personenpictogram naast het opmerkingenvak onder aan het scherm.

4. Tik op de optie Verzoek om het verzoek te plaatsen om lid te worden van deze specifieke TikTok Live.

Uw scherm wordt in tweeën gedeeld wanneer uw verzoek is geaccepteerd. Je bent nu met succes lid geworden van de live-uitzending.

Hoe deel te nemen aan iemands live op TikTok?

Door de Live-functie toe te voegen, heeft TikTok de interactiviteit van Live-uitzendingen voor zowel artiesten als consumenten enorm vergroot. Om deel te nemen aan een live-uitzending, kunt u wachten op een uitnodiging of verzoek. Houd er rekening mee dat de optie om deel te nemen aan een live-uitzending alleen toegankelijk is als je een uitnodiging hebt ontvangen of als de gebruiker die live streamt je toestemming heeft gegeven om dit te doen na ontvangst van je verzoek. Volg de bovenstaande stappen om lid te worden van iemands TikTok Live in de app.

  Hoe u uw video op TikTok kunt opslaan zonder te posten

Hoe een verzoek indienen om deel te nemen aan een live op TikTok?

Nu je weet hoe je kunt deelnemen aan iemands Live op TikTok, laat ons weten hoe je een verzoek kunt indienen om deel te nemen aan een Live op TikTok. Als je ouder bent dan 16 jaar en meer dan 1000 volgers hebt, kun je een verzoek indienen om deel te nemen aan een Live. Gebruikers moeten eerst de live-uitzending lokaliseren om eraan deel te nemen. Tik vervolgens op het personenpictogram > Verzoekoptie om een ​​verzoek te verzenden om deel te nemen aan de uitzending. Wanneer het verzoek wordt geaccepteerd door de Live-host, doe je direct mee aan de Live-uitzending.

Hoe deel te nemen aan iemands live op TikTok als gast?

Laten we de stappen bekijken om als gast lid te worden van iemands Live op TikTok.

1. Start de TikTok-app en tik op de LIVE-optie op het tabblad Home.

2. Zoek vervolgens de gewenste TikTok Live waar je lid van wilt worden.

3. Tik op het personenpictogram naast het opmerkingenveld.

4. Tik ten slotte op de optie Verzoek om het verzoek te plaatsen om lid te worden van deze specifieke Live.

Nadat het verzoek is geaccepteerd, word je succesvol lid van deze TikTok Live.

***

Dus we hopen dat je hebt begrepen hoe je lid kunt worden van iemands Live op TikTok met de gedetailleerde stappen om je te helpen. U kunt ons uw vragen of suggesties laten weten over elk ander onderwerp waarover u een artikel wilt schrijven. Zet ze in de comments hieronder zodat we het weten.