Hoe DirecTV-foutcode 775 op te lossen

De kabelkniprevolutie verliep niet zo goed als gepland. Er zijn nu verschillende populaire online streamingdiensten, elk met hun eigen exclusieve catalogus met titels, waarvoor individuele lidmaatschappen vereist zijn. Voor veel gebruikers biedt een kabelabonnement hen meer inhoud voor minder.

DirecTV

DirecTV is een dochteronderneming van At&T en het is een populaire kabelaanbieder die een breed scala aan kanalen en streamingmogelijkheden biedt. Het werkt via een settopbox en vereist een abonnement om te gebruiken. De abonnementen zijn niet goedkoop, de kleinste kost $ 65 en de grootste bundel kost $ 85, maar het geeft je toegang tot inhoud die je niet krijgt met online streamingtools.

Fix DirecTV-foutcode 775

DirecTV werkt via een ontvangerbox. De box moet worden ingesteld om met uw tv te werken en vereist vaak een professional om deze te configureren wanneer u voor het eerst verbinding krijgt.

  Breuken schrijven in PowerPoint

De ontvanger is niet immuun voor problemen en het kan zijn dat u af en toe de DirecTV-foutcode 775 ziet. Deze code gaat normaal gesproken gepaard met een bevroren afbeelding of een gescheurde of gepixelde afbeelding/afspelen. De fout is in wezen een gevolg van interferentie met het signaal dat van de kabel komt. Hier leest u hoe u het kunt repareren.

Controleer hardware

Zorg ervoor dat de kabels die naar je box/ontvanger gaan niet los zitten. Draai vast wat je kunt. Schakel de stroomtoevoer naar de box uit en geef deze een keer goed om te controleren of alles veilig is. Doe hetzelfde voor de draden die van de ontvanger naar de tv gaan. Controleer de tv ook op losse kabels.

  Luister naar de minst afgespeelde nummers op Spotify van elke artiest

Controleer de SWM-eenheid. Het moet groen licht geven. Het lampje brandt niet, dit betekent dat er geen stroom wordt geleverd aan het apparaat. Koppel hem los en sluit hem aan op een andere voedingsbron. Als het lampje niet gaat branden, kan het apparaat beschadigd raken. Neem contact op met de klantenservice voor een vervanging.

Opmerking: Voordat u kabels verwijdert, loskoppelt en weer aansluit, moet u een foto maken van de achterkant van de doos, zodat u deze opnieuw kunt raadplegen wanneer u alles aansluit.

Neem contact op met de klantenservice

Hoewel zeldzaam, kunnen kabeldiensten een servicestoring ervaren. Neem contact op met de klantenondersteuning en vraag of er een probleem is met het netwerk. Als dit het geval is, moet u wachten tot het is opgelost.

Als er geen probleem is met de service, laat hen dan weten dat u de 775-fout ziet en zij zullen het voor u oplossen. Als je een VPN voor DirecTV gebruikt, zorg er dan voor dat de VPN-service werkt.

  Hoe LinkedIn-verzoeken op trefwoord in Chrome te verwijderen?

Conclusie

De DirecTV-foutcode 775 is een veelvoorkomende fout die gebruikers kunnen zien. Als uw hardware naar behoren werkt en niet is beschadigd, kan dit probleem het beste worden opgelost door DirecTV. Als uw hardware beschadigd is, moet u deze vervangen en ervoor zorgen dat u er in de toekomst beter mee omgaat.