Hoe “Doorgaan met kijken” op Netflix te verwijderen

Netflix is ​​een van ’s werelds toonaangevende streamingdiensten, met een aantal van de meest populaire tv-programma’s en films waar gebruikers onbeperkt van kunnen genieten, en het feit dat er abonnementen zijn waarbij één account met meerdere subaccounts wordt het is nog populairder.

Omdat we niet altijd de tijd of het geduld hebben om een ​​film van het begin tot het einde te bekijken, en het is gemakkelijk om te vergeten welke aflevering van een tv-programma je voor het laatst hebt gezien als een enkel seizoen er 20 heeft. Gelukkig wordt Netflix geleverd met een breed scala aan tools en functies die het navigeren door inhoud gemakkelijker maken, en degenen onder u die verdwalen en gewoon willen doorgaan waar ze eerder waren, kunnen de functie Doorgaan met kijken gebruiken.

Deze handige functie belicht alle inhoud die je begon te kijken, maar die je nooit tot het einde hebt kunnen afmaken, en het blijft bovenaan het Netflix-inhoudsmenu staan, zodat dit het eerste is dat je ziet wanneer je je account opent.

Echter, daar juni er zijn momenten waarop je nooit van plan bent om een ​​tv-programma of film te hervatten omdat het gewoon slecht was, of je staat op het punt iets op Netflix te kijken met iemand en je wilt niet dat ze weten wat je nog meer aan het kijken bent .

Hoe dan ook, het komt erop neer dat u in beide van deze twee scenario’s zou willen dat de melding Doorgaan met kijken voorgoed verdwenen is, en dat is precies wat we u in het volgende artikel zullen laten zien, aangezien we stappen zullen opnemen ook voor de pc-, smartphone- en Smart TV-versies van Netflix.

Hoe te verwijderen Doorgaan met kijken op Netflix

Het verwijderen van de lijst Doorgaan met kijken verschilt van platform tot platform, dus we hebben stapsgewijze handleidingen voor elk van hen opgesomd.

1. Wis Doorgaan met kijken op pc en macOS

Wis Netflix-geschiedenis in webbrowser

Ga naar de officiële Netflix-website of open de Netflix Store-app en log in op je Netflix-account.
Log in op je profiel.
Klik erop in de rechterbovenhoek van uw scherm en klik op Account.
Scrol door de lijst totdat u Kijkactiviteit bereikt.
Je zou nu een lijst moeten zien met alles wat op een bepaald profiel is bekeken, zoals de naam, het afleveringsnummer (alleen tv-programma’s) en de datum.

Druk op de knop naast elk item met het label Verbergen voor kijkgeschiedenis.
Als u tv-programma’s volledig wilt verwijderen, selecteert u de serie Verwijderen? knop die direct onder de naam van de show staat.

  Hoe iemand uit een sms-groep op de iPhone te verwijderen

Als je eenmaal bent teruggekeerd naar je hoofdscherm, zou de lijst Doorgaan met kijken niet langer die specifieke show of film moeten bevatten, en als je alles hebt verwijderd, zou de lijst Doorgaan met kijken nu voorgoed verdwenen moeten zijn.

Geschiedenis wissen in de Netflix UWP Microsoft Store-app

Start de Microsoft Store Netflix-app.
Log in op uw account en voer het gewenste profiel in.
Druk op de knop met de drie stippen in de rechterbovenhoek en selecteer Instellingen.
Klik op Accountgegevens.

Er wordt een nieuw venster in uw browser geopend dat u naar uw Netflix-pagina brengt en volg vanaf daar gewoon de stappen die eerder zijn gebruikt voor het wissen van de lijst Doorgaan met kijken via uw browser.

2. Wissen Doorgaan met kijken op Android of iOS

Start de Netflix-app op je smartphone en log in op je account.
Voer het profiel in waarvan u de lijst Doorgaan met kijken wilt verwijderen.
Ga naar het tabblad Start en blader totdat u de categorie Doorgaan met kijken bereikt.
Tik op de knop met drie stippen naast de vermelding die u wilt verwijderen.
Tik op Verwijderen uit rij.

3. Wissen Doorgaan met kijken op een Smart TV

Opmerking: er is momenteel geen manier om een ​​item te verwijderen van de lijst Doorgaan met kijken als u verbonden bent met een Smart TV, maar er is één oplossing die u kunt proberen:

  Wat is 'gemengde inhoud' en waarom blokkeert Chrome dit?

Log in op uw pc, Mac, Android of iOS met hetzelfde account als uw Smart TV
Volg de bovenstaande stappen om de items uit uw lijst met doorgaan met kijken te verwijderen
Nadat u de vermeldingen heeft verwijderd, start u uw Smart TV opnieuw op

Hoe u een programma kunt verwijderen zodat u niet verder kunt kijken op Netflix – CONCLUSIE

Door de bovenstaande stappen te volgen, zou je de lijst Doorgaan met kijken van je Netflix-account moeten kunnen verwijderen op alle grote platforms (behalve Smart TV’s).

Dankzij deze kleine truc zal je Netflix-catalogus niet alleen minder rommelig aanvoelen, maar je zult ook geen constante herinneringen zien aan slechte tv-programma’s of films die je slim genoeg was om ook al vroeg te verlaten.

Een programma verwijderen uit doorgaan met kijken op Netflix

Hier zijn een paar extra dingen die je moet weten over de functie Doorgaan met kijken van Netflix:

Tv-programma’s en films die uit de Netflix-bibliotheek zijn verwijderd, worden niet meer weergegeven in je lijst Doorgaan met kijken.
Als je een VPN gebruikt en verbonden bent met een land dat een bepaalde show of film niet in de bibliotheek heeft, wordt deze verwijderd uit je lijst met blijven kijken.

We hopen dat je dit artikel nuttig vond en dat je na het lezen van Netflix kunt genieten. Laat het ons weten als je meer van dit soort artikelen wilt door ons je feedback achter te laten in de opmerkingen hieronder, en we zullen ze binnen de kortste keren schrijven.

gerelateerde berichten