Hoe Dropbox com Error 413 in Windows 10 op te lossen

Dropbox is een Amerikaans bestandshostingbedrijf. U kunt back-ups van uw gegevens maken in de cloudopslag van Dropbox volgens de verschillende plannen die door het bedrijf worden aangeboden. Maar als u te maken krijgt met een te grote laravel-fout van de 413-verzoekentiteit tijdens het uploaden van bestanden naar de Dropbox in Windows 10, hoeft u zich geen zorgen te maken. We hebben een handige gids voor je die je leert hoe je deze Dropbox com-fout 413 op je Windows-pc kunt oplossen. Lees het artikel verder!

Hoe Dropbox Com-fout 413 op te lossen?

We uploaden bestanden in de Dropbox voor back-up voor het geval ons systeem beschadigd raakt. Tijdens het uploaden van de bestanden naar de Dropbox-cloudopslag kun je echter fouten krijgen. Deze fout kan mogelijk optreden om de volgende redenen.

  • Probleem met netwerkverbinding.
  • Verouderde Dropbox-app.
  • Beperkte Dropbox-ruimte.
  • Apps van derden gebruiken om back-ups te maken van bestanden in Dropbox.
  • Grote bestandsgrootte.

Hieronder volgen alle methoden voor probleemoplossing om Dropbox-fout 413 in Windows 10 op te lossen.

Methode 1: Router resetten

Ten eerste moet u controleren op netwerkproblemen en problemen met uw netwerk oplossen. U kunt uw netwerkrouter resetten en controleren of dit een probleem met Dropbox-fout 413 heeft of niet. Hieronder volgen de stappen om uw router opnieuw in te stellen.

Opmerking 1: Alle instellingen en instellingen zoals doorgestuurde poorten, verbindingen op de zwarte lijst, inloggegevens, enz. Worden gewist. Zorg er dus voor dat u deze bijhoudt voordat u verdergaat met de hieronder besproken instructies.

  Hoe Microsoft Edge te openen met behulp van de opdrachtprompt op Windows 10

Opmerking 2: Na Reset schakelt de router terug naar de standaardinstellingen en het authenticatiewachtwoord. Gebruik dus de standaardreferenties om in te loggen na de reset.

1. Open de routerinstellingen met het standaard gateway-IP-adres. Gebruik vervolgens uw inloggegevens om Login zoals getoond.

2. Noteer alle configuratie-instellingen. U hebt ze nodig na het resetten van de router, omdat u uw ISP-inloggegevens kunt verliezen als u een P2P-protocol gebruikt (Point-to-Point Protocol via internet)

3. Druk nu 10-30 seconden op de Reset-knop op uw router.

Opmerking: bij sommige routers moet u aanwijsapparaten zoals een speld of tandenstoker gebruiken om op de RESET-knop te drukken.

Afbeelding van manuelwagner0 via Pixabay

4. Wacht tot de router automatisch uit- en weer inschakelt. U kunt de knop loslaten wanneer de lampjes beginnen te knipperen.

5. Voer ten slotte de configuratiegegevens voor de router opnieuw in op de webpagina.

Methode 2: Update Dropbox-app

Dropbox-applicatie wordt automatisch bijgewerkt op je pc. Maar als u de app handmatig wilt bijwerken, kunt u de nieuwste versie van de app downloaden van de download pagina.

Methode 3: Zorg voor voldoende Dropbox-ruimte

Dropbox biedt verschillende opslagplannen om een ​​back-up van je bestanden en mappen te maken. Als je plan de limiet heeft bereikt, kan dit een probleem met Dropbox com-fout 413 veroorzaken. Je kunt dus proberen je plan te wijzigen om de Dropbox-ruimte te vergroten. Volg de onderstaande stappen om te zorgen voor voldoende persoonlijke Dropbox-ruimte.

1. Log in op Dropbox webversie.

2. Klik op uw profielpictogram en selecteer de optie Instelling.

3. Ga naar het menu Plan.

4. Controleer hier uw persoonlijke Drobox-ruimte.

5. Als u bijna geen ruimte meer heeft, probeer dan uw abonnement te upgraden door naar de Pagina met Dropbox-abonnementen.

  Fix League of Legends-fout 004 in Windows 10

Methode 4: Handmatig een back-up van bestanden maken

Als je een applicatie van derden gebruikt om een ​​back-up van je bestanden in Dropbox te maken, kun je problemen ondervinden. Probeer daarom, om het probleem met Dropbox com error 413 op te lossen, handmatig een back-up van uw bestanden en mappen te maken vanuit de Dropbox-toepassing. Hier zijn de stappen om dit te doen.

1. Open de Dropbox-applicatie.

2. Klik op uw profielpictogram en selecteer Voorkeuren.

3. Ga naar het menu Back-up.

4. Klik hier op de knop Back-ups beheren.

5. Kies de map die u wilt synchroniseren met Dropbox en klik op de knop Instellen.

6. U kunt een abonnement kiezen om door te gaan, anders selecteert u de optie Doorgaan met basis.

7. Klik ten slotte op de knop Ja, doorgaan in de prompt.

Methode 5: Bestandsgrootte verkleinen

Als je een beperkte Dropbox-ruimte hebt, probeer dan de bestanden en mappen te verkleinen. Raadpleeg hier onze gids over 15 beste bestandscompressietools voor Windows. Als u een pdf-bestand wilt back-uppen, kunt u de grootte ook verkleinen zonder kwaliteitsverlies. Volg onze gids om de pdf-bestandsgrootte te verkleinen zonder kwaliteitsverlies. Als u uw bestandsgrootte verkleint, wordt de Dropbox-fout 413-verzoekentiteit te groot laravel opgelost.

Methode 6: Dropbox-app opnieuw installeren

Als geen van de bovenstaande methoden voor u werkt om Dropbox com-fout 413 op te lossen, kunt u de Dropbox-app opnieuw installeren. Volg de gegeven stappen om de Dropbox-app opnieuw te installeren in Windows 10.

1. Druk op de Windows-toets, typ Configuratiescherm en klik op Openen.

2. Stel Weergeven op > Categorie in en klik vervolgens op de optie Een programma verwijderen onder Programma’s.

3. Zoek nu Adobe Premiere Pro, klik er met de rechtermuisknop op en selecteer Installatie ongedaan maken.

  Caps Lock gebruiken als modificatietoets op Windows

4. Klik op Ja in de prompt Gebruikersaccountbeheer.

5. Klik hier op de knop Verwijderen.

6. Nadat u de app hebt verwijderd, klikt u op de knop Sluiten en start u de pc opnieuw op.

7. Bezoek ten slotte de Dropbox officiële website en klik op Nu downloaden.

8. Klik op het installatiebestand om Dropbox te installeren.

9. Klik op Ja in de UAC-prompt.

10. Wacht tot het Dropbox-installatieprogramma is geïnitialiseerd.

11. Wacht vervolgens een paar minuten om de Dropbox-app te installeren.

12. Log ten slotte in op uw account om Dropbox op uw pc in te stellen.

13. U ontvangt nu een bericht met de melding Goed gedaan! Dropbox is geïnstalleerd, klikt u op Volgende om uw abonnement te kiezen en begint u met het maken van een back-up van uw bestanden vanaf de pc.

Dit is dus hoe je de fout 413-verzoekentiteit te grote laravel in Dropbox kunt oplossen.

***

Dus we hopen dat je hebt geleerd hoe je Dropbox com-fout 413 in Windows 10 kunt oplossen. Je kunt ons eventuele vragen of suggesties laten weten over elk ander onderwerp waarover je wilt dat we een artikel maken. Zet ze in de comments hieronder zodat we het weten.

gerelateerde berichten