Hoe dubbele foto’s op uw iPhone te vinden en te verwijderen

Er was eens een tijd dat foto’s maken duur was. Dit was in de tijd dat foto’s moesten worden ontwikkeld en afgedrukt, en wat niet. Smartphones hebben het voor iedereen met zelfs een redelijk goede telefoon mogelijk gemaakt om fotografie als hobby op te nemen. De iPhone en zijn camera zijn buitengewoon populair bij amateurfotografen. Als je veel foto’s maakt en er nooit echt aan toe komt om je filmrol schoon te maken, is Duplicate Finder een iOS-app die je nodig hebt. Het is $ 0,99 waard in de App Store en het kan zowel dubbele als vergelijkbare foto’s in je filmrol vinden.

  Een snelle peiling maken in Microsoft Teams

Open Duplicate Finder en tik op de knop ‘Duplicaten zoeken’ onder aan het startscherm van de app. Het zal om toestemming vragen om toegang te krijgen tot uw foto’s en vervolgens vragen of u foto’s wilt vinden die identiek of vergelijkbaar zijn.

Een identieke foto is een foto die een exacte replica/kopie is van een andere foto. Als u het Google-logo bijvoorbeeld twee keer op uw filmrol heeft opgeslagen, wordt het herkend als een identieke afbeelding.

Een vergelijkbare foto is er een met min of meer hetzelfde object. Denk aan een object dat je meerdere keren hebt gefotografeerd vanuit iets verschillende hoeken en het zal worden geïdentificeerd als een vergelijkbare foto. Selfies vallen onder deze categorie.

  Total Security 2018 met 61% korting (geldig op 6 december)

Met ongeveer 2500 foto’s in mijn filmrol, had Duplicate Finder minder dan dertig seconden nodig om het op duplicaten te scannen.

Zodra de scan is voltooid, toont Duplicate Finder u de identieke of vergelijkbare foto’s die het heeft gevonden. Je kunt deze foto’s die je niet wilt bewaren selecteren en in één keer verwijderen.

Duplicate Finder heeft een behoorlijk geweldige interface; het is eenvoudig te gebruiken en de emoji voegen een element van plezier toe. Het vertelt je hoeveel ruimte je bespaart door de dubbele foto’s te verwijderen die het heeft gevonden en het is vrij snel om je filmrol te scannen. Het verwijderingsproces is handmatig, maar het moet wel zijn, anders loopt u het risico foto’s te verliezen die u leuk vindt.

  Het waarschuwingsbericht op volledig scherm van Firefox uitschakelen

Download Duplicate Finder uit de App Store