Hoe Dynamic Island op elke iPhone te krijgen (geen jailbreak)

Dynamic Island is het hoogtepunt van de iPhone 14 Pro-serie. Apple’s nieuwe kijk op de iPhone-inkeping verandert de beruchte inkeping in een hulpprogramma. Helaas is het exclusief voor iPhone 14 Pro en 14 Pro Max, maar het gerucht gaat dat het alle modellen zal bereiken met de iPhone 15-serie. Hoewel we verschillende jailbreak-tweaks hebben gezien die Dynamic Island-functionaliteit naar iPhones met een inkeping brengen, is het niet voor iedereen haalbaar om hun apparaten te jailbreaken. iOS-ontwikkelaar Matteo Zappia heeft echter een nieuwe app bedacht waarvoor je je iPhones niet hoeft te jailbreaken om de Dynamic Island-functies te krijgen. Deze app, genaamd “DynamicCow”, kan de Dynamic Island-pil naar elke iPhone brengen die al een tandje bijsteken. En we zullen in deze handleiding bekijken hoe u de DynamicCow-app installeert.

Krijg Dynamic Island-functies op elke iPhone (2023)

U moet AltStore op uw niet-gejailbreakte iPhone installeren om de DynamicCow-app te installeren en de Dynamic Island-functionaliteit naar uw gekerfde iPhone te brengen. Eerst leggen we uit hoe deze app werkt en daarna gaan we naar het stapsgewijze installatieproces.

DynamicCow: hoe werkt de app?

De DynamicCow-app maakt gebruik van de ‘MacDirtyCow’-bug (CVE-2022-46689) op apparaten met iOS 15 – iOS 16.1.2 en macOS 13.0.1, waarmee iedereen alle bestanden kan wijzigen die een sandbox-app kan lezen. Gelukkig zijn deze wijzigingen tijdelijk, aangezien u naar de gegevens in de cache in het RAM schrijft.

Hoe opwindend het ook klinkt, het proces is niet zo eenvoudig als het downloaden van een app uit de App Store. U moet uw iPhone verbinden met een Mac of Windows-pc om AltStore te downloaden voor het sideloaden van de DynamicCow-app. Maar het is de moeite waard als je die coole Dynamic Island-functies en -animaties wilt ervaren op telefoons uit de iPhone 11-, iPhone 12-, iPhone 13- of iPhone 14-serie. Bovendien is het alleen mogelijk om Dynamic Island te krijgen op iPhones met iOS 16.0 – iOS 16.1.2, aangezien Apple de MacDirtyCow-bug op iOS 16.2 heeft gepatcht.

  Een aangepaste sjabloon instellen als standaard in PowerPoint

Momenteel bevindt de app zich in een experimentele fase en de ontwikkelaar heeft beloofd om deze in de toekomst verder te verbeteren. We raden u dus aan dit op eigen risico te proberen. Als u een iPhone 11-gebruiker bent, moet u klaar zijn om een ​​grote rode balk rond de inkeping te zien die de tijd, pictogrammen en het batterijpercentage blokkeert. De ontwikkelaar van de DynamicCow-app moet nog een oplossing voor dit probleem vinden.

Vereisten om DynamicCow te installeren

Met de basis uit de weg, zijn hier de vereisten om de DynamicCow-app te installeren en Dynamic Island op uw iPhone te krijgen:

  • Ten eerste heb je een iPhone nodig met iOS 16.0 – iOS 16.1.2. Download niet de nieuwste iOS 16.2-update als u Dynamic Island-functies op uw telefoon wilt gebruiken.
  • U hebt een Mac of Windows-pc nodig om AltStore op uw iPhone te installeren. Ja, je kunt iTunes op Windows installeren om AltStore op je iPhone te sideloaden.
  • Ten slotte heb je een bliksemkabel nodig om je iPhone op de Mac of Windows-pc aan te sluiten.

Hoe AltStore op uw iPhone te installeren

Laten we eerst eens kijken hoe u de AltStore-app op uw iPhone kunt downloaden en installeren, wat nodig is om de Dynamic Island-app te laten werken. Hier is hoe het gaat:

Opmerking: we hebben het proces op Mac gedemonstreerd, maar u kunt het bezoeken deze link om de instructies voor Windows te bekijken.

1. Download AltServer op uw Mac door te bezoeken deze link hier.

2. Start na het downloaden AltServer en start vervolgens de Mail-app op de Mac.

  Maak uw schrijven gemakkelijker te lezen door 1000 veelgebruikte woorden te gebruiken

3. Navigeer in de Mail-app naar “Mail -> Voorkeuren” in de menubalk bovenaan. Kies vervolgens de optie “Plug-ins beheren” onder het tabblad “Algemeen” en schakel de optie ‘AltPlugin.Mailbundle’ in. Klik op de optie “Mail toepassen en opnieuw opstarten”.

4. Sluit vervolgens uw iPhone aan op uw MacBook of Mac-apparaat.

5. Ontgrendel tegelijkertijd uw iPhone en klik op “Vertrouwen” wanneer het pop-upvenster “Deze computer vertrouwen” op uw iPhone verschijnt.

6. Open nu “Finder” op de Mac, kies uw iPhone in de linkerzijbalk en schakel vervolgens de optie “Show this iPhone when on Wi-Fi” in het rechterdeelvenster in.

7. Ga vervolgens naar de menubalk van je Mac bovenaan het scherm en klik op het AltServer-pictogram. Klik vervolgens op “AltStore installeren” (gebruikt om de Dynamic Island-app te installeren) en kies de aangesloten iPhone.

8. Voer uw Apple ID en wachtwoord in en u krijgt binnen enkele seconden de melding “AltStore is met succes op uw apparaat geïnstalleerd”.

9. Ga daarna terug naar je iPhone en ga naar “Instellingen -> Algemeen -> VPN & Apparaatbeheer” en tik vervolgens op “Vertrouwen [Your email ID]”.

10. Ga vervolgens naar “Instellingen -> Privacy en beveiliging” en scrol omlaag om de ontwikkelaarsmodus te vinden. Schakel hier de ontwikkelaarsmodus op uw iPhone in.

Sideload DynamicCow-app op uw iPhone

U hebt AltStore nu met succes op uw iPhone geïnstalleerd. Dat gezegd hebbende, is het nu tijd om de DynamicCow-app te sideloaden en de Dynamic Island-functionaliteit op je iPhone te krijgen. Zo doe je dat:

1. Open AltStore op je iPhone en log in met je Apple ID.

2. Bezoek vervolgens de GitHub-pagina voor DynamicCow op je iPhone. Blader vervolgens omlaag naar het gedeelte “Releases” en download het nieuwste “.ipa” -bestand voor DynamicCow.

3. Open daarna AltStore en ga naar het tabblad “Mijn apps”. Tik hier op het pictogram ‘+’ en kies DynamicCow.ipa om de app te installeren.

  9 beste bijnaamgeneratoren om een ​​unieke gebruikersnaam te krijgen

4. Na installatie opent u de DynamicCow-app en kiest u tussen iPhone 14 Pro- en iPhone 14 Max-indeling, afhankelijk van het model en de schermgrootte van uw iPhone. Tik vervolgens op de knop Inschakelen. Als je een niet-Pro iPhone hebt, raden we je aan om voor de iPhone 14 Pro Dynamic Island te gaan.

5. En voila! Je notched iPhone heeft nu Dynamic Island UI en functionaliteit zoals de nieuwe iPhone 14 Pro en 14 Pro Max.

Dynamic Island op iPhone 12 Pro

Opmerking: vergeet niet om Dynamic Island uit te schakelen voordat u de DynamicCow-app of AltStore van uw iPhone verwijdert. Anders moet u de app opnieuw installeren of uw iPhone helemaal bijwerken om er vanaf te komen.

Dynamic Island: verander elke iPhone in iPhone 14 Pro

Nu je hebt geleerd hoe je Dynamic Island-achtige functionaliteit op elke iPhone kunt krijgen, is het tijd om de functie uit te testen. U kunt ons artikel lezen voor de lijst met apps die worden ondersteund door Dynamic Island. Als alternatief begin je met de nieuwe functie te spelen door een aantal coole apps te installeren voor gebruik met Dynamic Island. Ik ben het ermee eens dat de gebruikersinterface van Dynamic Island die je krijgt met de DynamicCow-app niet zo esthetisch is als op de iPhone 14 Pro-serie en dat de oorspronkelijke inkeping de tijd- en mobiele signaalpictogrammen belemmert, maar het is de moeite waard om de nieuwe functie te bemachtigen zonder geld uit te geven $ 1.000.

gerelateerde berichten