Hoe een Badoo-account te verwijderen

Zelfs als je nog nooit van Badoo hebt gehoord, heb je waarschijnlijk wel eens zo’n site gebruikt. Het is een bekend online datingplatform. Hoewel veel mensen Badoo regelmatig gebruiken om in contact te komen en nieuwe mensen te ontmoeten, kun je ervoor kiezen om je account te deactiveren vanwege een gebrek aan tijd of interesse. Misschien is het tijd om een ​​pauze te nemen van de datingscene. Misschien heb je de liefde van je leven ontdekt. Mogelijk moet u het account van iemand anders verwijderen als u de controle heeft over hun digitale nalatenschap. Ongeacht je redenering, het verwijderen van je Badoo-account is een eenvoudig proces. Dit artikel laat je zien hoe je je Badoo-profiel op de snelste en meest efficiënte manier kunt deactiveren vanaf je pc, website, Android-telefoon of iPhone-app. Met behulp van deze eenvoudige methoden weet je hoe je een Badoo-account kunt verwijderen.

Hoe een Badoo-account te verwijderen

Mensen verwachten dat een gerenommeerde datingservice een bepaald aantal matches biedt, echte profielen die zoeken naar echte relaties, boeiende functies en een acceptabel betaald lidmaatschapsmodel. Als u uw online privacy op prijs stelt, zoals iedereen zou moeten doen, is deze dating-app niets voor u. Ondanks het feit dat Badoo wordt gefactureerd als een sociale netwerksite waarmee je personen in de buurt met dezelfde interesses kunt ontmoeten, lijkt het meer een foto-zwaar datingplatform te zijn. Je kunt je Badoo-account verwijderen als je niet tevreden bent met de service. En de hierboven gepresenteerde informatie zou u moeten helpen bij het maken van uw keuze.

  Hoe u uw controller een Xbox-controller kunt laten emuleren

Methode 1: Op pc

1. Bezoek de officiële website van Badoo.

2. Klik op Aanmelden.

3. Log in op Badoo met hetzelfde e-mailadres en wachtwoord dat je hebt gebruikt om je aan te melden.

4. Nadat u succesvol bent ingelogd, gaat u naar uw profiel door op uw naam in de linkerbovenhoek te klikken.

5. Selecteer het pictogram Instellingen in de rechterbovenhoek van het scherm.

6. Scroll naar de onderkant van de pagina en zoek naar Account verwijderen. Kies deze optie.

7. Om je badoo.com-account te verwijderen, kies je Verwijder je account.

8. Klik op Doorgaan.

9. De vraag Waarom verlaat je Badoo? zal nu verschijnen. Selecteer eenvoudig een van de redenen. Klik op de knop Doorgaan.

10. Wanneer u ervoor kiest om uw account te verwijderen, verschijnt er een nieuw pop-upvenster waarin u wordt gevraagd waarom u bent vertrokken. Controleer de vooraf gedefinieerde reden of geef uw eigen reden op. Klik daarna op de knop Doorgaan.

11. De laatste stap bij het annuleren van het Badoo-account is om het wachtwoord in te voeren en de speciale tekens (captcha) in te voeren om je keuze te bevestigen.

12. Klik nogmaals op de link Mijn account verwijderen.

Je Badoo-profiel is nu succesvol gewist. Wanneer je Badoo-account op pc verwijdert, ontvang je een bevestigingsbericht.

Houd er rekening mee dat het 30 dagen duurt om je Badoo-profiel volledig te wissen, waarna je Badoo-profiel niet langer zichtbaar is voor openbare gebruikers. Als u van gedachten verandert, kunt u uw profiel altijd herstellen met behulp van de optie in de e-mail.

  Tekstberichten verzenden vanaf uw Chromebook

Methode 2: Op Android

De Android-app maakt het gemakkelijker om een ​​Badoo-account te verwijderen dan de pc. Om te beginnen, deactiveer/verwijder je Badoo-account door de onderstaande stappen te volgen.

1. Start de Badoo-app.

2. Tik nu om in te loggen op Doorgaan op een andere manier. Of open je profiel als je al bent ingelogd.

3. Kies uw aanmeldingsmethode.

4. Voer je gegevens in en log in op Badoo.

5. Tik op Profiel.

6. Selecteer in de linkerbovenhoek van het profieltabblad de optie Instelling.

7. Kies Account.

8. Tik vervolgens op Account verwijderen.

Je moet er nu voor zorgen dat je het account annuleert ondanks meerdere aanbiedingen om bij Badoo te blijven.

9. Kies de optie Uw account verwijderen en selecteer Doorgaan.

10. Er verschijnt een aanbieding voor premiumdiensten, die u moet negeren door Nee, mijn account verwijderen te kiezen.

Daarna wordt u gevraagd waarom u badoo.com verlaat. Selecteer een van de redenen in de lijst. Na het invoeren van uw redenen. Je kunt kiezen uit de vooraf ingevulde antwoorden of Ander kiezen om een ​​persoonlijke uitleg in te dienen over waarom je Badoo verlaat.

11. Tik ten slotte op Account verwijderen.

.

Er verschijnt een korte groene pop-up om u te informeren dat uw account is geannuleerd. Je hebt nu met succes je Badoo-account gedeactiveerd vanuit je Android-app.

Methode 3: Op iPhone

Het kost wat tijd om de Badoo-app op de iPhone te verwijderen, maar het is eenvoudig te realiseren. Lees verder om te begrijpen hoe je een Badoo-account op een iPhone verwijdert.

  21 Beste websites om Naruto Shippuden te bekijken

1. Open de Badoo-app.

2. Tik nu om in te loggen op Doorgaan op een andere manier. Of open je profiel als je al bent ingelogd.

3. Kies uw aanmeldingsmethode.

4. Voer je gegevens in en log in op Badoo.

5. Tik nu op Profiel.

6. Selecteer in de linkerbovenhoek van het profieltabblad de optie Instellingen.

7. Kies Account.

8. Tik vervolgens op Account verwijderen.

9. Selecteer de optie Uw account verwijderen en tik op de knop Doorgaan.

10. Er verschijnt een aanbieding voor premiumdiensten, die u moet negeren door Nee, mijn account verwijderen te kiezen.

11. Tik ten slotte op Account verwijderen.

Na ontvangst van de bevestiging wordt uw account gedeactiveerd.

Wat gebeurt er als je een Badoo-account verwijdert?

Wanneer je je Badoo-account deactiveert of verwijdert, wordt je datingprofiel van de site verwijderd en ben je niet langer toegankelijk voor andere leden. Als u uw account wilt deactiveren, wordt alle bijbehorende informatie binnen 30 dagen van de site verwijderd. U kunt uw gedeactiveerde account niet herstellen, omdat al uw informatie permanent wordt gewist. Omdat Badoo premium-abonnementen niet vergoedt, wordt aangeraden om je uit te schrijven van je premium-lidmaatschap voordat je je account verwijdert. U verliest de toegang tot alle premiumfuncties en voordelen als u uw account opzegt.

***

We hopen dat je deze informatie nuttig vond en dat je een Badoo-account hebt kunnen verwijderen. Laat ons weten welke techniek voor jou het meest voordelig was. Gebruik het onderstaande formulier als u vragen of opmerkingen heeft.

gerelateerde berichten