Hoe een Draft Reel op Instagram te verwijderen

Instagram is ongelooflijk geliefd bij mensen van alle leeftijden, van jonge kinderen tot senioren, omdat het gebruikers in staat stelt om deel te nemen en levenservaringen te delen. Als je Instagram vaak gebruikt, weet je misschien dat al je onvolledige berichten door de toepassing automatisch naar de map Concepten worden verplaatst. Het bericht, dat een foto, een video of een haspel kan zijn, bevindt zich in je map met concepten als je het nog niet hebt gepost. Wanneer u een bericht opslaat in de concepten, kunt u op een later tijdstip teruggaan en doorgaan met het wijzigen ervan. Hoewel de conceptoptie belangrijk is, willen sommige gebruikers misschien hun mappen opruimen om een ​​rommelig uiterlijk te voorkomen. Als je Instagram gebruikt, heb je je ooit afgevraagd hoe je een Draft Reel op Instagram kunt verwijderen? Als je op zoek bent naar meer informatie over Instagram Drafts, hebben we een handige gids samengesteld die al je vragen kan beantwoorden, inclusief hoe je concepten op Instagram kunt verwijderen.

Hoe een Draft Reel op Instagram te verwijderen

Instagram, een populaire sociale netwerksite, wordt maandelijks door een miljard mensen gebruikt. Elke seconde wordt er een gloednieuw verhaal, bericht of clip toegevoegd. Duizenden nieuwe gebruikers sluiten zich elke dag aan bij de app. Lees dit artikel verder om te weten hoe je concepten van Instagram-rollen en meer verwijdert.

  Hoe opmerkingen op Instagram te bewerken

Waar zijn concepten op Instagram?

Het vinden van berichten die je voor later hebt bewaard, kan moeilijk zijn als je niet gewend bent om Instagram te gebruiken. Hoewel het logisch is als je het eenmaal doorhebt, is het systeem niet het meest gebruiksvriendelijke ter wereld. Je kunt je Instagram-concepten vinden in het IG-cameragedeelte.

Waar wordt Reel Draft opgeslagen op Instagram?

Instagram heeft zijn uitgebreide selectie van het delen van video’s uitgebreid met de toevoeging van Instagram Reels, dit zijn videofragmenten van 15-60 seconden met de flexibiliteit om muziek toe te voegen, filters te hebben, stickers toe te voegen, enz. Maar kunnen reels worden geschreven voordat ze werden gepubliceerd? Ja, je kunt reels op Instagram opstellen voordat je ze uploadt. Om uw trekhaspels te vinden:

1. Open de Instagram-applicatie op je Android of iOS apparaten.

2. Tik op het tabblad Profiel in de rechterbenedenhoek van het scherm.

3. Tik op het Reels-pictogram om al je reel-berichten en niet-geposte concepten te vinden.

Hoe Draft Reels op Instagram te verwijderen?

Het is dus een goed idee om de vorige conceptrollen te verwijderen als u niet wilt dat uw profiel wordt verknoeid. Hier is een gids voor het verwijderen van een conceptrol op Instagram.

1. Open de Instagram-app vanuit je Android-app-lade.

2. Tik op het tabblad Profiel in de rechterbenedenhoek.

3. Tik op het tabblad Reels in het profiel.

4. Tik op de map Concepten.

5. Tik op Selecteren in de rechterbovenhoek.

6. Selecteer het gewenste concept en tik op Verwijderen.

7. Tik nogmaals op Verwijderen in de bevestigingspop-up.

Daar ga je! Zo verwijder je in een paar eenvoudige stappen concepten op Instagram. Naast de reels kun je ook andere Instagram-berichten, waaronder foto’s en video’s, in de conceptsectie houden. Bovendien kunt u uw opgeslagen conceptberichten op een later tijdstip bewerken.

  Afbeeldingen en video's bijsnijden voor Instagramverhalen

Kun je verwijderde reels-concepten op Instagram herstellen? Kunt u het verwijderen van een concept ongedaan maken?

Ja, je kunt verwijderde reels-concepten op Instagram herstellen. Hiervoor kunt u back-ups maken en opslaan gebruiken om toegang te krijgen tot recent verloren items. Afgezien hiervan zou je toegang moeten hebben tot je reel-concepten als je ze op een willekeurig cloudopslagplatform hebt opgeslagen.

Waarom kan ik concepten op Instagram niet verwijderen?

Je kunt om verschillende redenen problemen ondervinden bij het verwijderen van Instagram-concepten, waaronder:

  • Instagram kampt met een serverprobleem.
  • Je internetverbinding is onstabiel.
  • Je apparaat is niet compatibel met de Instagram-app.
  • Je hebt de Instagram-app op je Android-smartphone niet bijgewerkt.
  • Uw smartphone bevat malware.

Hoe lang duren concepten op Instagram?

Nu je weet hoe je een conceptrol op Instagram kunt verwijderen, kunnen we verder gaan. Met Instagram kun je foto’s of video’s opslaan om later te delen en zijn gemaakt om zo lang mee te gaan als je wilt. De concepten verlopen echter na zeven dagen en alle niet-geposte tekst wordt automatisch gewist. Voor personen die slechts een kleine hoeveelheid capaciteit op hun apparaten hebben, maakt het verlopen van concepten ruimte vrij. Het is cruciaal om de informatie te publiceren voordat de periode van zeven dagen is verstreken om te voorkomen dat concepten verlopen.

Verdwijnen concepten op Instagram?

Het hangt er van af. Instagram-gebruikers melden vaak dat hun concepten verdwijnen als ze de app van hun Android-smartphones verwijderen. Voor anderen blijven Instagram-haspelconcepten echter zoals ze waren, zonder enige verandering gedurende een bepaalde periode. Andere redenen kunnen zijn:

  • Een mogelijkheid is dat u ze per ongeluk hebt verwijderd. De concepten zijn mogelijk verdwenen als u per ongeluk uw conceptmap hebt gereset of gewist. Als de concepten onbedoeld naar de prullenbak zijn verplaatst, kunt u dit ook controleren door daar te kijken.
  • Het is ook mogelijk dat concepten verloren zijn gegaan als gevolg van een technische fout. De concepten zijn mogelijk niet correct opgeslagen vanwege software- of internetverbindingsproblemen. Als uw apparaat in dit scenario problemen heeft met het verbinden met de reel-website, moet u mogelijk contact opnemen met de technische ondersteuning.
  • In sommige omstandigheden is het ook mogelijk dat een virus of ander stukje malware op uw apparaat verantwoordelijk is voor het verwijderen van de concepten. Houd uw antivirussoftware en andere beveiligingshulpmiddelen altijd up-to-date om te voorkomen dat dit opnieuw gebeurt.
  Voorgestelde berichten op Instagram uitschakelen

Als geen van de genoemde problemen het probleem lijkt te zijn, is het verstandig om contact op te nemen met de klantenservice op de reel-website om het probleem te melden en te vragen waarom uw concepten mogelijk zijn verdwenen.

Kunnen mensen mijn concepten zien op Instagram?

Nee, alleen jij kunt je Reels-concepten bekijken. Ze kunnen uw concepten niet zien, zelfs niet als het volgers zijn die toegang hebben tot uw Reel. Desalniettemin heb je de mogelijkheid om de video te bekijken en aan te passen voordat je deze beschikbaar stelt voor weergave door volgers wanneer je een concept plaatst.

***

We hopen dat je hebt geleerd hoe je een conceptrol op Instagram kunt verwijderen. Neem gerust contact met ons op met uw vragen en suggesties via de opmerkingen hieronder. Laat ons ook weten waarover u de volgende keer meer wilt weten.

gerelateerde berichten