Hoe een Fidelity-account te sluiten

Met meer dan 50.000 medewerkers en een wereldwijde aanwezigheid in negen landen, komt Fidelity naar voren als een van de grootste en meest betrouwbare beursvennootschappen. Het zorgt voor alles, van uw pensioenbehoeften tot vermogensbeheer en gebruiksvriendelijke beleggingstools. Maar misschien wilde u meer weten over getrouwheidsinvesteringen, zoals hoe u een getrouwheidsrekening sluit en mijn getrouwheidsrekening liquideert. Welnu, dit artikel heeft antwoorden op al uw vragen over Fidelity Investments. En met behulp van dit artikel leert u ook hoe u contact kunt opnemen met de virtuele assistent van Fidelity.

Hoe een Fidelity-account te sluiten

Als je ook meer wilt weten over hoe alles bij Fidelity werkt en hoe hun accounts worden gesloten, lees dan dit artikel verder tot het einde.

Wat zijn getrouwheidsinvesteringen?

Getrouwe investeringen is een gerenommeerd beursvennootschap dat zich bezighoudt met de distributie van fondsen en het beheer van beleggingsfondsen. Het helpt verder met beleggingsadvies, pensioendiensten, indexfondsen, vermogensbeheer, uitvoering en vereffening van effecten, bewaring van activa en levensverzekeringen.

  9 online videobewerkingscursussen om videomaker te worden

Simpel gezegd, het is uw ultieme oplossing voor verschillende financiële vereisten. Afgezien hiervan breidt Fidelity haar hulp uit om beginnende beleggers te onderwijzen door uitgebreide educatieve middelen aan te bieden. Met zijn 3 lagen geavanceerde identiteitsbescherming en het hoogste cashback-percentage voor aankopen, profiteert u van exclusieve beheervoordelen. Zo helpt Fidelity u financieel te groeien en stabieler te worden dan ooit.

Hoe inloggen op een Fidelity-account?

Hier zijn de stappen die u zullen begeleiden om u aan te melden bij uw getrouwheidsaccount.

Opmerking: als u al een account heeft bij Fidelity NetBenefits, kunt u hetzelfde wachtwoord en dezelfde gebruikersnaam gebruiken om in te loggen.

1. Bezoek de Trouw inloggen pagina op uw pc of laptop.

2. Voer vervolgens uw gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op Inloggen.

Kan ik mijn Fidelity-account uitbetalen?

Ja, u kunt zeker geld opnemen van uw Fidelity-account.

Zijn er kosten verbonden aan het sluiten van een Fidelity-account?

Ja, Fidelity kan een minimale vergoeding vragen om een ​​account te sluiten.

Wat zijn Fidelity Close Account-kosten?

Fidelity close-accountkosten zijn $ 50.

Waar vindt u het Fidelity-accountformulier?

U kunt Fidelity Account-formulieren, transactieformulieren en IRA vinden op de Fidelity Online formulieren en toepassingen pagina. Fidelity biedt echter geen formulier voor het sluiten van een account. Lees verder om te weten hoe u uw Fidelity-account kunt sluiten.

  Wat betekent "GG" en hoe gebruik je het?

Hoe lang duurt het voordat een getrouwheidsrekening wordt gesloten?

Het duurt meestal 10 dagen om een ​​account te sluiten.

Hoe liquideer ik mijn Fidelity-account?

Hier zijn de stappen die u zullen begeleiden bij het liquideren van uw getrouwheidsaccount.

1. Log in op uw Trouw rekening.

2. Klik vervolgens op Overzetten in de beschikbare opties bovenaan.

3. Selecteer de rekening in Overmaken van en Overboeken naar.

Opmerking: Geef op waar u het geld naartoe wilt laten overmaken door banken te selecteren die zijn gekoppeld voor EFT of door een bankrekening aan een Fidelity-rekening te koppelen.

4. Vul vervolgens het gewenste bedrag in en klik op Doorgaan.

5. Bekijk nu alle details en klik op Verzenden om uw Fidelity-account uit te betalen.

Hoe contact opnemen met Fidelity Virtual Assistant?

U kunt contact opnemen met de virtuele assistent van Fidelity door naar de Trouw Klantenservice pagina en klik op Chat starten op het tabblad Vraag de virtuele assistent.

Hoe kunt u contact opnemen met de klantenservice van Fidelity Investments?

U zult een bezoek moeten brengen aan de Trouw Klantenservice pagina eerst. Hier vindt u drie methoden om in contact te komen met het Fidelity-klantenondersteuningsteam. U kunt de virtuele assistent vragen, live chatten met het team of ze gewoon bellen op de vermelde nummers.

Hoe een Fidelity-account te sluiten?

Momenteel kunt u met Fidelity brokerage- of cashmanagementrekeningen sluiten zonder saldo via Virtual Assistant. Evenzo moet u voor alle andere accounts verbinding maken met een Fidelity-vertegenwoordiger door te bellen naar 800-343-3548 om alle andere accounts te sluiten.

  KeyCut Wis woorden, letters, voeg punten toe en meer met veegbewegingen

Opmerking: zorg er altijd voor dat u de nodige informatie zoals uw adres, telefoonnummer, rekeningnummer en de laatste vier cijfers van uw burgerservicenummer bij de hand hebt. Deze wordt immers gebruikt om uw identiteit te bevestigen.

Wat is het telefoonnummer van Fidelity NetBenefits?

Het contactnummer van Fidelity NetBenefits is 800-343-0860.

Brengt Fidelity kosten in rekening voor het sluiten van een IRA-account?

Ja, Fidelity brengt kosten in rekening als u een IRA of een ander account wilt sluiten.

***

We hopen dat deze gids nuttig was en dat u hebt kunnen leren hoe u een Fidelity-account kunt sluiten. Neem gerust contact met ons op met uw vragen en suggesties via de opmerkingen hieronder. Laat ons ook weten over welk onderwerp u meer wilt weten in ons volgende artikel.

gerelateerde berichten