Hoe een geblokkeerd Skout-account terug te krijgen

Skout is een snelgroeiende app voor sociale netwerken waarmee gebruikers nieuwe vrienden kunnen maken. Skout, een app voor iOS en Android, is gemaakt om je te helpen nieuwe mensen te ontmoeten in je stad, buurt en meer dan 180 andere landen. Het lokaliseert gebruikers in de buurt met behulp van de GPS op uw mobiele apparaat. Naast fysieke nabijheid kunnen gebruikers personen vinden via verschillende zoekcriteria. Skout heeft ook een groot aantal gebruikers over de hele wereld en om het vertrouwen te behouden, blijft Skout veel gerapporteerde accounts blokkeren zonder enige waarschuwing. Dus als je Skout-account is geblokkeerd en je bent op zoek naar tips over hetzelfde, blijf dan tot het einde op de hoogte. In dit artikel bieden we u effectieve methoden om te leren hoe u een Skout-account kunt herstellen of kunt deblokkeren op Skout. U leert ook wat er gebeurt als u het Skout-account deactiveert.

Hoe een geblokkeerd Skout-account terug te krijgen

Op Skout kun je profielen filteren door voorkeuren, geslacht en leeftijd te bekijken. Meer dan 10 miljoen mensen hebben de app gedownload, die toegankelijk is in 14 verschillende talen. Bovendien is Skout een best beoordeelde app voor sociale berichten onder tieners omdat deze zich richt op een jong publiek. U kunt het geblokkeerde Skout-account niet rechtstreeks terugkrijgen. Alleen de Skout-gebruiker die u heeft geblokkeerd, kan u deblokkeren. En de andere enige overgebleven manier is om contact op te nemen met het Skout-ondersteuningsteam om een ​​verzoek in te dienen om uw Skout-account te deblokkeren. Blijf verder lezen om de stappen te vinden die hetzelfde in detail uitleggen met handige illustraties voor een beter begrip.

  Aanpasbare muziekspeler met equalizer en thema's

Wat gebeurt er als u uw Skout-account deactiveert?

Als u uw Skout-account deactiveert, kunnen andere Skout-gebruikers, inclusief uw toegevoegde vrienden, uw profiel niet zien. En uw account wordt gesloten en permanent verwijderd als u het niet binnen 60 dagen opnieuw activeert.

Kan uw Skout-account worden gehackt?

Ja, je Skout-account kan worden gehackt. Er zijn veel gevallen op internet waar Skout-accounts worden gehackt en spamberichten zijn verzonden vanaf hun accounts, waardoor Skout het Skout-account deactiveert.

Waarom is uw Skout-account geblokkeerd?

Veel Skout-gebruikers hebben gemeld dat Skout hun account zonder duidelijke reden en zonder voorafgaande waarschuwing heeft geblokkeerd. De belangrijkste reden waarom Skout uw account mogelijk heeft geblokkeerd, is dat iemand u om de een of andere reden heeft gemeld. Redenen waarom iemand uw account heeft gemeld, zijn:

  • Je account kan iemand verdacht aanspreken omdat je geen profielfoto hebt, omdat deze als te vreemd kan worden beschouwd.
  • Je hebt een bericht gestuurd of enkele foto’s verzonden die als ongepast werden beschouwd.
  • Als je een zeer beledigende uitspraak hebt gedaan aan iemand anders, is de kans groot dat je aangifte doet.
  • Je account wordt geblokkeerd als je een app van derden hebt gebruikt om iets in de Skout-app te hacken of te wijzigen.

Wanneer Skout je account blokkeert, markeren ze je IP-adres. Zelfs als u de applicatie opnieuw installeert of nieuwe accounts maakt, kunt u zich niet aanmelden bij Skout met de telefoon die is beperkt. Gebruikers van Skout klagen er vaak over, en als je account eenmaal is geblokkeerd, is het bijna onmogelijk om deze weer te deblokkeren.

Waarom verwijdert Skout uw account?

Skout is beroemd geworden onder tieners en jong publiek. Maar Skout heeft een strikt beleid om de privacy van zijn gebruikers te beschermen. De veelgebruikte Skout-app voor het daten en ontmoeten van mensen blokkeert af en toe gebruikers en verwijdert hun accounts wegens ongepast gedrag op het platform of je hebt tools van derden gebruikt om iemands Skout-account te hacken.

Hoe deblokkeer je op Skout?

Als iemand je om welke reden dan ook op Skout heeft geblokkeerd of om het gesprek met je te beëindigen, kun je de blokkering van je account op geen enkele manier opheffen. Maar alleen de gebruiker die uw account heeft geblokkeerd, kan u op Skout deblokkeren. Dus als je eerder iemand hebt geblokkeerd, volg dan de onderstaande stappen om dat account in de Skout-app te deblokkeren.

  Pas de positie, toegankelijkheid en meer van de Firefox-zijbalk aan

Opmerking: zorg ervoor dat u bent aangemeld bij uw Skout-account.

1. Open de Skout-app op je apparaat.

2. Tik op het profielpictogram in de linkerbovenhoek, zoals hieronder afgebeeld.

3. Tik op Instellingen.

4. Tik nu op de optie Geblokkeerde gebruikers.

5. Selecteer de gewenste gebruiker die u wilt deblokkeren uit de lijst.

6. Tik vervolgens op de optie Deblokkeren in de rechterbovenhoek.

7. Tik nogmaals op Deblokkeren in de pop-up om het deblokkeringsproces te bevestigen.

Hoe een geblokkeerd Skout-account op de iPhone te herstellen?

Er is geen directe manier om uw geblokkeerde account op uw iPhone te herstellen. U moet contact opnemen met het ondersteuningspersoneel via de ondersteuningsmail: [email protected] Voordat u contact opneemt met het ondersteuningsteam, kunt u andere methoden proberen:

Opmerking: deze methoden kunnen wel of niet voor u werken.

  • Wis de cache van de Skout-app
  • Installeer de Skout-app opnieuw
  • Probeer een nieuw account te maken met een ander e-mailadres en een ander apparaat
  • Wijzig de UIN-code van uw telefoon (dit kan alleen worden gedaan door uw telefoon te hacken)

Hoe krijg je je Skout-account terug?

Toen je Skout-account werd geblokkeerd, markeren ze je IP-adres. Zelfs als u de applicaties opnieuw installeert of nieuwe accounts maakt, kunt u zich niet aanmelden bij Skout met de telefoon die is beperkt. Nadat Skout je account heeft geblokkeerd of verwijderd, is het erg moeilijk of bijna onmogelijk om de blokkering op Skout op te heffen of je Skout-account te herstellen. Een van de enige mogelijke manieren om te herstellen is om contact op te nemen met het ondersteunend personeel op: [email protected]

Hoe herstel je je Skout-account?

Als uw account niet is geblokkeerd en u uw Skout-account wilt herstellen, moet u zich op uw apparaat aanmelden bij de Skout-app. Volg de onderstaande stappen om uw Skout-wachtwoord opnieuw in te stellen en te herstellen:

  5 beste MS Office-tips van 2016

1. Open de Skout-app op je mobiel.

2. Tik op het e-mailpictogram, zoals hieronder weergegeven.

Opmerking: u kunt ook elke andere aanmeldingsoptie kiezen die u wilt selecteren.

3. Tik nu op de optie Aanmelden met e-mail.

4. Tik op Wachtwoord vergeten?

5. Voer uw bij Skout geregistreerde e-mailadres in en tik op Wachtwoord opnieuw instellen.

6. Zoek nu naar Skout-mail met een link voor het opnieuw instellen van het wachtwoord en tik op de verstrekte link.

7. Voer op de site voor het opnieuw instellen van het wachtwoord het nieuwe gewenste wachtwoord in en voer het opnieuw in, en tik op Mijn wachtwoord instellen.

Opmerking: zorg ervoor dat beide wachtwoorden exact hetzelfde zijn.

8. Open opnieuw de Skout-app en log in met uw e-mail-ID en nieuw wachtwoord.

Hoe weet je of iemand je op Skout heeft geblokkeerd?

Het is moeilijk om te weten wanneer je Skout-account door iemand is geblokkeerd. Skout laat je geen melding zien of laat je weten of iemand je op Skout heeft geblokkeerd. Maar je kunt erachter komen of iemand je blokkeert op Skout, omdat je ze geen berichten kunt sturen of hun profiel kunt zien omdat ze niet in je contacten of berichtenlijst verschijnen. Ze kunnen je daardoor niet meer zien, maar ze kunnen je in de toekomst deblokkeren als ze van gedachten veranderen.

Is er een Skout-klantenservice?

The Meet Group, Inc. is de eigenaar en exploitant van Skout. Als u contact wilt opnemen met of contact wilt opnemen met Skout met uw vragen en suggesties, kunt u deze mailen naar: [email protected] U kunt ook contact met hen opnemen via hun klantenservicenummer: (215) 862-1162.

***

We hopen dus dat je hebt begrepen hoe je het geblokkeerde Skout-account kunt herstellen met de gedetailleerde stappen om je te helpen. U kunt ons eventuele vragen over dit artikel of suggesties over elk ander onderwerp laten weten waarover u wilt dat wij een artikel maken. Zet ze in de comments hieronder zodat we het weten.

gerelateerde berichten