Hoe een Instagram-accountlocatie te volgen

Jaarlijks maken miljarden mensen gebruik van het bekende social media platform Instagram. Elke seconde komt er een nieuw account bij. Instagram is een geweldig platform voor sociale media dat wereldwijd door veel mensen wordt gebruikt. Soms wil je echter weten hoe je de locatie van een Instagram-account kunt volgen of de locatie van een Instagram-gebruiker kunt vinden of hun activiteiten kunt volgen. Als u iemand bent die op zoek is naar meer informatie over het volgen van een Instagram-account, laten we u zien hoe u dit doet en lossen we al uw twijfels en vragen op.

Hoe een Instagram-accountlocatie te volgen

Blijf verder lezen om de stappen te vinden die uitleggen hoe je een Instagram-accountlocatie kunt volgen en de locatie van een Instagram-gebruiker in detail kunt vinden met handige illustraties voor een beter begrip.

Kun je erachter komen wie de eigenaar is van een Instagram-account?

Nee, er is geen definitieve manier om te bepalen wie de eigenaar is van het account met meer dan 1,2 miljard maandelijkse actieve gebruikers op Instagram. Helaas zijn er veel Instagram-accounts op het platform. Bij het aanmaken van hun profiel kunnen gebruikers elke gewenste naam en gebruikersnaam voor hun account kiezen, wat het gemakkelijk maakt om een nepaccount. Daarom is er geen definitieve manier om erachter te komen wie een Instagram-account heeft. Er zijn echter bepaalde methoden die u zult leren kennen als u het artikel tot het einde leest.

Kun je het IP-adres van een verwijderd Instagram-account volgen? Kun je een Instagram-account traceren?

Nee, u kunt op geen enkele manier de details van een verwijderd IG-account volgen. Als u een overheidsinstantie bent, kunt u dit aanvragen bij Meta (het moederbedrijf van Instagram), maar informatie krijgen is niet zo zeker. Zelfs als het je lukt om die locatie te traceren, krijg je veel problemen omdat je een heel gebouw moet doorzoeken, met duizenden apparaten, wat veel tijd kost. Het is ook duur en vereist meestal een gerechtelijk bevel met bewijs. U kunt echter een live Instagram-account traceren. Voor meer informatie moet je het hele artikel doornemen om te begrijpen hoe je een Instagram-accountlocatie kunt volgen.

  Hoe een live foto op Instagram te plaatsen

Hoe een Instagram-accountlocatie volgen? Hoe vind je iemands locatie op Instagram?

Mensen hebben hun reden om iemands locatie op Instagram op te sporen, we willen het gedrag niet bespreken en we concentreren ons alleen op het volgen van de locatie van een Instagram-account. Er zijn manieren om iemands locatie te traceren.

Methode 1: Controleer de locatie van berichten

Instagram biedt een handige ingebouwde locatiezoekfunctie waarmee gebruikers hun locatie gratis op foto’s en verhalen kunnen plaatsen wanneer ze op hun Instagram-accounts posten. Je kunt zien dat veel berichten een locatieoptie hebben waarbij de gebruiker de locatie op zijn foto en verhalen kan weergeven. U kunt deze optie gebruiken als u de volgende eenvoudige stappen uitvoert:

Opmerking: deze methode is voor openbare accounts. Als je wilt bekijk een privé Instagram-account, je moet een volgverzoek sturen en wachten op goedkeuring.

1. Open de Instagram-applicatie op je Android en iOS apparaten.

2. Tik op het zoektabblad in de onderste balk.

3. Voer de gewenste gebruikersnaam in van het account waarvan u de locatie wilt weten.

4. Tik op hun laatst geüploade foto’s en je kunt hun locatie zien onder hun gebruikersnaam.

Het is dus vrij eenvoudig om de locatie van iemands Instagram-account te volgen door hun recente berichten en verhalenupdates te controleren.

Methode 2: gebruik apps van derden

Met veel tools van derden kun je iemands locatie op Instagram op de markt opsporen. Sommigen van hen zullen om menselijke verificatie en onderzoek vragen. Hier zijn enkele stappen die u moet volgen als u wilt weten hoe u een IP-adres van uw Instagram-account kunt krijgen.

Opmerking: voor demonstratie hebben we een IP Logger-tool gebruikt.

1. Start de Instagram-app op uw apparaat.

2. Ga naar het gewenste profiel van de Instagram-gebruiker van wie je het IP-adres wilt weten. Tik vervolgens op het pictogram met de drie stippen naast hun gebruikersnaam.

  Zoeken naar afbeeldingen op Instagram omkeren

3. Tik op Profiel-URL kopiëren.

4. Ga naar IP-logger of soortgelijke websites.

5. Plak de link in de balk en tik op Maak een shortlink aan. Daarna wordt er een nieuwe link gegenereerd.

Stuur de link naar de persoon wiens locatie u wilt weten, en het is verstandig om hem te vertellen dat u wilt dat hij of zij een mooie foto op deze link ziet. Als ze erop klikken, ververs dan de pagina in de loggerwebsites die je hebt gebruikt en je krijgt het IP-adres van die Instagram-gebruiker.

Opmerking: mogelijk moet u de optie Hid Bots inschakelen om hun enige echte IP-adres te krijgen.

Met deze eenvoudige stappen weet je hoe je een IP-adres van je Instagram-account kunt krijgen.

Kun je Instagram zoeken op telefoonnummer?

Ja, jullie moeten allemaal weten dat we vrienden op Instagram kunnen vinden via de zoekbalk door gewoon hun gebruikersnaam te typen. Maar wat als u de gebruikersnaam van de persoon niet weet? Het is vrij moeilijk om iemand op Instagram te vinden zonder hun naam te kennen.

De meesten van ons weten niet dat we met Instagram ook via het telefoonnummer naar onze vrienden kunnen zoeken. Maar de zoekopdracht is alleen succesvol als het account van de persoon aan het nummer is gekoppeld. Vraag je je af hoe?

Hieronder volgen enkele stappen om een ​​IG-gebruiker op telefoonnummer te zoeken.

1. Ga naar je Instagram-profiel en tik op het hamburgerpictogram in de rechterhoek.

2. Tik op Instellingen.

3. Selecteer nu Account.

4. Tik op Contact synchroniseren.

5. Schakel de schakelaar voor de optie Contacten verbinden in.

6. Sluit de app en ga vervolgens opnieuw naar Instellingen zoals hierboven uitgelegd.

7. Open nu Instagram en tik op het pictogram Personen ontdekken in je profielscherm.

8. Hier kunt u de mensen zien die hun accounts hebben gesynchroniseerd met de nummers die u in uw contacten hebt.

Lees dit artikel vanaf het begin om te leren hoe je de locatie van een Instagram-gebruiker kunt vinden.

Hoe vind je het telefoonnummer achter een Instagram-account?

Vaak gebruikt iemand die we kennen een branderaccount om op de hoogte te blijven van wat we doen op Instagram. Zou het niet leuk zijn om te weten wie de eigenaar van het Instagram-account is? Lees onze gids op Hoe iemands telefoonnummer van Instagram te krijgen om meer te weten te komen over het proces in detail.

  Leesbevestigingen op Instagram uitschakelen

Hoe eigenaren van Instagram-accounts volgen?

Als je wilt weten wie een Instagram-account heeft gemaakt of bezit, zijn er een paar methoden die je kunt gebruiken. Hieronder staan ​​​​de methoden die u kunt proberen te weten te komen over eigenaren van Instagram-accounts.

  • Door het hen rechtstreeks te vragen of door hun profiel te bladeren voor aanwijzingen, met behulp van het e-mailadres of telefoonnummer van het account om te proberen te achterhalen wie de eigenaar is.

  • Door gebruik te maken van de personenzoekmachines. U kunt weten over de persoon die u zoekt. Lees onze gids over Top 10 Best People Search-websites om meer te weten te komen over de persoon die u zoekt.
  • Gebruik andere sociale media-websites om meer over hen te weten te komen. Toevallig veranderen mensen soms hun naam via Instagram. Dus zoeken op andere sociale media-websites kan u helpen om meer over die persoon te weten te komen.
  • Door de reverse image search te gebruiken. Dit geeft u een hint over het profiel van de persoon en wie hij of zij is. U kunt onze gids lezen over het omkeren van afbeeldingen zoeken op Instagram voor meer informatie.

***

We hopen dat je hebt geleerd hoe je de locatie van een Instagram-account kunt volgen en de locatie van een Instagram-gebruiker kunt vinden. Neem gerust contact met ons op met uw vragen en suggesties via de opmerkingen hieronder. Laat ons ook weten waarover u de volgende keer meer wilt weten.

gerelateerde berichten