Hoe een neppe Sugar Daddy op Instagram te herkennen

Hoe vreemd het ook mag lijken, Sugar Daddy-relaties zijn de laatste tijd populairder geworden. Deze regeling lijkt in een juridisch grijs gebied te vallen en is niet helemaal verboden. Maar naarmate deze partnerschappen steeds vaker voorkomen, lijken oplichters in de hoop snel rijk te worden. Maar sugar daddies gebruiken Instagram steeds vaker om in DM’s te glijden, en het wordt steeds moeilijker om te weten hoe je een nep-sugar daddy op Instagram kunt herkennen. In dit artikel zullen we leren wat een sugar daddy-zwendel en sugar daddy-rode vlaggen is. Lees dit artikel tot het einde om meer te weten te komen over deze zwendel.

Hoe een neppe Sugar Daddy op Instagram te herkennen

Verderop in dit artikel leer je hoe je een neppe sugar daddy op Instagram kunt herkennen en wat een sugar daddy scam is. Blijf lezen om er meer over te weten te komen.

Wat is een suikerrelatie?

Bij een suikerrelatie zijn twee mensen betrokken van verschillende leeftijden en sociaaleconomische klassen. Een jong meisje dat bekend staat als een suikerbaby, is het voorwerp van de aandacht van de suikeroom in deze relatie. Een vriendschap die gebaseerd is op elkaar materiële of financiële steun geven, levert wederzijds voordeel op. De oudere persoon komt meestal uit een meer welvarende kant, terwijl de jongere student kan zijn of uit een minder bevoorrecht gezin kan komen. De samenwerking wordt ondersteund door een aantal betrouwbare en vertrouwde websites.

De mode verhuisde uiteindelijk daarnaast naar sociale netwerkwebsites. Op internet kan het vaak een uitdaging zijn om het verschil te zien tussen een echte sugar daddy en een frauduleuze. Jongeren worden op Instagram vaak aangevallen en gebluft door frauduleuze sugar daddies. We plaatsen onze foto’s, video’s en reels op Instagram ten behoeve van onze volgers. We missen de valse sugar daddies in het proces. Het is te laat om te ontsnappen aan het web zodra we beseffen wie ze zijn. Laten we nu eens kijken naar wat een sugar daddy-zwendel is.

Wat is een Sugar Daddy-zwendel?

De geavanceerde sugar daddy-zwendel verschilt van andere zwendelpraktijken. Het gebeurt geleidelijk in de tijd. Hier doet iemand zich voor als je vriend en biedt hij aan om je schulden af ​​te betalen (vandaar de uitdrukking sugar daddy) in ruil voor kleine cadeautjes. Uiteindelijk leer je echter dat alles bedrog was en bleef je achter met de oorspronkelijke schuld naast de schuld van de cadeaubonnen. Een willekeurige DM naar een persoon die een gesprek begint, is hoe de zwendel in eerste instantie verschijnt. Het slachtoffer wordt geleidelijk tot een vriendschap met de oplichter overgehaald nadat ze hun vertrouwen hebben gewonnen. Ze zullen het herhaaldelijk noemen en je zult ze gaan geloven als ze zeggen dat ze genoeg geld hebben.

  Een collectie maken op Instagram

Oplichters die zich voordoen als sugar daddies proberen zoveel mogelijk te weten te komen over hun slachtoffers, vooral over hun financiële situatie. Vervolgens bieden ze als laatste daad van vriendelijkheid aan om uw creditcardschuld te vereffenen. Uiteraard hebben ze uw bankgegevens nodig om het geld te verzenden. Zodra ze dat hebben, maken ze geld over naar uw rekening via een nepaccount om uw schuld te vereffenen. Vervolgens vertellen ze je dat je ze eerst een klein bedrag moet sturen om de bank te laten weten dat de transactie legitiem is. En dan verdwijnen ze. Dus, hoe een nep-suikeroom te herkennen, laten we het uitzoeken.

Hoe spot je Fake Sugar Daddy op Instagram?

Fake sugar daddies zijn er in allerlei soorten en maten en benaderen je op verschillende manieren. Laten we eens kijken hoe we een nep-suikeroom op Instagram kunnen herkennen.

  • Naam: Wat betekent een naam? Er zit veel in een naam als we het hebben over valse suikerooms. Je moet stoppen als de oplichters je benaderen met vreemde namen die verdacht klinken. De eerste indicator is dat.

  • Foto’s: de Instagram uploads en weergaveafbeeldingen moeten authentiek zijn. Vergeet niet dat echte individuen echte foto’s hebben. De kans dat de nep-suikeroom wordt ontdekt, neemt toe als de uploads troebel en onbetrouwbaar zijn.

  • Conversatieformaat: Beschouw het als een belangrijke indicator als iemand een discussie begint met een vreemd vocabulaire en sms-etiquette. Oplichters zouden schaamteloos proberen je persoonlijke ruimte binnen te dringen, wat verontrustend is. Je moet controleren of een nep-suikeroom je op dit moment ziet.

  • Vragen om persoonlijke informatie: Staat u mij toe u te adviseren: als een vreemde u benadert en om persoonlijke informatie vraagt, zoals uw telefoonnummer of bankrekeninggegevens, moet u het bericht onmiddellijk weigeren, de afzender blokkeren en doorgaan.

  • Veeleisende foto’s en video’s: Zeg NEE tegen alle verzoeken om uw afbeeldingen, films of andere pornografische inhoud in ruil voor geld van een pretentieuze suikeroom die zich op uw contactenlijst voegt. Blijf uit de buurt van problemen en verliezen in de toekomst. Als je niet voorzichtig bent bij het identificeren van de nep-suikeroom, kunnen ze je materiaal tegen je gebruiken.

Dit zijn enkele manieren om een ​​nep-suikeroom op Instagram te herkennen.

Hoe handelen Fake Sugar Daddy’s?

De jonge gebruiker lijdt een enorm financieel verlies als gevolg van de vastberadenheid van de oplichters van de sugar daddy om hun geld in handen te krijgen. Ze kunnen je een Instagram-bericht sturen en een willekeurig contant bod doen. Zodra ze beginnen te corresponderen, slagen ze erin om uw WhatsApp of persoonlijk nummer te bemachtigen. De persoon zal zich inspannen om uw vertrouwen te winnen door eerlijk met u om te gaan. De nep-sugar daddy zal zichzelf tijdens het gesprek voorstellen met een lang profiel.

De nep-suikeroom zal zijn tragische levensverhalen vertellen. Hij zal de strijd bespreken die de vroegere arme mensen moesten overwinnen om welvarend te worden. Hij zou beweren dat hij zich bewust is van de ontberingen die gepaard gaan met armoede en schulden. Het kan moeilijk zijn om het geslacht te bepalen van de oplichter die zich voordoet als suikeroom. Je inbox blijft overstromen met berichten van hen. Vanwege zijn rijkdom en drukke schema heeft sugar daddy geen tijd om je vaak te sms’en.

Het zou nu eenvoudiger moeten zijn om te evalueren hoe nep-sugar daddy’s in het algemeen kunnen worden herkend nadat ze hebben begrepen hoe ze zich gedragen.

Wat zijn Sugar Daddy Red Flags?

Het vinden van een Sugar Daddy is op zichzelf al uitdagend genoeg, maar het wordt nog uitdagender wanneer de Sugar Daddies zelf problemen beginnen te veroorzaken. Dan komen Sugar Babies onverwachts in de val. We bespreken verder vier belangrijke rode vlaggen van sugar daddy die je moet vermijden.

Rode vlag #1: uw grenzen worden niet door hen gerespecteerd

Het adagium “money talks” is bekend en geeft in feite aan dat als je geld hebt, je waarschijnlijk zult kunnen krijgen wat je wilt met een beetje overreding en stimulans. De gemeenschap van Sugar Babies zou echter niet aan deze beperking moeten worden onderworpen. Wanneer een Sugar Baby en Sugar Daddy voor het eerst praten en dingen uitwerken, moeten ze eerst grenzen bespreken en wat acceptabel is en wat een absoluut nee is. Door dit te doen, leer je elkaar misschien beter kennen en kun je meteen bepalen of je sugar daddy en jij op dezelfde pagina staan.

Een aanbeveling aan de suikerbaby’s zou zijn om potentiële Sugar Daddies meteen te laten weten dat ze een grens overschrijden en zich terug te trekken wanneer ze dat doen, zelfs op een eerste date.

Red Flag #2: Aanbieders informeren alleen naar wat u voor hen kunt doen

Helaas gebeurt het vaak in de groep dat Sugar daddies sugar baby’s zien als objecten of iemand die ze kunnen manipuleren of waarmee ze kunnen spelen. Zelfs nog steeds, naar mijn mening, hebben Sugarbaby’s het recht om aan dat spel deel te nemen als sommigen van hen dat willen. Sommige van deze dienstverleners zullen u, zoals u kunt zien, meteen vragen welke diensten u kunt aanbieden en wat u voor hen kunt doen. Zo werkt het niet op dit gebied van sekswerk. Ze worden tot nu toe betaald als suikerbaby’s, hebben een relatie met en geven waarde aan het leven van een suikerleverancier, die niet noodzakelijkerwijs als een item moeten worden beschouwd.

Rode vlag #3: Ze houden de zaken stil

Er zijn veel rijke en invloedrijke papa’s in de suikerwereld. Hierdoor kunnen er ook Sugar Daddies zijn die bekend zijn in hun samenleving en hoog in het vaandel staan. Deze vaders willen misschien hun anonimiteit behouden. Zelfs als deze situatie redelijk is, moet jij als Sugar Baby het verschil begrijpen tussen het verbergen van hun naam voor jou en het verbergen van hun Sugar-leven voor het publiek. Voordat je een sugar daddy ontmoet, moeten ze eerst hun identiteit vaststellen. Uw veiligheid staat op het spel als zij dit niet doen.

Rode vlag #4: Ze proberen je een slecht gevoel te geven of niet te waarderen voor wat ze voor je hebben gedaan

Hoewel het waar is dat sugar daddies je voorzien van alles wat je nodig hebt en mogelijk zelfs meer, mogen ze het je nooit in je gezicht zeggen of je daarom oneerlijk behandelen. Stel u bijvoorbeeld voor dat u een nieuwe accu nodig heeft omdat uw auto pech heeft. Je hebt onlangs je rekeningen betaald en gegeten wat je sugar daddy je aanbood. Ondanks uw spijt informeert u of zij u misschien kunnen helpen bij de financiering van de reparatie. Je vader blaast je telefoon uit het niets op en begint te klagen over hoe verwend en ondankbaar je bent, en hoe ze je geld hebben gegeven voor de week. Dit laat ook zien hoe snel woedend en onverzettelijk ze zijn; dit kan zich dus ook manifesteren op andere gebieden van hun leven.

Voordat je een DM van een van de Sugar daddies accepteert, moet je op de hoogte zijn van alle rode vlaggen van de sugar daddy.

Veelgestelde vragen (FAQ)

1. Waar kun je Sugar daddy vinden?

Ans. Een sugar daddy is te vinden op een beperkt aantal apps. Onder hen zijn SugarDaddy Meet, Op zoek naar regeling, RichMeetBeautifulen Suikeroom.

2. Waar zoekt een Sugar daddy naar?

Ans. Ze willen een partner die kan tolereren dat ze niet de hele tijd een drukke man ziet en die zich bewust is van de eisen die daarbij komen kijken. Dit is een belangrijke factor in de intrede van Sugar Daddies op het gebied van Sugar dating. Zonder de bijbehorende tijd en emotionele verantwoordelijkheden zoeken ze alleen de voordelen van een eenvoudige relatie.

3. Is daten met een sugar daddy veilig?

Ans. Nee. Sugardating kan leiden tot gevallen van intimidatie, aanranding en verkrachtingachtige dwang tot ongewenste seksuele activiteit door middel van manipulatie van financiële overeenkomsten. Inherent uitbuitende “suikerdatering” is noch veilig, noch een empowermentsysteem.

4. Wat is de sugar daddy-app?

Ans. Sugar daddy-apps bevatten vaak oudere, rijke mannen die met jongere individuen daten terwijl ze geld uitgeven in ruil voor seksuele gunsten of gezelschap.

5. Zijn Instagram sugar daddies betrouwbaar?

Ans. Niet altijd. Hoewel de “sugar daddies” technisch echte personen zijn, zijn het volgens Dr. Shaanan Cohney, een cyberbeveiligingsexpert aan de Universiteit van Melbourne, typisch onderbetaalde kantoormedewerkers die Instagram-volgers bedriegen.

***

Ontwikkel een doordacht netwerk, ga een doordachte dialoog aan en geef geen gevoelige informatie op voorhand vrij. De suikerbaby’s die er zijn, zouden nu moeten kunnen ontdekken hoe ze een nep-suikeroom op Instagram kunnen herkennen en wat een suikeroom-zwendel is. Neem gerust contact met ons op met uw vragen en suggesties via de opmerkingen hieronder. Laat ons ook weten waarover u de volgende keer meer wilt weten.

gerelateerde berichten