Hoe een opgeschort Twitter-account te verwijderen

Twitter kan buitengewoon verslavend zijn, en net als elk ander platform voor sociale media geeft het ook toe aan negativiteit. Geschorst worden op Twitter kan heel eenvoudig zijn, en veel van je geposte tweets en retweets kunnen resulteren in je schorsing. Twitter zet zich in voor het creëren van een veilige plek voor iedereen op zijn platform. Ze hebben hun Twitter-regels ingesteld en het overtreden ervan kan leiden tot opschorting van uw account. Als je account is opgeschort en je dat account wilt verwijderen en een nieuw account wilt starten of misschien je opgeschorte Twitter-account wilt herstellen, dan ben je hier aan het juiste adres. In dit artikel leren we hoe u opgeschorte Twitter-accounts kunt verwijderen en nog veel meer dingen die het u gemakkelijker maken om niet alleen uw eigen maar ook alle opgeschorte Twitter-accounts te beheren.

Hoe een opgeschort Twitter-account te verwijderen

Lees verder om te weten hoe u opschortingsontduiking op Twitter kunt stoppen of een opgeschort Twitter-account kunt herstellen en ook hoe u het opgeschorte Twitter-account in detail kunt verwijderen.

Is een opgeschort Twitter-account voor altijd verdwenen?

Nee, een opgeschort account kan na een paar uur worden behouden. Het hangt af van het type overtreding, maar meestal kan het 48 uur tot 7 dagen duren.

Kunnen opgeschorte Twitter-accounts worden hersteld?

Ja, je kunt opgeschorte Twitter-accounts heel gemakkelijk herstellen. Daarvoor moet u mogelijk bezwaar maken tegen de opschorting van Twitter om de opschorting van uw account ongedaan te maken. Twitter wordt geleverd met een reeks regels die u kunt vinden in de Twitter-regels. Neem het door om te weten wat de opschorting van uw account kan veroorzaken.

Kun je een permanent opgeschort Twitter-account verwijderen?

Ja, u kunt een permanent opgeschort Twitter-account verwijderen. Als Twitter verdachte activiteiten of schendingen van de algemene voorwaarden van Twitter opmerkt waarmee u aan het begin akkoord ging toen u een account aanmaakte. Dit sociale platform heeft het recht om uw account op te schorten.

Wat gebeurt er als je account op Twitter wordt opgeschort?

Een Twitter-account kan om verschillende redenen worden opgeschort. Elk opgeschort account kan afhankelijk zijn van het type overtreding. Als het je eerste keer is, kan Twitter je account tijdelijk alleen-lezen maken. Als uw account is geschorst wegens ernstige schendingen, kan Twitter uw tweets, retweets en andere activiteiten beperken. Wanneer uw account is opgeschort, kunnen andere mensen nog steeds gebruikmaken van uw profiel.

Wat gebeurt er met permanent opgeschorte Twitter-accounts?

Ernstig aanstootgevende handelingen kunnen leiden tot een permanente opschorting van uw Twitter-account, waardoor het verder uit het zicht van het publiek wordt verwijderd en de gebruiker hierna ook geen nieuwe accounts meer kan aanmaken.

  Hoe trefwoorden dempen en eieren filteren op Twitter

Waarom is mijn Twitter-account zonder reden permanent opgeschort?

Elon Musk heeft gezegd dat accounts die zich bezighouden met imitatie zonder duidelijk parodie te specificeren, permanent zullen worden opgeschort. Daarmee heeft Twitter al hard opgetreden tegen bekende Twitter-handles die hun gebruikersnaam veranderden in die van Musk.

We hebben enkele mogelijke redenen opgesomd waarom uw account permanent is opgeschort.

 • Spam- of nepaccounts: een van de meest voorkomende oorzaken van opschorting van Twitter-accounts is een spamachtig of nepaccount. Door deze accounts met kwade bedoelingen te gebruiken, lopen andere Twitter-gebruikers een veiligheidsrisico. In sommige gevallen kan een echt account ook worden opgeschort vanwege een misverstand, maar dit kan snel worden opgelost.

 • Beledigende tweets: in het geval van beledigende tweets, schadelijk gedrag of bedreigingen kan Twitter uw account tijdelijk of soms zelfs permanent opschorten.

 • Accountbeveiliging loopt gevaar: voor een betere veiligheid van het platform en zijn gebruikers houdt Twitter gehackte accounts bij.

Hoe lang duurt een opgeschort Twitter-account?

Een opschorting van een Twitter-account kan 12 uur tot 7 dagen duren. Het hangt uitsluitend af van de aard van de gepleegde overtreding.

Hoe lang blijft een Twitter-account opgeschort

Het hangt puur af van het type overtreding dat is gemaakt om uw account te laten opschorten.

 • Het duurt meestal ongeveer 48 uur in het geval van een kleine schending van het Twitter-beleid.
 • Als uw opgeschorte account echter een ernstigere schending van het Twitter-beleid is, kan het ongeveer 12 uur tot 7 dagen duren om te reageren.
 • Over het algemeen duurt het even voordat Twitter uw account, het opgegeven e-mailadres en telefoonnummer heeft beoordeeld. Daarom is het tijdsverloop verschillend voor verschillende opgeschorte accounts.
 • Twitter kan uw account permanent opschorten als u wordt aangetroffen met ernstigere schendingen. Hoe ernstiger de overtreding is, hoe langer de tijd zal zijn.

Wat gebeurt er met permanent opgeschorte accounts?

Permanent opgeschorte accounts zijn de zwaarste handhavingsmaatregelen. Door een account permanent op te schorten, wordt het voor het publiek verwijderd en mag de overtreder geen nieuwe accounts meer maken. Wanneer Twitter een account permanent opschort, stellen ze de persoon op de hoogte dat ze zijn geschorst wegens schendingen van het Twitter-beleid en leggen ze uit welk beleid of welke beleidsregels zijn geschonden.

Overtreders kunnen in beroep gaan tegen een opschorting van Twitter als ze denken dat Twitter een fout heeft gemaakt. Dit kunnen ze doen door aangifte te doen. Als Twitter bij bezwaar oordeelt dat de opschorting geldig of ongeldig is, wordt er een reactie op het beroep met informatie over het beleid naar de opgeschorte accounts gestuurd.

Hoe lang duurt een bezwaar tegen opschorting van Twitter

Het proces van een beroep tegen een opschorting van Twitter kan 2 tot 4 maanden duren. Op goedgekeurde bezwaarschriften wordt in sommige gevallen binnen 2 weken gereageerd.

Hoe lang duurt het om een ​​opgeschort Twitter-account terug te krijgen

De criteria om uw opgeschorte Twitter-account terug te krijgen, kunnen uitsluitend afhangen van de aard van de overtreding. Gemiddeld duurt de opschorting van Twitter ongeveer 48 uur, en in de tussentijd beoordeelt Twitter alle noodzakelijke gegevens die je hebt verstrekt voor verificatie.

Hoe weet ik of mijn Twitter-account permanent is opgeschort?

Gebruikers krijgen een melding wanneer een account permanent wordt opgeschort. Ze worden op de hoogte gebracht van de redenen voor de opschorting van hun account en leggen uit welk beleid in strijd was met hun beleid.

Hoe kan ik tweets van een opgeschort account zien

Het bekijken van tweets van een opgeschort Twitter-account kan moeilijk zijn, maar niet onmogelijk. We hebben twee manieren opgesomd die u moet volgen om tweets van een opgeschort Twitter-account te zien.

Methode 1: een bookmarklet gebruiken

1. Tik op de bookmarklet.

2. Voer uw gebruikersnaam in.

Opmerking: gebruik alleen kleine letters zonder het @-teken.

Hiermee kunt u alleen de inhoud bekijken.

Methode 2: online services gebruiken

Er zijn verschillende online tools die zijn gebouwd om u opgeschorte Twitter-accounts te laten bekijken. En daar heb je toegang tot je opgeschorte Twitter-account, zodat je tweets kunt bekijken.

Hoe verwijder ik mijn opgeschorte Twitter-account

We hebben de stappen gegeven om het opgeschorte Twitter-account te verwijderen. Blijf lezen om erachter te komen hoe u een opgeschort Twitter-account kunt verwijderen.

Hoe een opgeschort Twitter-account te verwijderen

U kunt een opgeschort Twitter-account permanent verwijderen, maar eerst moet u uw account ongedaan maken voordat u het verwijdert. Om de schorsing van je account ongedaan te maken, kun je bezwaar maken tegen de schorsing van Twitter. Op basis van de reden waarom uw account is opgeschort, kan het volgen van de juiste stappen u helpen uw account terug te krijgen en uiteindelijk te verwijderen.

Methode 1: Twitter-account ongedaan maken om te verwijderen

U moet uw Twitter-account ongedaan maken. U kunt een account ongedaan maken door middel van verificatie. Hier zijn enkele stappen die u zullen helpen:

1. Log in op uw Twitter-account met een Android- of iOS-apparaat of de officiële Twitteren website

2. Selecteer Meer in de linkerhoek van de startpagina.

3. Selecteer Instellingen en ondersteuning.

4. Navigeer naar Instellingen en Privacy.

5. Zoek vervolgens het tabblad Uw account.

6. Zoek en klik op Uw account deactiveren.

7. Klik vervolgens op Deactiveren.

8. Voer uw wachtwoord in en klik op Account deactiveren.

Methode 2: stuur een verzoek naar het Twitter-ondersteuningsteam

Twitter geeft je de mogelijkheid om te vragen om je opgeschorte account te deactiveren, wat een grote hulp kan zijn. Volg de gegeven stappen om deze methode toe te passen.

1. Ga naar Twitter-helpcentrum.

2. Selecteer Ik wil mijn account deactiveren of sluiten.

3. Vul ten slotte het accounttoegangsformulier in en klik op Verzenden.

Opmerking: Twitter stuurt je binnen enkele dagen een e-mail met meer informatie over je verzoek en je oplossing.

Hoe een permanent opgeschort Twitter-account te herstellen

Zodra een account permanent is opgeschort, kunt u het niet meer herstellen. U kunt echter bezwaar maken of een nieuw account aanmaken met een ander e-mailadres.

Hoe een opgeschort Twitter-account te herstellen

Bent u op zoek naar een manier om een ​​opgeschort Twitter-account te herstellen? Twitter kan uw account opschorten of tijdelijk beperken als Twitter vermoedt dat u valse informatie gebruikt, spamt, zich voordoet als andere accounts of een bot gebruikt. We bieden u de juiste methoden om uw opgeschorte Twitter-account te herstellen. De gegeven methoden volgen om schorsingsontwijking op Twitter te stoppen.

Methode 1: controleer vergrendelde of beperkte accounts

Hieronder volgen de stappen die u zullen helpen uw beperkte accounts te verifiëren en zo de accounts te helpen herstellen.

1. Log in op Twitteren.

Opmerking: als uw account überhaupt is gehackt, bezoekt u dit Accounttoegang tot Twitter-hulp pagina om het formulier in te vullen.

2. Klik op Start op de pagina die zegt Uw account is vergrendeld, Controleer uw account of Uw account is vergrendeld voor beveiliging.

3. Voer vervolgens uw telefoonnummer in.

Opmerking: als u niet kunt verifiëren via uw telefoonnummer, klikt u op E-mail verzenden.

4. Voer vervolgens de bevestigingscode in en klik op Verzenden of Verifiëren.

5. Wijzig ten slotte uw wachtwoord zodra het account is ontgrendeld.

Volg de onderstaande stappen om uw wachtwoord te wijzigen:

1. Klik op de drie stippen in het paneel linksonder als u een computer gebruikt, of tik op het navigatiemenu linksboven op een Android- of iOS-apparaat.

2. Tik vervolgens op Instellingen en ondersteuning.

3. Tik vervolgens op Instellingen en privacy.

4. Selecteer nu Uw account.

5. Tik op Uw wachtwoord wijzigen.

6. Voer uw huidige wachtwoord in, gevolgd door uw nieuwe wachtwoord. Hetzelfde moet ook worden ingevoerd in het veld Wachtwoord bevestigen.

7. Tik op Wachtwoord bijwerken en je bent klaar.

Methode 2: bezwaar maken tegen opgeschort account

Als de schorsing van uw Twitter-account definitief is en u gelooft in uw onschuld, dan kunt u bezwaar aantekenen. Volg de gegeven stappen om bezwaar in te dienen.

1. Log eerst in op Twitteren.

2. Klik indien beschikbaar op Doorgaan naar Twitter.

3. Maak retweets indien mogelijk ongedaan.

4. Ga naar de Twitter-helpcentrum in een webbrowser.

5. Leg uw probleem uit in het formulier Accounttoegang.

6. Voer uw persoonlijke gegevens in.

7. Identificatie uploaden indien nodig.

8. Klik op Doorgaan.

Zo kun je schorsingsontduiking op Twitter stoppen.

Hoe permanente opschorting van Twitter-account te voorkomen

Volg gewoon de richtlijnen van Twitter voordat u het opgeschorte Twitter-account verwijdert. Hieronder volgen enkele manieren om permanente opschorting van uw Twitter-account te voorkomen:

 • Plaats geen herhalende inhoud: Twitter ziet herhalende inhoud als spam, probeer dat daarom te vermijden.

 • Vermijd phishing: plaats geen links naar schadelijke inhoud op Twitter.

 • Wees actief op uw account: Twitter houdt accounts in de gaten die 6 maanden achter elkaar stil blijven staan, probeer daarom van tijd tot tijd Twitter te gebruiken.

 • Bekijk volgers in de volgende verhouding: Twitter heeft het recht om uw account op te schorten als u 10.000 accounts per dag volgt.

 • Stuur geen automatische DM’s: het verzenden van automatische DM’s kan als spam worden geteld, dus vermijd dat.

Hoe stop ik schorsingsontwijking op Twitter

Twitter heeft verschillende regels opgesteld om spam of anderszins onethisch gedrag online te ontmoedigen. Je kunt het omzeilen van schorsingen door Twitter stoppen door de Twitter-regels en enkele gegeven stappen te volgen.

 • Maak niet meerdere accounts aan.
 • Maak geen misbruik van populaire onderwerpen.
 • Plaats geen haatdragende inhoud.
 • Moedig zelfbeschadiging niet aan.
 • Plaats geen privégegevens van anderen.
 • Deel geen niet-consensuele naaktheid of dergelijke inhoud.
 • Doe u niet voor als andere accounts.

Daarom zijn dit de punten die u kunt volgen om het ontduiken van schorsingen op Twitter te stoppen.

***

De richtlijnen van Twitter veranderen voortdurend, de kleinste actie kan ervoor zorgen dat uw account wordt opgeschort. We moedigen onze lezers aan om te overwegen een back-up van hun accounts te maken en altijd vooraf de Twitter-richtlijn te lezen. We hopen dat je hebt geleerd hoe je een opgeschort Twitter-account kunt verwijderen. Voel je vrij om je twijfels te stellen en suggesties toe te voegen aan het commentaargedeelte hieronder.

gerelateerde berichten