Hoe een opname op de iPhone te screenen?

Schermopname op elk apparaat is een handige functie omdat er veel gevallen kunnen zijn waarin u wilt vastleggen wat er op uw scherm gebeurt.

Misschien wil je je gameplay opnemen, een proces demonstreren, een interessante clip aan je vriend laten zien, of om ongeveer welke reden dan ook.

Na de introductie van iOS 11 is schermopname op de iPhone een fluitje van een cent geworden en hoeft u niet langer te zoeken naar “out of the box” -manieren, omdat het nu een prominente functie is geworden.

Het proces is supereenvoudig en we zullen dat nu samen met enkele andere manieren bespreken.

Laten we er meteen in springen.

Hoe maak je een screenshot op iPhone?

Omdat het maken van een screenshot ook een vorm van het vastleggen van je scherm is, gaan we ermee aan de slag. Er zijn verschillende manieren om een ​​screenshot te maken op de iPhone, dus hieronder zijn er 2 van de gemakkelijkste.

Methode 1:

Stap 1: Houd de zijknop en de knop Volume omhoog tegelijkertijd ingedrukt op de pagina die u wilt vastleggen.

Stap 2: Een klein voorbeeld van de schermafbeelding ziet er als volgt uit:

Stap 3: Als je daarop tikt, heb je opties om de schermafbeelding te verwijderen, delen, bewerken of opslaan.

Stap 4: Als u de schermafbeelding op uw apparaat wilt opslaan, tikt u linksboven op de plek waar ‘Gereed’ staat.

Stap 5: Tik op “Opslaan in foto’s”.

Methode 2:

Voor de tweede methode moeten we een functie genaamd AssistiveTouch inschakelen.

  Hoe u iTunes-synchronisatie kunt stoppen telkens wanneer u uw iPhone aansluit

Het is eigenlijk een handige zwevende knop die veel bedieningselementen bevat waarmee je acties kunt uitvoeren zoals een screenshot maken, Siri openen, het apparaat opnieuw opstarten en verschillende andere acties zonder je instellingen-app te hoeven openen.

Volg de onderstaande stappen om het te activeren (als je dat nog niet hebt gedaan) en maak er vervolgens een screenshot van.

Stap 1: Ga naar Instellingen en tik op “Toegankelijkheid”.

Stap 2: Tik op “Aanraken”.

Stap 3: Schakel de AssistiveTouch in als je dat nog niet hebt gedaan.

Stap 4: Open de pagina die u wilt vastleggen en tik op het zwevende pictogram.

Stap 5: Tik in de opties op “Screenshot”.

Stap 6: Net als bij de eerste methode verschijnt er een klein screenshotvoorbeeld op het scherm. Tik daarop en sla het vanaf daar op.

Hoe scherm op iPhone op te nemen?

Opnamescherm als video is eenvoudig op iPhone na de uitrol van iOS 11. Dit zijn de stappen:

Stap 1: Open de pagina die u wilt opnemen.

Stap 2: Als je een iPhone X of hoger hebt, trek je het menu van het controlecentrum van rechtsboven naar beneden, of als je een iPhone 8 of eerder hebt, trek je het omhoog door vanaf de onderkant omhoog te vegen.

Stap 3: Tik op de schermopnameknop.

Stap 4: Er wordt een timer van 3 seconden weergegeven voordat de opname begint. Op dit moment kunt u het menu van het controlecentrum sluiten en teruggaan naar de pagina die u wilt opnemen.

Stap 5: Als u klaar bent met opnemen, opent u het menu van het controlecentrum opnieuw en tikt u op de schermopnameknop om de opname te stoppen.

De video wordt automatisch opgeslagen in uw galerij.

Apps om scherm op iPhone op te nemen

De bovenstaande methoden om opnames op uw iPhone te screenen werken perfect, maar hier zijn enkele software en apps van derden die het werk even goed doen.

  VERT.ZOEKEN gebruiken voor een reeks waarden

Dr. Fone

Beschikbaar voor Windows, Dr. Fone iOS-schermrecorder is een geweldige tool waarmee je je iPhone-scherm naadloos kunt vastleggen. Het kan video opnemen, systeemaudio, gameplay, presentaties en bijna alles wat je maar kunt bedenken.

Er is ook een optie om uw apparaat in HD en in realtime op uw computerscherm te spiegelen.

TechSmith Capture

TechSmith, beroemd om hun Camtasia-suite met apps om opnames op uw computer te screenen, heeft ook een mobiele versie, TechSmith Capturewaarmee u een schermopname op uw iPhone kunt maken.

Hiermee kunt u ook uw audio opnemen, zodat u gesproken tekst aan de opname kunt toevoegen.

Ga opnemen

Met Ga opnemen, kunt u uw scherm opnemen of opnamen uit uw galerij importeren en er uw eigen commentaar aan toevoegen. Het heeft ook veel bewerkingsopties waarmee je je eigen gezichtscamera bovenop de opnames kunt toevoegen.

Je kunt deze app downloaden op je iPhone.

Neem het op!

Net als bij de bovenstaande app, Neem het op! stelt u in staat om uw eigen beeld-in-beeld-reactie en commentaar toe te voegen aan opnames. Nadat u uw opnamen hebt geëxporteerd, kunt u ze bewerken via de ingebouwde video-editor.

DU-recorder

DU-recorder stelt je in staat om veel opnametaken uit te voeren, afgezien van het normaal vastleggen van je scherm, waaronder livestreaming naar meerdere platforms, zoals Twitch, Facebook en YouTube. Je moet ook toegang hebben tot hun krachtige video-editor voor eventuele correcties die je wilt aanbrengen.

Hoe kunt u uw opnamen inkorten?

Voordat u uw opnamen gebruikt door ze ergens te uploaden of met iemand te delen, wordt aanbevolen om de begin- en eindsecties bij te snijden, omdat dit het scherm van het controlecentrum vastlegt.

  Asana integreren met Slack

Het is duidelijk niet nodig, vooral als je niets anders met de opname wilt doen dan hem in je galerij te houden. Maar het is nog steeds handig om te weten, dus hier zijn de stappen ervoor.

Stap 1: Ga naar “Foto’s”.

Stap 2: Zoek de opgenomen video die u wilt bijsnijden en tik erop.

Stap 3: Tik op “Bewerken” in de rechterbovenhoek.

Stap 4: U ziet opties zoals deze:

Stap 5: U kunt trimmen, bijsnijden, effecten toevoegen, enz. Om te trimmen, brengt u de begin- en eindschuifregelaar naar de punten die u wilt behouden.

Stap 6: Als u tevreden bent, tikt u op “Gereed”.

Stap 7: Je kunt het opslaan als een nieuwe video of de wijzigingen overschrijven bovenop de oude.

Zoek de bijgesneden versie in je galerij en je bent klaar!

Conclusie

Schermopname op iPhone is de laatste tijd een moeiteloze taak geworden met de standaardoptie, maar het is nog steeds de moeite waard om naar de apps van derden te kijken als je op zoek bent naar meer functies die daarbij horen. Ze zijn vooral aan te raden wanneer je de schermopnames voor meer dan alleen “persoonlijk” gebruik gebruikt.

Verwant:

Controleer de batterijstatus van de iPhone, iPad en MacBook met deze 7 tools

4 manieren om apps op de iPhone te verbergen

iPhone-vergrendelingen verwijderen met Lockwiper

6 apps om je iPhone-scherm te spiegelen

gerelateerde berichten