Hoe een Pure-account te verwijderen

Pure is een hookup-app die is ontwikkeld voor casual dating. Pure heeft een advertentiemechanisme waarin gebruikers iets intrigerends schrijven over zichzelf of wat ze zoeken in Pure. Als andere leden geïnteresseerd zijn in hun advertentie, is het een match. Als een beetje informatie die over jezelf wordt uitgewisseld, is Pure een perfecte dating-app voor discrete afspraken en casual dating. Functies zoals instant chats, cadeaus, zelfvernietigende profielen en duivelse spelletjes maken Pure tot een goede website. Ben je een datingapp-gebruiker op zoek naar een discrete dating-app en vraag je je af of Pure beter is dan tinder? En hoe chat je op de Pure-app en hoe kun je je afmelden bij Pure? U bent op de juiste plaats, mijn vriend! We brengen je een handige gids die al je twijfels en vragen over Pure zal oplossen, inclusief hoe je een Pure-account kunt verwijderen.

Hoe een Pure-account te verwijderen

U kunt een Pure-account verwijderen uit het gedeelte MIJN ACCOUNT/ID in de Pure-app. Blijf verder lezen om de stappen te vinden die hetzelfde in detail uitleggen met handige illustraties voor een beter begrip.

Wie is de eigenaar van de Pure-app?

Het concept van de Pure app werd in 2012 gecreëerd door Roman Sidorenko en Alexander Kukhtenko, en de app werd gelanceerd op iOS en Android in 2014. Pure werd ontwikkeld na onderzoek naar de patronen en ideeën die de creatie van deze hookup-app inspireerden, afkomstig van Carol Queen, die een socioloog, seksuoloog, schrijver en redacteur uit de Verenigde Staten en is momenteel sterk betrokken bij de beweging voor sekspositief feminisme. In 2020 werd Olga Petrunina aangesteld als CEO van Pure.

Is Pure een goede website?

Ja. Laten we eens kijken naar enkele interessante feiten en functies die het gebruikers biedt, waardoor het een goede website is.

 • Pure is een hookup-app die is ontwikkeld voor discrete hookups en casual dating, die ook een advertentiemechanisme heeft. Met behulp hiervan vermelden gebruikers intrigerende dingen over zichzelf of wat ze zoeken op dit platform. Als andere leden geïnteresseerd zijn in hun advertentie, is het een match. Na een matching kunnen gebruikers met elkaar chatten.
 • Alle berichten op Pure zijn end-to-end versleuteld en al je chats en gepubliceerde advertenties worden na 24 uur automatisch verwijderd om de anonimiteit te behouden. Om hun te beschermen privacy, leden moeten elke dag nieuwe profielen aanmaken.
 • Een speciale functie die Pure biedt om nepprofielen te voorkomen, is dat alle profielen op Pure tijdelijk zijn. Na het aanmaken van een account heeft iedereen een uur de tijd om een ​​match te vinden, en hun profiel wordt verwijderd als ze tegen die tijd nog geen match hebben gevonden.
 • Ook maken de functies zoals instant chats, cadeaus, zelfvernietigende profielen en duivelse spelletjes van Pure een goede website.
  Hoe u uw locatie op een Samsung Galaxy S8 kunt wijzigen

Lees verder om te begrijpen of Pure beter is dan Tinder.

Hoe kun je chatten op de Pure App?

Hier is een handleiding over hoe je kunt chatten in de Pure-app:

1. Start de Pure-app op je Android of iOS apparaat.

2. Registreer je dan eenvoudig met je Apple, Google of Huawei ID.

3. Na registratie moet je een paar vragen beantwoorden, zoals Wat is je genderidentiteit?

Let op: Pure houdt al uw informatie anoniem.

4. Pure stelt u gepersonaliseerde voeding voor die aan uw eisen voldoet en die u indien nodig kunt aanpassen aan uw stemming.

5. Nu maakt u uw persoonlijke advertentie die op een openbaar mededelingenbord wordt gepubliceerd, zodat anderen kunnen zien wat u hebt geschreven, evenals afbeeldingen en andere details die u over uzelf hebt toegevoegd.

6. Vervolgens kunt u op het hartpictogram van de persoonlijke advertenties van een andere Pure-gebruiker klikken. En als ze ook op het hartpictogram van je publicatie klikken, worden jullie als een match beschouwd.

Opmerking: na de wedstrijd kunnen die twee gematchte profielen met elkaar chatten.

Dit is de enige manier om te chatten op de Pure dating-app. Blijf lezen om te leren hoe je een Pure-account verwijdert.

Hoe kun je je afmelden bij Pure?

Laten we de stappen bekijken om je af te melden bij Pure.

1. Start de Google Play Store op uw mobiele Android-telefoon.

2. Tik op het profielpictogram in de rechterbovenhoek van uw scherm.

3. Tik op de optie Betalingen en abonnementen.

4. Tik nu op de optie Abonnementen.

5. Zoek en tik op het Pure app-abonnement in de lijst met abonnementen die je hebt.

6. Veeg daarna naar beneden en tik op de optie Abonnement annuleren.

7. Selecteer de gewenste reden waarom je dat abonnement opzegt en tik op DOORGAAN om je af te melden van de Pure dating-app.

Hoe een Pure-account te verwijderen?

Hier is een handleiding die u laat zien hoe u een Pure-account kunt verwijderen.

  Wat is MagSafe voor iPhone 12 en wat kan het?

Opmerking: alle chats, foto’s en informatie die zijn gekoppeld aan uw account worden volledig verwijderd wanneer u uw Pure-account verwijdert. Pure adviseert als je Pure niet wilt gebruiken, je kunt jezelf uit de Feed verwijderen in plaats van je account te verwijderen met de functie Verbergen in de Advertentie-instellingen. Zodat wanneer u voorbereid bent, u terug kunt komen en al uw gegevens behouden blijven.

1. Start de Pure-app en navigeer naar je profiel.

2. Tik op het pictogram Instellingen in de linkerbovenhoek van uw scherm.

3. Tik op MIJN ACCOUNT/ID.

4. Tik vervolgens op de optie ACCOUNT VERWIJDEREN.

5. Tik vervolgens op de optie ACCOUNT VERWIJDEREN onder aan het scherm om uw Pure dating-app-account permanent te verwijderen.

Zo weet je nu hoe je een Pure-account verwijdert.

Is Pure een Russische app?

Nee, de Pure-app is ontwikkeld en uitgebracht door een Oekraïens bedrijf dat bekend staat als Misterico. Roman Sidorenko en Alexander Kukhtenko waren de oprichters van Pure. Pure is beroemd in de Verenigde Staten, Rusland en vele andere landen, maar het is een Oekraïense app, geen Russische. Blijf lezen om te leren of Pure beter is dan Tinder.

Is Pure een Hookup-app?

Ja, Pure is een hookup-app die is ontwikkeld voor casual dating en hookups.

Is de Pure-app privé?

Ja. Laten we nu eens kijken waarom:

 • U hoeft geen informatie over uzelf te verstrekken als u dat niet wilt, inclusief: foto’s tijdens het aanmaken van uw Pure-account. Daarom is Pure een anonieme en privé-aansluitingsapp.
 • Om de anonimiteit te behouden, houdt Pure alle profielen eenvoudig.
 • De functie die al uw chats en uw gepubliceerde advertenties binnen 24 uur verwijdert, maakt het een privé-app.
 • Berichten in Pure zijn end-to-end versleuteld.
 • Het feit dat je account een uur nadat je het hebt aangemaakt wordt gewist, maakt Pure veiliger dan de meeste andere apps.
 • Uw informatie wordt niet op hun server bewaard. Hierdoor is er geen kans op een datalek.

Kijkend naar al deze functies die je anoniem houden, beschouwen we Pure als een privé-dating-app.

Is puur beter dan Tinder?

Als je op zoek bent naar informele dating en afspraken, dan is Pure in elk opzicht de betere keuze voor jou. In de afgelopen tijd met de opkomst van hook-up en informele datingcultuur, is het gebruikersbestand van Pure in de loop der jaren langzaam gegroeid omdat het, in tegenstelling tot Tinder, vasthield aan zijn kernwaarde, namelijk het bieden van informele relaties. Tinder is enigszins oppervlakkig omdat swipe-beslissingen in een handvol seconden worden genomen, uitsluitend op basis van afbeeldingen. Aan de andere kant is Pure ontworpen als een eenvoudige hookup-app voor casual dating. Dus dit was onze kijk op is Pure beter dan Tinder. Lees dit artikel vanaf het begin om te leren hoe je een Pure-account verwijdert.

  Hoe iCloud Drive-mappen te delen op iPhone, iPad en Mac

Wat is de beste dating-app?

Het is moeilijk om een ​​specifiek antwoord op deze vraag te geven, omdat er zoveel dating-apps op de markt zijn met hun eigen unieke en speciale functies. Dus, afhankelijk van uw behoeften en het geld dat u kunt uitgeven, moet u kiezen welke dating-app perfect voor u is. Maar hier zijn enkele geweldige opties die voor de meeste gebruikers werken:

 • Tinder is de populairste dating-app om door geschikte matches te swipen. Je maakt een basisprofiel met een paar foto’s en een korte introductie, waarna je je aansluit bij een groep gebruikers in jouw omgeving en in de leeftijdscategorie om matches te vinden.

 • Bumble is de beste keuze voor vrouwen omdat het vrouwen in staat stelt contact te leggen. Bumble heeft ook de mogelijkheid om romantische partners en vrienden te vinden.

 • In tegenstelling tot Tinder en Bumble is Hinge een dating-app die meer nadruk legt op connecties en stimulerende gesprekken in plaats van zich te concentreren op swipe-gestuurde mechanismen.

Wat is de meest discrete dating-app?

Ashley Madison is een van de meest discrete online dating- en sociale netwerkdiensten die je kunt vinden. Het is een uiterst gebruiksvriendelijke aansluitingsservice en de app wordt voornamelijk gebruikt voor undercover-aansluitingen. Het is voornamelijk ontwikkeld voor buitenechtelijke dating, maar het is ook perfect voor elk type single dat op zoek is naar een informele datingervaring. Ashely Madison heeft een aantal strikte veiligheidsmaatregelen genomen om de online anonimiteit van al haar leden te garanderen.

***

Dus we hopen dat je de chat op de Pure-app hebt begrepen en hoe je een Pure-account kunt verwijderen met de gedetailleerde stappen om je te helpen. U kunt ons vragen of suggesties laten weten over elk ander onderwerp waarover u wilt dat wij een artikel maken. Zet ze in de comments hieronder zodat we het weten.

gerelateerde berichten