Hoe een update op Instagram te verwijderen

Maandelijks gebruiken een miljard mensen de populaire social media-app Instagram. Elke seconde wordt er een nieuw verhaal of bericht toegevoegd. En deze app voegt elke dag duizenden nieuwe gebruikers toe. Insta is enorm populair bij mensen van alle leeftijdsgroepen, van pre-tieners tot ouderen, omdat het hen in staat stelt om verbonden te blijven en levenservaringen te delen via foto’s, verhalen en video’s met hun vrienden en volgers. Ben je een IG-gebruiker en vroeg je je af wat de nieuwe Instagram-berichtupdate is? Of hoe krijg je een oudere versie van een app? Als je iemand bent die op zoek is naar meer informatie met betrekking tot Instagram, bieden we je een handige gids die al je vragen zal oplossen, zoals hoe je de oude Instagram terug kunt krijgen of wat de stappen zijn om een ​​update op Instagram te verwijderen. Laten we erin duiken!

Hoe een update op Instagram te verwijderen

Verderop in dit artikel leer je hoe je een update op Instagram verwijdert. Blijf lezen om er meer over te weten te komen.

Opmerking: aangezien smartphones niet dezelfde instellingen hebben, verschillen ze van fabrikant tot fabrikant. Zorg daarom voor de juiste instellingen voordat u deze op uw apparaat wijzigt.

Kun je een oudere versie van een app krijgen?

Ja, er zijn zoveel websites waar je een oudere versie van een app kunt krijgen. Je kunt oudere versies van alle applicaties zoals WhatsApp, Instagram, Facebook en bijna alle andere apps krijgen, zowel op Android- als iOS-apparaten, aangezien Playstore en Appstore je alleen de nieuwste versie van alle apps bieden. Dus je moet download en installeer handmatig de oudere versie op uw apparaat, wat ook een eenvoudige taak is.

Wat is de nieuwste versie van Instagram?

De nieuwste versie van Instagram beschikbaar op de App Winkel is 254.0 die op 26 september 2022 werd vrijgegeven door Instagram. En de nieuwste versie van Instagram die beschikbaar is op de Play Store is 254.0.0.19.109 die ook werd uitgebracht op 26 september 2022, en deze nieuwe versie heeft een downloadgrootte van 46 MB.

  Hoe Instagram Live-meldingen uit te schakelen

Wat is er mis met Instagram DM’s?

Onlangs hebben veel Instagram-gebruikers gemeld dat de DM’s de hele dag niet beschikbaar waren en dat ze gedurende die periode geen verbinding konden maken met hun vrienden en volgers, wat voelt als wachten tot de eeuwigheid in de wereld van vandaag. Ondanks vele meldingen heeft Meta nog geen stappen ondernomen. De reden achter deze glitch kan een aantal bugs of malware zijn.

Wat is de nieuwe Instagram-berichtupdate?

In de nieuwe Instagram-berichtupdate heeft het functies van Facebook Messenger geïntroduceerd. Zodat Instagram na het installeren van de nieuwste versie functionaliteit biedt vanuit Facebook Messenger.

  • Je kunt met beide apps deelnemen aan videogesprekken en berichten verzenden via Insta en Messenger.
  • Wanneer u deelneemt aan een videochat, kunt u samen inhoud bekijken door op het mediapictogram onder aan het videochatvenster te tikken.
  • Ook heeft Insta de verdwijnmodus geïntroduceerd, die fungeert als een incognitomodus waarbij de chat wordt verwijderd zodra u deze modus bewerkt.
  • Je kunt ook reactie-selfies en geanimeerde berichten sturen om je berichten interessanter en visueel aantrekkelijker te maken.
  • Bovendien kunt u uw chatthema’s wijzigen, naar rechts vegen om berichten te beantwoorden en ook aangepaste emoji-antwoorden toevoegen.

Blijf dit artikel verder lezen om te leren hoe je een update op Instagram verwijdert.

Hoe kun je een berichtupdate op Instagram ongedaan maken?

Soms hebben gebruikers na het updaten van je Instagram ontdekt dat ze meer de voorkeur gaven aan de eerdere versie. Als je in dit geval ook die berichtupdate ongedaan wilt maken en de oude versie van Instagram wilt gebruiken zonder de functies van Facebook Messenger, volg dan de volgende stappen om de berichtupdate ongedaan te maken.

Opmerking: voor beide Android en iOS Instagram-gebruikers.

1. Start de Instagram-app op je iOS- of Android-smartphone.

2. Tik op het profielpictogram in de rechterbenedenhoek van de navigatiebalk onderaan op uw scherm.

3. Tik op het hamburgerpictogram in de rechterbovenhoek van uw scherm.

4. Tik vervolgens op de optie Instellingen.

5. Zoek en tik in het menu Instellingen op de optie Accounts Center onder het Meta-logo.

6. Tik nu op het Facebook-account dat je aan je IG hebt gekoppeld.

7. Tik na het selecteren van uw Facebook-account op Verwijderen uit accountcentrum.

8. Om de nieuwe update van het Instagram-bericht definitief ongedaan te maken, tikt u op de optie Doorgaan.

Zo kun je je Facebook-account loskoppelen van je Instagram om Facebook Messenger-functies op je Instagram te gebruiken. Door deze stappen te volgen, kunt u de nieuwe update van het Instagram-bericht eenvoudig ongedaan maken. Blijf lezen om te leren hoe je een update op Instagram verwijdert.

  Meerdere afbeeldingen toevoegen aan een enkel Instagram-verhaal

Waarom is je Instagram-layout veranderd?

Instagram heeft wijzigingen aangebracht in de gebruikersinterface van de app, waaronder levendige kleuren om deze licht en levendig te laten aanvoelen, en heeft ook een frisse nieuwe lay-out geïntroduceerd die de inhoud op volledig scherm en centraal zal weergeven. Hoewel Instagram beweert dat dit de berichten veel meeslepender zou maken, de kleurrijke achtergronden hebben de neiging afbreuk te doen aan de inhoud. Instagram heeft ook het lettertype veranderd in Sans, omdat de reden hiervoor was om het lettertype wereldwijd toegankelijker te maken. Hoewel al deze aanpassingen mooi lijken, geven gebruikersrecensies aan dat de nieuwe app-lay-out van Instagram onhandig is.

Kun je de oude Instagram terugkrijgen?

Ja, je kunt de oude Instagram terugkrijgen. Er zijn zoveel websites waar je een oudere versie van een app kunt krijgen. Omdat Playstore en Appstore u alleen de nieuwste versie van alle apps bieden, moet u de oudere versie handmatig downloaden en op uw apparaat installeren.

Opmerking: in nieuw toegevoegde versies van IG repareren ze niet alleen bugs, maar krijg je ook nieuwe filters of speciale functies, opdrachten of visueel aantrekkelijke lay-outs en interfaces. Maar houd er rekening mee dat downgraden naar oudere versies u beperkt in termen van de functies en mogelijkheden die in modernere versies worden toegevoegd.

Hoe verwijder je een update op Instagram?

Instagram brengt regelmatig de nieuwe versies van zijn app uit voor zowel Android- als iOS-apparaten, met nieuwe functies en minder bugs dan de vorige versie. Maar deze update draagt ​​vaak bij aan het gewicht van de applicatie, wat soms te veel kan zijn en misschien niet werkt als je een mobiel met lage specificaties gebruikt. Soms veranderen Instagram-updates de interface om het aantrekkelijker te maken, maar na het upgraden ontdek je misschien dat je meer de voorkeur gaf aan de eerdere versie.

Omdat Play Store en App Store u alleen de nieuwste versie van alle apps bieden, moet u de oudere versie handmatig downloaden en vervolgens handmatig op uw apparaat installeren. Hier is een handleiding over hoe je de gedowngradede versie van Instagram kunt gebruiken.

Opmerking: zorg ervoor dat u de huidige versie van Instagram noteert.

Stap I: verwijder de huidige versie van Instagram

1. Start de Play Store op je telefoon.

Opmerking: u kunt de App Store openen op uw iOS-mobiel.

2. Zoek nu naar Instagram vanuit de zoekbalk en tik op de Instagram-optie in de zoekresultaten.

3. Tik vervolgens op de optie Verwijderen om de huidige versie van Insta met succes van uw telefoon te verwijderen.

  Beste tijden om te posten op Tiktok, Instagram, Twitter, Facebook, LinkedIn [2022]

Zo verwijder je een update op IG van de huidige versie.

Stap II: Download de vorige versie van Instagram

1. Bezoek de APK Mirror-website die bevat alle versies van Instagram.

2. Tik nu op de lagere versie van de Instagram-app dan de meest recente.

Opmerking: u kunt de APK-bestanden met alfa- of bètatags in hun naam negeren, omdat dit de testversies zijn en zijn ontwikkeld voor testdoeleinden. Dus als u wilt downgraden naar een stabiele Insta-versie, moet u deze vermijden.

3. Klik vervolgens op het downloadpictogram naast de door u geselecteerde versie om een ​​update op Instagram te verwijderen en de vorige te downloaden.

4. Veeg omlaag en tik op de optie Download APK-link, zoals hieronder weergegeven.

5. Daarna wordt u doorgestuurd naar een pagina waarop uw download wordt gestart.

6. Tik vervolgens op de optie Downloaden in het pop-upbericht.

Stap III: Gedownloade APK installeren

1. Start de app Bestandsbeheer op uw telefoon.

2. Tik op het Instagram APK-bestand dat je eerder hebt gedownload.

3. Tik vervolgens op de optie Installeren om het installatieproces te starten. Na een paar seconden is je gedownloade versie van de Insta-app op je telefoon geïnstalleerd.

Hopelijk kunt u na het volgen van deze stappen een update op IG verwijderen en de oude versie van uw keuze installeren.

Waarom is je Instagram niet geüpdatet?

Als er een nieuwe Insta-update wordt uitgebracht, kan deze zichzelf automatisch bijwerken als u de functie voor automatisch bijwerken voor de Insta-app hebt ingeschakeld. De Insta-app blijft niet bijgewerkt totdat u deze handmatig bijwerkt vanuit de App Store of Play Store of de automatische update-functie ervoor inschakelt. En als u dit niet hebt gedaan, blijft de app niet bijgewerkt.

Hoe verwijder je Instagram iOS-update?

U kunt de IG iOS-update op geen van uw iOS-apparaten verwijderen. U moet de Insta-app zelf verwijderen om die versie niet te gebruiken.

1. Houd het Instagram-app-symbool ingedrukt.

2. Tik op App verwijderen.

3. Tik op App verwijderen.

***

We hopen dat je hebt geleerd hoe je een update op Instagram kunt verwijderen. Neem gerust contact met ons op met uw vragen en suggesties via de opmerkingen hieronder. Laat ons ook weten wat u hierna wilt leren.

gerelateerde berichten