Hoe een vos te temmen in Minecraft

Minecraft-mobs, vriendelijk of vijandig, bieden spelers bijna allemaal items om te knutselen. Voor het verkrijgen van die items kan een goedaardig gereedschap nodig zijn, bijvoorbeeld een schaar om schapen te scheren en wol te krijgen om tapijten en een bed te maken, of het kan geweld vereisen, bijvoorbeeld het doden van een koe als je zin hebt in biefstuk als avondeten.

Tem een ​​vos in Minecraft

Fox zijn vriendelijke mobs die onlangs aan Minecraft zijn toegevoegd en zijn verkrijgbaar in rood-witte variaties. Ze beginnen passief, dwz ze zullen een speler niet aanvallen, maar ze kunnen getemd worden. Ze dragen voorwerpen en laten ze vallen als je een vos doodt, maar het is beter om een ​​vos te temmen dan hem te doden.

Hoe een vos te temmen in Minecraft

Een vos ’temmen’ is niet hetzelfde als een ocelot of een wolf temmen. Het gedraagt ​​zich echter niet als een huisdier, het zal je gaan vertrouwen. Om een ​​vos te temmen, dwz zijn vertrouwen te winnen, moet je er een vinden die een baby is.

  Hoe de Minecraft-versie te vinden

Babyvossen zijn zeldzaam, dus je beste kans om een ​​getemde vos te krijgen, is door twee vossen aan te moedigen om te broeden. Dit is moeilijk omdat vossen schichtig zijn rond spelers en ze de neiging hebben om snel te zijn (net als ocelots).

Om het fokken aan te moedigen, heb je zoete bes nodig. Zoete bes wordt gevonden in het taiga-bioom in de vorm van struiken. Breek een struik en je krijgt er zoete bes van. De zoete bessenstruik zal een speler beschadigen als ze erin lopen en dat is een gemakkelijke manier om het te identificeren.

Fok een babyvos

Om een ​​babyvos te fokken, moet je zoveel zoete bessen krijgen als je kunt vinden. Vossen zijn te vinden in het taiga-bioom, dus je hoeft niet ver te gaan om de bessen en de vos te vinden.

  Hoe Minecraft op Linux te spelen

Zoek minimaal 2 vossen.
De vos moet bij elkaar in de buurt zijn.
Voed de vos zoete bessen (rechtsklik/plaats item actie).
Ga door met het voeren van de vos totdat je hartjes ziet verschijnen.
De vos zal zich voortplanten en je krijgt een babyvos.
De babyvos zal tam zijn.

De babyvos spenen

De babyvos zal bij zijn ouders of een andere vos willen blijven. U kunt dit op twee manieren voorkomen; je kunt de ouders van de babyvos Bambi en alle andere vos in de buurt, of je kunt de babyvos aan de lijn houden, dwz aan de lijn.

De lead-methode is veel menselijker. Om een ​​lead te creëren heb je nodig;

String kan worden verkregen door: spinnenwebben te breken. Spinnenwebben zijn te vinden in mijnschachten.

Slimeball kan worden verkregen door: Killing the Slime mob.

Een lead maken

Een voorsprong maken;

Open de knutseltafel.
Plaats een string in de eerste cel van de eerste en tweede rij.
Plaats een string in de tweede cel van de eerste rij.
Plaats een string in de laatste cel van de derde rij.
Plaats de slimeball in de middelste cel, dat wil zeggen de tweede cel in de tweede rij.
Er wordt lood gemaakt.

  Minecraft bakenrecept: constructie en gebruik

Plaats lood rond babyvos

Om de lijn rond een babyvos te plaatsen;

Selecteer de lead zodat je hem ‘vasthoudt’.
Klik met de rechtermuisknop/plaats actie op de babyvos.
Loop weg met je babyvos en wacht tot hij groeit.
Voer de vos regelmatig.

Conclusie

Je bent nu een vossenouder. Fox kan items oppakken en zal kippen, vissen, konijnen en babyschildpadden aanvallen. Babyvos kan niet zwemmen. Ze zullen slapen als het donker is. Een getemde vos zal zombies, skeletten, spoken, spinnen en endermannen aanvallen.

gerelateerde berichten