Hoe Face ID op iPhone opnieuw in te stellen

iPhones die Face ID ondersteunen, zullen u vragen dit in te stellen wanneer u uw telefoon voor het eerst instelt. Je kunt het altijd later instellen als je wilt. Face ID kan, eenmaal ingesteld, altijd opnieuw worden ingesteld. Je kunt Face ID verwijderen of opnieuw instellen als je je uiterlijk hebt gewijzigd.

Gezichts-ID resetten op iPhone

U kunt Face ID op uw iPhone op elk moment opnieuw instellen. Als het langzaam is, kan het sneller worden gemaakt door het opnieuw in te stellen. Het is over het algemeen in staat om een ​​persoon met en zonder bril te herkennen, zelfs als er geen tweede optreden is ingesteld. Dat gezegd hebbende, als je bent begonnen met het dragen van een bril, je haar hebt geverfd, een baard hebt laten staan ​​of bent afgeschoren, moet je Face ID opnieuw instellen om het nauwkeuriger te maken.

  Waarom laadt mijn iPhone niet op?

Hoe Face ID opnieuw in te stellen

Volg deze stappen om de Face ID op uw telefoon opnieuw in te stellen.

Open de app Instellingen.
Tik op Gezichts-ID en toegangscode.
Voer de pincode/wachtwoordcode in op uw telefoon.
Tik op de optie Gezichts-ID resetten.
Face ID wordt gereset.

Gezichts-ID instellen

Nadat je Face ID opnieuw hebt ingesteld, moet deze opnieuw worden ingesteld. Als u uw iPhone herstelt vanaf een back-up, komt de Face ID niet terug.

Open de app Instellingen.
Ga naar Face ID en toegangscode.
Voer de pincode of toegangscode voor uw telefoon in.
Tik op Gezichts-ID instellen.
Tik op de knop Aan de slag.
Plaats uw gezicht binnen het kader en draai uw hoofd zoals geleid door de telefoon.
Laat beide scans voltooien.
Je kunt een alternatief uiterlijk instellen door op ‘Alternatief uiterlijk instellen’ te tikken.
Zet je bril op of zet hem af en stel vervolgens de tweede verschijning op dezelfde manier in als voorheen.

  Hoe op te lossen "Kon de Java-virtuele machine niet maken"

Tips voor het instellen van Face ID

Face ID kan het beste worden opgesteld zonder dat uw gezicht bedekt is, bijvoorbeeld een hoed, sjaal, zonnebril enz. Zorg ervoor dat u het in goed licht plaatst. Face ID werkt ook bij weinig licht, maar dat betekent niet dat je het weinig licht moet geven om mee te werken bij het instellen. Dat kan het vertragen wanneer het je gezicht scant.

Conclusie

Face ID is echt slim; het zal je over het algemeen kunnen herkennen, zelfs als je je haar hebt geverfd of een bril gaat dragen, of bent overgestapt op lenzen. Je zult niet merken dat het langzamer is geworden, maar gezien het een beveiligingsmaatregel voor je telefoon is, is het een goed idee om deze up-to-date te houden. Het resetten kost weinig tijd en het opzetten duurt slechts een paar minuten.

  Een aangepast kleurenthema voor Firefox maken