Hoe Facebook-profiel te vergrendelen

Facebook is synoniem met sociale media. Het actieve gebruikersbestand van Facebook is bijna 3 miljard. Dat is bijna gelijk aan een derde van de wereldbevolking. Het is gewoon een andere manier om te zeggen dat als iemand internettoegang heeft, hij of zij op Facebook zit. Maar het hebben van zoveel gegevens is moeilijk te beheren. Wanneer iemand momenten uit zijn privéleven deelt, roept dat altijd een zorg op: wat als deze informatie in het gedrang komt? En om deze zorg weg te nemen, heeft Facebook een functie gelanceerd om het Facebook-profiel privé te maken. Facebook heeft een profielvergrendelingsoptie beschikbaar gesteld die kan helpen om uw informatie veilig te houden. Maar hoe doet de FB-profielvergrendelingsoptie dit? Als u iemand bent die op zoek is naar tips over hetzelfde, brengen we u een handige gids die u leert hoe u uw Facebook-profiel kunt vergrendelen.

Hoe Facebook-profiel te vergrendelen

Facebook wordt met de dag groter. Met een groeiend gebruikersbestand is privacy een van de belangrijkste dingen voor Meta. Hiervoor hebben ze deze profielvergrendelingsoptie gelanceerd. Lees dit artikel tot het einde om de stappen te leren die laten zien hoe u het Facebook-profiel op een gedetailleerde manier kunt vergrendelen met behulp van de afbeeldingen voor een beter begrip.

Is FB-profielvergrendeling nog steeds beschikbaar?

Ja, de Facebook-profielvergrendelingsoptie is beschikbaar. U kunt de optie gebruiken om uw Facebook-profiel privé te maken. De profielvergrendelingsoptie helpt uw ​​FB-profiel te beperken. Nadat je de functie hebt ingeschakeld, is je profiel voor iedereen zichtbaar, maar is de toegang beperkt tot mensen die niet in je vriendenlijst staan.

Mensen die niet in jouw zijn Facebook-vriendenlijst kan niet meer dan 5 stukjes persoonlijke informatie bekijken. Ze kunnen de profielfoto en omslagfoto van een vergrendeld FB-profiel niet bekijken en downloaden. Dit zijn dus de weinige manieren waarop u uw online aanwezigheid kunt beschermen door de profielvergrendelingsoptie te gebruiken. Maar de Facebook-profielvergrendelingsoptie is niet in elk land beschikbaar, dus als u deze niet kunt zien, moet u wachten tot Facebook de functie in uw land uitrolt. Dus als u ervan overtuigd bent dat u deze functie wilt gebruiken en u zich afvraagt ​​hoe u uw Facebook-profiel kunt vergrendelen. Blijf verder lezen.

  Hoe te controleren of iemand actief is op Facebook

Hoe Facebook uw profiel te vergrendelen met een mobiele app?

Een Facebook-profiel privé maken is geen ingewikkelde taak. U krijgt de profielvergrendelingsoptie op alle apparaten. Dus als u een gebruiker van de mobiele Facebook-app bent, hoeft u niet naar de website te gaan om uw Facebook-profiel privé te maken. U krijgt de profielvergrendelingsoptie alleen in uw mobiele FB-app. Het proces is eenvoudig. Volg deze stappen om uw vraag te beantwoorden over het vergrendelen van een Facebook-profiel met een mobiele app.

1. Open de Facebook-app op je iOS of Android apparaat.

2. Tik op het hamburgerpictogram in de rechterbovenhoek van uw Feed-scherm.

3. Tik op je profielnaam om je profiel te zien.

4. Tik op het pictogram met drie stippen.

5. Tik vervolgens op de optie Profiel vergrendelen.

6. Tik ten slotte op Je profiel vergrendelen in het bevestigingsscherm om je FB-profiel onmiddellijk te vergrendelen.

Hoe Facebook-profiel te vergrendelen met een mobiele app?

Hoe het Facebook-profiel te vergrendelen is een van de veelgestelde vragen van Facebook-gebruikers. De profielvergrendelingsoptie kan u helpen de veiligste ervaring met het gebruik van FB te krijgen. De functie verhoogt de beveiliging van uw persoonlijke informatie die beschikbaar is op Facebook en maakt uw Facebook-profiel privé. Maar er is niets ingewikkelds aan de functie. U kunt deze functie eenvoudig inschakelen via uw mobiele FB-app. Lees en volg de bovenstaande stappen om te leren hoe u uw Facebook-profiel kunt vergrendelen.

Kun je je profiel op Facebook vergrendelen met de iPhone?

Ja, u kunt uw Facebook-profiel vergrendelen met uw iPhone. iPhone-gebruikers kunnen hun Facebook-profiel alleen privé maken vanaf de iPhone. Hiervoor kunnen iPhone-gebruikers de Facebook-app downloaden op hun apparaten. Je kunt de profielvergrendelingsoptie eenvoudig vinden in de Facebook-app. Het enige dat u hoeft te doen, is inloggen op uw Facebook-app. Ga naar je profiel, waar je de profielvergrendelingsoptie vindt. Als je de stapsgewijze methode wilt weten om het Facebook-profiel te vergrendelen, lees dan verder om te leren.

  Tekst vet op Facebook maken

Hoe maak ik mijn Facebook-profiel privé op iPhone?

Je Facebook-profiel privé maken is geen moeilijke taak. Als u een iPhone-gebruiker bent, is het proces heel eenvoudig. Met de Facebook-app op je iPhone kun je je Facebook-profiel privé maken. Binnen de app vindt u de profielvergrendelingsoptie, waarmee u uw profiel kunt vergrendelen. Als u niet zeker weet hoe u het Facebook-profiel van uw iPhone kunt vergrendelen, volgt u deze stappen.

1. Open de Facebook-app op je iOS apparaat.

2. Tik op het tabblad Menu in de onderste balk.

3. Tik vervolgens op het tandwielpictogram Instellingen.

4. Tik op Profielinstellingen.

5. Tik op Profielvergrendeling.

6. Tik ten slotte op Je profiel vergrendelen.

Hoe uw Facebook-profiel van pc te vergrendelen?

U kunt uw Facebook-profiel ook privé maken vanaf een pc. Het proces om uw Facebook-profiel aan te maken is eenvoudig. U hoeft geen verzoek in te dienen om uw profiel te vergrendelen. Door de profielvergrendelingsoptie te gebruiken, kunt u dit eenvoudig zelf doen. Laten we de exacte stappen bekijken om een ​​Facebook-profiel te vergrendelen met een pc.

1. Bezoek de Facebook-website in uw browser en log in op uw account.

2. Klik na het inloggen op uw profielfotopictogram > Profielnaam.

4. Klik vervolgens op het pictogram met de drie stippen.

5. Klik op Profiel vergrendelen.

6. Klik op de optie Uw profiel vergrendelen om de actie te bevestigen.

Hoe Facebook-profiel van pc te vergrendelen?

U kunt de bovenstaande stappen lezen en volgen om uw FB-profiel op een pc-browser te vergrendelen.

Hoe ontgrendel je je Facebook-profiel?

FB-profielen kunnen worden vergrendeld als u zich zorgen maakt over uw privacy. Maar nadat je het hebt ingeschakeld, wordt je Facebook-profiel beperkt. Ook al ben je nog steeds vindbaar en kan iedereen je een vriendschapsverzoek, je Facebook-profiel is nu niet meer openbaar. Dus al je openbaar gedeelde berichten worden gewijzigd in alleen vrienden. Als je dit niet wilt en al je Facebook-berichten openbaar wilt delen, wil je je Facebook-profiel niet privé maken. Dit kan eenvoudig worden gedaan door op de profielvergrendelingsoptie te gaan. Laten we eens kijken hoe u uw Facebook-profiel kunt ontgrendelen.

  Een dislike-knop toevoegen aan Facebook-berichten in Google Chrome

1. Navigeer naar het menu Profielinstellingen in uw Facebook-app.

2. Tik op Profiel ontgrendelen > Ontgrendelen.

3. Tik op Ontgrendel je profiel.

Hoe Facebook-profiel te ontgrendelen?

Volg de bovenstaande stappen om uw FB-profiel te ontgrendelen.

Hoe kan ik mijn Facebook-profiel vergrendelen zonder slot?

Een Facebook-profiel privé maken is een gemakkelijke manier om uw informatie veilig te houden op Facebook. Als u uw Facebook-profiel niet wilt of kunt vergrendelen, kunt u toch iets doen om uw profiel veilig te houden. Hoewel de profielvergrendelingsoptie enkele meer geavanceerde functies biedt om uw profiel te beschermen, kunt u zelf een aantal dingen doen om uw profiel te vergrendelen zonder de profielvergrendelingsoptie. Volg deze stappen.

1. Open de Facebook-app op je telefoon.

2. Tik op het hamburgerpictogram > Instellingen tandwielpictogram.

3. Gebruik de menu-opties Publiek en zichtbaarheid om het bereik en de zichtbaarheid van uw profiel voor andere FB-gebruikers te beperken.

Waarom is de profielvergrendelingsoptie niet beschikbaar in mijn Facebook-account?

De FB-profielvergrendelingsoptie is een nieuw toegevoegde functie van FB om uw profiel te beveiligen. Om uw Facebook-profiel privé te maken, kunt u deze optie gebruiken. Maar als u de profielvergrendelingsoptie niet kunt vinden, kunt u er niets aan doen. Omdat Facebook deze functie in beperkte regio’s heeft gelanceerd. Als u niet tot een dergelijke regio behoort, kunt u deze functie niet gebruiken. U kunt dus het beste uw instellingen en privacy streng houden door handmatig de zichtbaarheid van uw berichten te selecteren. Dus om de profielvergrendelingsoptie te gebruiken, moet u wachten tot FB deze in uw regio start.

***

We hopen dat je hebt geleerd hoe je Facebook-profiel kunt vergrendelen. Neem gerust contact met ons op met uw vragen en suggesties via de opmerkingen hieronder. Laat ons ook weten waarover u de volgende keer meer wilt weten.

gerelateerde berichten