Hoe gearchiveerde berichten op Facebook Messenger te zien

epcdream.nl

Facebook speelt een cruciale rol in onze aanwezigheid in de digitale wereld. Het was een van de initiatiefnemers van de verschuiving naar sociale media die de wereld sindsdien doormaakt. Van het gebruik ervan om verbinding te maken met mensen tot het spelen van games op het platform, het is een alles-in-één pakket voor gebruikers over de hele wereld. Gebruikers hebben ook de mogelijkheid om de berichten op elk moment op hun Facebook Messenger-account te archiveren. Dit artikel helpt je te begrijpen hoe je gearchiveerde berichten op Facebook Messenger kunt bekijken. Het zal je ook helpen te leren hoe je gearchiveerde berichten kunt bekijken en waarom je het bericht dat is gearchiveerd op Messenger niet kunt zien.

Hoe gearchiveerde berichten op Facebook Messenger te zien

Blijf verder lezen om de stappen te vinden waarin wordt uitgelegd hoe u gearchiveerde berichten op Facebook Messenger in detail kunt bekijken met handige illustraties voor een beter begrip.

  Hoe gesplitst scherm te gebruiken op Facebook Live

Wat is het nut van gearchiveerde berichten?

Gearchiveerde berichten betekenen dat de gebruiker een chat verbergt van de hoofdchatlijst. De functie verwijdert de chat niet en er wordt ook geen back-up van gemaakt. Als u een bericht archiveert, wordt het verborgen totdat u de volgende keer met die persoon chat. Archiveren en verwijderen zijn verschillende termen. Verwijderen betekent het permanent verwijderen van een berichtengeschiedenis uit uw chat-inbox.

Kun je gearchiveerde Facebook-berichten zien?

Ja, je kunt je gearchiveerde berichten bekijken op Facebook Messenger. Het helpt je om je Postvak IN opgeruimd te houden.

Hoe gearchiveerde berichten te zien in de Facebook Messenger-app

Het bekijken van gearchiveerde berichten in de Messenger-app is supergemakkelijk. Hier zijn de stappen die u zullen helpen om de gearchiveerde berichten in de Messenger-app te bekijken.

1. Open de Boodschapper app op je telefoon.

2. Tik op het profielpictogram in de linkerbovenhoek van het scherm.

3. Tik vervolgens op Gearchiveerde chats om alle chats te zien die je al hebt gearchiveerd op Messenger.

Hoe gearchiveerde berichten op Facebook Web (pc) bekijken?

Hier zijn de stappen die u zullen helpen om gearchiveerde berichten op de Facebook-website te bekijken.

  Hoe Facebook-wachtwoord te wijzigen zonder oud wachtwoord

1. Bezoek de Facebook-website op uw browser.

2. Klik op het Messenger-pictogram > Alles bekijken in Messenger.

3. Klik vervolgens op het pictogram met drie stippen > Gearchiveerde chats.

Hoe lang blijven Facebook-berichten gearchiveerd?

Als je een gesprek archiveert in Facebook Messenger, wordt het verborgen voor je Postvak IN totdat je weer met die persoon chat.

Wat gebeurt er als een Facebook-bericht wordt gearchiveerd?

Wanneer een Facebook-bericht wordt gearchiveerd, wordt het verwijderd van het chatgedeelte van Messenger naar het gedeelte Gearchiveerd. Het blijft in het gedeelte Gearchiveerd totdat je weer met die persoon chat.

Kan iemand je nog steeds een bericht sturen als je de chat archiveert?

Ja, ze kunnen je nog steeds berichten sturen, zelfs als je hun chats archiveert.

Waarom kan ik geen gearchiveerde berichten op Facebook zien?

Er kunnen veel redenen zijn waarom je gearchiveerde berichten niet kunt zien op Facebook Messenger. Enkele van de redenen zijn:

  • Slechte internetverbinding: Messenger gebruikt internet om alles te laden je chats. Een trage of onstabiele verbinding veroorzaakt dit soort problemen hoogstwaarschijnlijk.

  • Facebook-servers zijn uitgeschakeld: de servers werken mogelijk niet tijdens het openen van Messenger. U moet uw Messenger dus na enige tijd openen wanneer de Facebook-servers actief zijn.

  • Per ongeluk de chat verwijderd: Aangezien veel mensen archiveren en verwijderen verwarren met dezelfde term, heb je misschien je chats verwijderd in plaats van de chat te archiveren.

Er kunnen veel meer redenen zijn, maar de belangrijkste redenen staan ​​hierboven vermeld.

***

Dus we hopen dat de gids nuttig was en dat je begreep hoe je gearchiveerde berichten op Facebook Messenger kunt zien met de gedetailleerde stappen om je te helpen. We leren ook dat archiveren en verwijderen niet hetzelfde zijn en verschillende betekenissen hebben op Facebook Messenger. U kunt ons alle vragen of suggesties laten weten over elk ander onderwerp waarover u een artikel wilt schrijven. Zet ze in de comments hieronder zodat we het weten.