Hoe geschorst PlayStation-account te deactiveren

PlayStation is een merk voor videogames met vijf thuisconsoles, twee handhelds, een mediacenter, een smartphone, een internetservice en meerdere publicaties. Wanneer PSN-gebruikers proberen de gedragscode te overtreden door valse informatie te gebruiken om een ​​account aan te maken, criminele activiteiten aan te gaan of te promoten, of privé-informatie over andere mensen te delen zonder hun toestemming, krijgen ze te maken met een schorsing of een permanent verbod. Als je iemand bent die tips zoekt over hoe je een geblokkeerd PSN-account kunt opheffen of een geblokkeerd PlayStation-account kunt deactiveren, dan ben je hier aan het juiste adres. We brengen een handige gids die je leert hoe je het opgeschorte PlayStation-account kunt deactiveren.

Inhoudsopgave

Hoe geschorst PlayStation-account te deactiveren

Lees tot het einde om meer te weten te komen over een opgeschort PlayStation-account en om te zien of het mogelijk is om een ​​geblokkeerd PlayStation-account te deactiveren.

Hoe deactiveer ik mijn geblokkeerde PSN-account?

Je kunt een geblokkeerd PlayStation-account niet deactiveren. Je hebt geen toegang meer tot je account als deze is verbannen en permanent wordt uitgeschakeld.

Hoe weet ik of mijn account of console is opgeschort van PSN?

Wanneer je probeert in te loggen op PSN, verschijnt er een foutmelding wanneer je PlayStation-account is opgeschort. Meestal ontvangt u een e-mail met de redenen voor uw opschorting en hoe lang deze zal duren.

Hoe krijg ik mijn geblokkeerde PSN-account terug?

Als je PSN-account tijdelijk is verbannen, krijg je het binnen 7 dagen of een maand terug, afhankelijk van de ernst van de schending van de gedragscode van de community. PlayStation kan je permanent verbannen als je ondanks herhaalde waarschuwingen genoeg schorsingen krijgt.

  Hoe de 90Hz-weergave op de Google Pixel 4 en Pixel 4 XL uit te schakelen?

Kan PSN de opschorting van mijn account ongedaan maken?

Nee, het PlayStation Safety-team voert diepgaande onderzoeken uit voordat het PlayStation Network schorsingen oplegt. Schorsingen zijn daarom permanent en kunnen niet worden teruggedraaid, tenzij je PlayStation-account is opgeschort vanwege een accountschuld. Zodra het resterende saldo is betaald, wordt dit ingetrokken.

Kan ik mijn PSN-account ongedaan maken?

Contact opnemen met het PlayStation-ondersteuningsteam en uw zaak bepleiten is de enige optie om uw account ongedaan te maken. Er zijn echter weinig succesverhalen. Je kunt niet worden verwijderd als je de algemene voorwaarden van PlayStation hebt geschonden.

Is een PSN-ban permanent?

Een PSN-verbod kan tijdelijk of permanent zijn, afhankelijk van de ernst van de overtreding.

Hoe lang is mijn PSN-account opgeschort?

Je PSN-account kan voor een week tot een heel leven worden opgeschort. Je zou een e-mail van PlayStation moeten hebben ontvangen waarin je wordt geïnformeerd over de specifieke duur van de opschorting en aanvullende informatie over het opgeschorte PlayStation-account.

Wat te doen als het PS4-account permanent is verbannen?

Als uw account permanent wordt verbannen, kunt u er niets aan doen. Je hebt geen toegang tot PlayStation Network als je account permanent is opgeschort. Dit betekent dat je geen PS4-producten en -services kunt gebruiken, ook niet waarvoor je hebt betaald.

  9 Beste videodeurbel die compatibel is met Google Home

Kun je nog steeds games spelen op een verbannen PS4?

Nee, je hebt geen toegang tot je account als je verbannen wordt, zelfs niet voor de spellen waarvoor je betaald hebt, tenzij het een tijdelijke verbanning is.

Hoe word ik uitgesloten van PSN-terugboekingen?

Een PSN-terugvordering vindt plaats wanneer je PlayStation-account wordt opgeschort als je een aankoop hebt gedaan en vervolgens hebt besloten deze terug te draaien. Je moet het e-mailverificatieproces voltooien om de ban van je account te verwijderen. U krijgt dan een tweede e-mail met een vast aantal dagen om het herstel van uw account aan te vragen.

***

We hopen dat deze handleiding nuttig was en dat je hebt kunnen leren hoe je het opgeschorte PlayStation-account kunt deactiveren. Als u vragen of suggesties heeft, kunt u deze in de opmerkingen hieronder achterlaten. Laat ons weten wat je de volgende keer wilt leren.

gerelateerde berichten