Hoe Gmail-handtekeningafbeeldingen te repareren die geen probleem weergeven

Gmail-handtekeningen zijn een van de belangrijkste functies van Gmail. Hierdoor kunnen gebruikers hun e-mails ondertekenen met hun inloggegevens. U kunt uw handtekeningen aanpassen en op verschillende manieren gebruiken. Gebruikers kunnen ook afbeeldingen gebruiken voor handtekeningen. U kunt echter problemen ondervinden met het niet verschijnen van Gmail-handtekeningafbeeldingen tijdens het verzenden van een e-mail. Er kunnen verschillende redenen zijn voor deze fout, zoals onjuiste uploads en onjuiste opmaak. Als de afbeelding van uw Gmail-handtekening niet in uw e-mails wordt weergegeven, is deze handleiding iets voor u. Lees verder om methoden te vinden om de afbeelding te repareren die niet wordt weergegeven in de Gmail-handtekening.

Hoe Gmail-handtekeningafbeeldingen te repareren die geen probleem weergeven

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom de afbeelding niet wordt geladen in Gmail-handtekeningen. Enkele van de meest voorkomende redenen voor dit probleem worden hieronder vermeld.

  • Dit probleem kan worden veroorzaakt door een niet-ondersteunde afbeeldingsbestandsindeling.
  • Verschillende browserfouten kunnen dit probleem ook veroorzaken.
  • Onjuiste handtekeningselectie kan ook resulteren in een niet zichtbare handtekeningfout.

  • Onjuiste opmaak en de instelling voor platte tekst zijn ook geassocieerd met deze fout.

  • Onjuiste upload van een afbeeldingshandtekening kan ook tot deze fout leiden.

  • Een ongepaste Google-toestemming voor het delen van een afbeelding op uw Google Drive.
  • Een onjuiste afbeeldings-URL is ook een mogelijke reden voor deze fout.

Methode 1: gebruik een ander beeldformaat

Een van de eerste methoden om het probleem met het niet zichtbaar zijn van de handtekening op te lossen, is door het afbeeldingsformaat te wijzigen. Als u een afbeelding gebruikt in een bestandsindeling die niet wordt ondersteund door Gmail-handtekeningen, kunt u deze niet uploaden en is deze ook niet zichtbaar in uw e-mails. Als u dit probleem ondervindt, probeer het dan op te lossen door het afbeeldingsformaat te wijzigen. U kunt eenvoudig de ingebouwde tool Paint gebruiken om het probleem met de Gmail-handtekening op te lossen.

1. Zoek naar Paint in de zoekbalk van Windows om het te openen.

2. Klik op de optie Bestand en open het te bewerken bestand.

3. Klik nogmaals op Bestand en plaats de muisaanwijzer op de optie Opslaan als zoals hieronder weergegeven.

4. Klik op het afbeeldingsformaat waarnaar u het wilt converteren.

Methode 2: Probeer de incognitomodus of een andere browser om een ​​afbeelding toe te voegen

Een andere eenvoudige methode om de afbeelding op te lossen die niet wordt weergegeven in het probleem met de Gmail-handtekening, is door Gmail te gebruiken en uw handtekening te uploaden in de incognitomodus van uw browser. Druk gewoon op de toetsen Ctrl + Shift + N om hetzelfde te doen.

U kunt ook proberen een andere browser te gebruiken om toegang te krijgen tot uw Gmail-account en ervoor te zorgen dat Gmail-handtekeningafbeeldingen tijdelijk niet worden weergegeven.

Methode 3: Selecteer juiste handtekening

Als u meer dan één handtekening op uw Gmail-account hebt gemaakt, kunt u elke keer dat u een e-mail schrijft een van de handtekeningen kiezen. Als een van de handtekeningen niet correct is geüpload, is het mogelijk dat een afbeelding niet wordt geladen in de Gmail-handtekening. Daarom is het belangrijk om de juiste handtekening te selecteren tijdens het verzenden van een e-mail vanuit Gmail.

1. Open uw Gmail-account op uw apparaat.

2. Klik op Opstellen om een ​​nieuwe e-mail te schrijven.

3. Zoek en klik in de mailbox Nieuw bericht op het pictogram Potlood of Bewerken.

4. Selecteer de juiste handtekening.

Methode 4: formattering verwijderen

Een van de meest voorkomende redenen waarom de Gmail-handtekeningafbeeldingen niet worden weergegeven, zijn opmaakproblemen met Gmail-handtekeningen. Als er een opmaak is die niet door Gmail wordt ondersteund, is uw handtekening mogelijk niet zichtbaar voor de ontvanger van de e-mail. U kunt opmaak verwijderen door deze eenvoudige stappen te volgen.

1. Open uw Gmail-account op uw computer.

2. Zoek en klik in de rechterbovenhoek op het pictogram Instellingen.

3. Klik op Bekijk alle instellingen zoals weergegeven.

4. Klik op Handtekeningopties en selecteer uw handtekening zoals hieronder afgebeeld.

5. Klik op het vervolgkeuzepictogram en klik vervolgens op het pictogram Opmaak verwijderen.

Methode 5: Afbeelding verwijderen en opnieuw toevoegen

Als de afbeelding van de handtekening niet correct wordt geladen, kunt u deze mogelijk niet zien in e-mails en ervaart u dat de afbeelding niet wordt geladen in deze problemen. Een van de gemakkelijkste methoden om de Gmail-handtekeningafbeeldingen te repareren die geen probleem vertonen, is door de afbeelding te verwijderen en opnieuw toe te voegen.

1. Volg stap 1-3 van de vorige methode om toegang te krijgen tot alle instellingen in Gmail.

2. Zoek de handtekeningopties en selecteer de problematische handtekening.

3. Klik op het pictogram Handtekening verwijderen en verwijder het vervolgens door op het gemarkeerde prullenbakpictogram te klikken.

4. Klik nu op het pictogram Afbeelding invoegen om opnieuw een afbeelding toe te voegen.

Methode 6: Gebruik de juiste afbeeldingslink

Als u een handtekeningafbeelding gebruikt met de afbeeldingslink, zorg er dan voor dat u de juiste afbeeldings-URL gebruikt om te voorkomen dat de afbeelding niet wordt weergegeven. Als de afbeeldings-URL is gewijzigd ten opzichte van de bron, is de afbeelding mogelijk niet zichtbaar in e-mails. Zorg er daarom voor dat de afbeeldings-URL correct is om te voorkomen dat de afbeelding niet wordt weergegeven in de Gmail-handtekening.

1. Volg stappen 1-3 van Methode 4 om toegang te krijgen tot alle instellingen op Gmail.

2. Zoek de handtekeningopties.

3. Klik op het pictogram Afbeelding invoegen en navigeer naar het webadres (URL).

4. Plak ten slotte de handtekeninglink in het veld Plak hier een afbeeldings-URL.

Methode 7: Schakel de modus voor platte tekst uit

Als de vorige methode niet helpt bij dit probleem en het probleem blijft bestaan, kunt u ook proberen de modus voor platte tekst in uw e-mail uit te schakelen. U kunt deze eenvoudige stappen volgen om de platte-tekstmodus in uw Gmail-account uit te schakelen om te voorkomen dat de afbeelding niet wordt weergegeven in dit nummer.

1. Open uw Gmail-account.

2. Zoek en klik op Opstellen.

3. Zoek en klik op het pictogram Meer opties.

4. Schakel hier de optie Platte tekstmodus uit.

Methode 8: gebruik de juiste Google-machtigingen voor delen (indien van toepassing)

Als u Google Drive heeft gebruikt om de handtekeningafbeelding in te voegen, kan dit probleem optreden vanwege onvoldoende machtigingen voor het delen van afbeeldingen op Google Drive. Gebruik de juiste toestemmingen voor delen door Google, volg deze eenvoudige stappen om te voorkomen dat de afbeelding in de Gmail-handtekening wordt geladen:

1. Open Google Drive en selecteer vervolgens de Gmail-handtekeningafbeelding.

2. Klik op Meer acties en vervolgens op Delen.

3. Klik in het gedeelte Algemene toegang op het dropdown-pictogram dat hieronder gemarkeerd wordt weergegeven.

4. Klik op Iedereen met de link en klik vervolgens op Gereed om deze wijzigingen op te slaan.

4. Kopieer de afbeeldings-URL en plak deze in de optie Plak hier een afbeeldings-URL en klik op de optie Selecteren.

Methode 9: Host Image Online en gebruik het in Signature

Om te voorkomen dat de URL en de afbeelding niet worden geladen in Gmail-handtekeningproblemen met uw Gmail-handtekening, kunt u verschillende online websites voor het hosten van afbeeldingen gebruiken, zoals ImgBox, PostAfbeelding, AfbeeldingShacken dergelijke om uw afbeelding te hosten en kopieer vervolgens de link om te uploaden als uw Gmail-handtekening.

Veelgestelde vragen (FAQ’s)

Q1. Waarom zie ik mijn handtekening niet in de e-mail?

Ans. Er kunnen verschillende redenen zijn voor dit probleem, zoals een onjuiste opmaak van handtekeningen of onjuiste machtigingen voor delen door Google.

Q2. Kan ik afbeeldingen toevoegen als mijn handtekening op Gmail?

Ans. Ja, met Gmail kun je een afbeeldings-URL uploaden of gebruiken om een ​​Gmail-handtekening met een afbeelding te maken.

Q3. Wat moet ik doen als ik mijn handtekening niet zie in Gmail?

Ans. U kunt proberen dit probleem op te lossen door de opmaak van uw handtekening te wissen of door Gmail in de incognitomodus te gebruiken.

Q4. Wat zijn Gmail-handtekeningen?

Ans. Gmail-handtekening is een belangrijk hulpmiddel, hiermee kunnen gebruikers hun e-mails ondertekenen met gepersonaliseerde handtekeningen.

Q5. Hoe maak ik mijn Gmail-handtekening?

Ans. U kunt een Gmail-handtekening maken door naar alle instellingen te gaan en vervolgens naar Handtekeningen.

We hopen dat deze handleiding nuttig voor je was en dat je de Gmail-handtekeningafbeeldingen hebt kunnen repareren die geen probleem vertonen. Laat ons weten welke methode voor jou het beste werkte. Als u suggesties of vragen voor ons heeft, laat het ons dan weten in het commentaargedeelte.

***

We hopen dat je met behulp van deze gids hebt kunnen leren hoe je Gmail-handtekeningafbeeldingen kunt oplossen die geen probleem weergeven. Als je vragen of suggesties hebt, kun je deze in het opmerkingengedeelte hieronder plaatsen.

  Hoe DBeaver MySQL-client op Ubuntu te installeren