Hoe houdt het stand?

Dit is een overzicht op hoog niveau van Nexcess WordPress Hosting, met de functies en de algemene deal om u te helpen de juiste beslissing te nemen.

WordPress is voor de meeste mensen het go-to content management systeem (CMS). Het is eenvoudig, heeft talloze plug-ins om alles te doen en een levendige community om oplossingen voor de meest voorkomende problemen voor te stellen.

Alles werkt echter prima totdat ze het niet meer doen, en op die momenten lijkt het eng om uit loopgraven te komen waarvan je nooit dacht dat ze bestonden.

Daarom raad ik beheerde WordPress-hosting altijd aan aan mensen die niet technisch onderlegd genoeg zijn of het te druk hebben om zich ergens anders op te concentreren.

Nexcess WordPress-hosting

Nexcess komt van Liquid web, een veteraan in de hostingindustrie. Dit biedt volledig beheerde WordPress-abonnementen met eersteklas ondersteuning.

Enkele van de kenmerken zijn:

 • Automatische kernupdates van WordPress
 • Dagelijkse back-ups
 • Staging met 1 klik
 • Gratis SSL
 • Geoptimaliseerde PHP
 • Volgende CDN
 • TinyPNG-integratie
 • Objectcache Pro
 • 24/7/365 ondersteuning
 • 99,998% beschikbaarheidsgarantie
 • Prestatiemonitor voor plug-ins
 • iThemes Beveiliging Pro
 • iThemes-synchronisatie
 • Qubely Pro
 • WPMerge

Voor de duidelijkheid: de laatste vier op de lijst zijn premium plug-ins die gratis bij elk Nexcess-abonnement worden geleverd.

Bovendien kan men aanspraak maken op gratis migratie en ook kiezen voor de 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie als je daar anders over denkt.

Hoe aan de slag met Nexcess?

Dit hangt ervan af of je al een WordPress-project hebt of opnieuw begint.

In het eerste geval hoeft u alleen maar het abonnement te kopen en contact op te nemen met Nexcess-ondersteuning om de website naar hun servers over te zetten.

Voeg vervolgens de geregistreerde domeinnaam toe aan de Nexcess portal.

Vervolgens moet u uw domein naar de Nexcess-naamservers verwijzen. Men kan het migratieteam achteraf vragen naar de nameservers en het proces.

Dit is echter afhankelijk van je domeinregistrar en omvat niets anders dan het plakken van een paar regels in de DNS-records.

Bovendien moet u hulp krijgen van de ondersteuning van de registrar of hun documentatie raadplegen.

  Hoe Spaanse films op Kodi . te bekijken

Voor nieuwkomers kan men direct beginnen door een domein toe te voegen aan het Nexcess-dashboard en het bovenstaande proces te volgen.

Voors en tegens: Nexcess WP Hosting

Een paar functies maken Nexcess beter dan te kiezen voor zijn goedkopere alternatieven. Daarnaast kijken we of er iets ontbreekt of een dealbreaker is die tot tweede gedachten kan leiden.

Prestatiemonitor voor plug-ins

Persoonlijk vind ik het grootste voordeel van het hebben van uw WordPress-project bij Nexcess de Plugin Performance Monitor.

De kern van WordPress, de kale installatie, is op zich vrij veilig en razendsnel. Maar dingen beginnen te vertragen naarmate we inhoud toevoegen.

Deze aanpassingen kunnen het gebruik van zware thema’s, plug-ins, enz. Behelzen. De prestatiemonitor van plug-ins lost deze problemen op door een duidelijk beeld te geven van de impact van die wijzigingen.

Dit helpt ons om de boosdoener te identificeren, zodat we oplossingen of alternatieven kunnen vinden die het beste bij onze behoeften passen.

Visueel vergelijken

Visual Compare toont het verschil tussen de staging-site en de live side-by-side.

Hierdoor worden de plug-ins automatisch op de achtergrond bijgewerkt als het uiterlijk niet dramatisch verandert of wacht u op uw goedkeuring voordat u de live website bijwerkt.

Deze wijzigingen worden ter beoordeling op de staging-site aangebracht en besparen u een hoop werk elke keer dat een plug-in wordt bijgewerkt.

iThemes Beveiliging Pro

Een andere uitstekende functie die is meegeleverd, is iThemes Security Pro. Deze premium plug-in maakt de weg vrij voor robuuste beveiliging, ongeacht de grootte van de website.

Het maakt op rollen gebaseerde controle mogelijk voor uw WordPress-team, voorkomt brute force-aanvallen, verhoogt de inlogbeveiliging en doet nog veel meer, wat u kunt bekijken in onze iThemes Security Pro-recensie.

Vriendelijke ondersteuning

Wat een speciale vermelding nodig heeft, is hun snelle ondersteuning.

Ik heb hun verkoopafdeling twee keer gepingd voor een presale-chat tijdens het schrijven van deze specificatiebladreview, en de ondersteuningsmedewerker (de heer Nolan) reageerde snel.

Bovendien was dit niet een van de gesprekken waarin de leidinggevenden te verkoopachtig klonken en de deal met alle middelen probeerden te sluiten.

Over het algemeen waren de antwoorden gedetailleerd, nauwkeurig en de houding fatsoenlijk.

Automatisch schalen en meer…

Autoscaling kan levensreddend zijn bij het presenteren van een gebruiksvriendelijke website tijdens tijdelijke verkeerspieken.

Elk Nexcess-abonnement krijgt 24 uur per maand gratis automatisch schalen. Vervolgens factureert deze service $ 0,10 / minuut voor elke 30 minuten met een minimumbedrag van $ 3 als deze actief blijft.

  Is het veilig om een ​​voorbeeld van uw e-mail te bekijken?

Nog een paar goodies zijn:

 • iThemes Sync: handig voor het beheren van meerdere WordPress-websites.
 • Qubely Pro: een premium bibliotheek met Gutenberg-blokken.
 • WP Merge: Database samenvoegen zonder overschrijven.
 • Nexcess CDN: snellere levering aan een wereldwijd publiek.

Al deze functies (en meer) zorgen ervoor dat Nexcess zich onderscheidt van de gemiddelde WordPress-host. Tel daar de altijd aanwezige ondersteuning bij op en je hebt een winnende combinatie van eenvoud en prestatie.

Komt tot een aantal ‘nadelen’ …

Beperkte bandbreedte

Deze zal velen in het oog springen; zoals enkelen van ons gewend zijn om onbeperkte bandbreedte te zien.

Maar praktisch gezien bestaat er niet zoiets als onbeperkt in webhosting. Alles is afgetopt met een fair use-clausule. En de vermelde bandbreedtelimieten in Nexcess WordPress-abonnementen zijn meer dan voldoende.

Voor de context geeft WP Engine, een andere premium WordPress-host, een bandbreedte van 50 GB uit op zijn startersplan ($ 20 per maand) en gaat tot 500 GB voor een abonnement van $ 193 per maand.

Integendeel, u krijgt 2 TB (~ 2048 GB) bandbreedte met het inleidende WordPress-pakket van Nexcess.

Simpel gezegd, beperkte bandbreedte zal geen probleem zijn.

Geen langetermijnplannen

Hoewel sommige webhosts (zoals A2-hosting) ook tweejaarlijkse en driejaarlijkse abonnementen hebben met lucratieve kortingen, stopt Nexcess bij jaarlijkse niveaus.

Bijgevolg zakt de prijs niet verder dan een bepaald punt en ziet het er slecht uit (voor de eerste betaling) in vergelijking met sommige concurrenten.

Afgezien van deze kleine nadelen, beschouw ik Nexcess persoonlijk als een goed afgeronde host die gedurende de hele abonnementsperiode goed zou moeten presteren.

prijzen

Vooral bij een tijdelijk aanbod kan dit op het eerste gezicht verwarrend zijn.

Dus laten we dat eens bekijken voor het introductiepakket, Spark.

Het introductieplan kost $ 13,3 per maand voor de eerste drie betalingen. Daarna is het $ 19 per maand.

De jaarlijkse niveaus zijn meer verdisconteerd en factureren $ 190 in één keer, wat neerkomt op $ 15,83 per maand. Dit bespaart u twee maanden op jaarlijkse betalingen zonder aanbiedingen (zoals op de afbeeldingen) op maandelijkse niveaus.

Toch zullen de jaarlijkse betalingen u in ieder geval een paar dollar besparen (zo niet de hele twee maanden).

Nexcess-alternatieven

Nexcess is goed in wat het doet; je hebt echter nog een paar opties om op te letten.

  Hoe een GitHub-repository te verwijderen?

#1. Kinsta

Kinsta heeft volledig beheerde WordPress-hosting mogelijk gemaakt door de Google-cloud en zijn deskundige ondersteuning. Het basisplan is bijna twee keer zo duur als Nexcess, maar toch heeft Kinsta veel fans.

Vanwege de positieve recensies overal op internet, raad ik aan om Kinsta WordPress-hosting te proberen als budget geen probleem is.

Houd er echter rekening mee dat Kinsta-abonnementen worden beperkt door het aantal unieke bezoeken aan uw website, in tegenstelling tot Nexcess.

#2. Drukbaar

Pressable biedt ook cloudgebaseerde WordPress-hosting met een bezoekerslimiet voor elk abonnement.

Dit is ook een volledig beheerde service om u te helpen zich te concentreren op uw werk, waarbij alle hostinghoofdpijn is weggenomen.

Interessant is dat Pressable is overgenomen door Automattic, de geest achter WordPress, WooCommerce, Jetpack, enz. Dit is dus een WordPress-hosting door het team WordPress, waardoor het een aantrekkelijk voorstel is.

En heb ik je al verteld over de 100% uptime-garantie van Pressable?

#3. A2-hosting

Ik twijfel niet aan de hostingprestaties van A2, aangezien we WordPress hebben getest op A2 shared hosting. De interne optimalisaties waren uitstekend en leverden uitstekende prestaties op.

Met Managed WordPress kun je nog meer goedheid en toegewijde ondersteuning verwachten.

Bovendien biedt A2 Hosting pro rata restituties voor ongebruikte service na de eerste volledige restitutie van 30 dagen.

Over het algemeen zal dit mijn persoonlijke aanbeveling zijn als Nexcess niet jouw kopje thee is.

Opsommen

Door Nexcess beheerde WordPress-hosting is geweldig voor zijn prijs. De vermelde functies lijken uitstekend en u kunt het zonder enig risico proberen met de 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

Trouwens, alle vermelde alternatieven hebben ook een geld-terug-beleid, en het is gebruikelijk bij de meeste webhosts.

Ten slotte zou ik deze discussie niet willen verlaten zonder nog een andere optie te noemen om WordPress-Cloudways te hosten.

gerelateerde berichten