Hoe iemand op LinkedIn te vinden op e-mailadres

Er zijn meerdere platforms op internet waar mensen een netwerk kunnen maken en gemakkelijk kunnen communiceren. Er zijn niet alleen applicaties waarmee mensen verbinding kunnen maken met hun vrienden en familie, maar er zijn ook speciale apps om uw professionele netwerk onder de aandacht te brengen. Een dergelijke app is LinkedIn, de grootste hub voor professionele netwerken op internet. LinkedIn helpt je om te netwerken met mensen en organisaties in jouw branche. Professioneel kunnen mensen hun LinkedIn-profiel bijwerken en ook hun ervaringen uit het verleden toevoegen. Daarnaast is het ook een geweldig platform om banen in het betreffende vakgebied te vinden. Al met al is het een perfecte plek voor alle werkende massa’s en organisaties om met elkaar in contact te komen. Je kunt zelfs op verschillende manieren mensen op LinkedIn vinden. Als je hebt geprobeerd te weten hoe je iemand op LinkedIn kunt vinden op e-mailadres, dan ben je op de perfecte pagina beland. In de gids van vandaag zullen we u informeren over verschillende manieren waarop u mensen op LinkedIn kunt vinden, waaronder hoe u iemands connecties op LinkedIn kunt zoeken, hoe u iemand op LinkedIn kunt vinden op telefoonnummer en hoe u iemand anoniem kunt zoeken op LinkedIn. Dus laten we, zonder verder uit te stellen, beginnen met meer te weten over het vinden van mensen op LinkedIn.

Hoe iemand op LinkedIn te vinden op e-mailadres

Of je nu iemand op LinkedIn probeert te vinden via hun e-mailadres of telefoonnummer, iemands connecties probeert te vinden of anoniem naar iemand zoekt, er zit altijd een verborgen agenda achter. Laten we eens kijken naar enkele van de prominente redenen waarom u iemand op dit professionele platform zou moeten vinden:

  • De allereerste reden kan zijn dat u nieuw bent op LinkedIn en uw manier vindt om het efficiënt te gebruiken.
  • De volgende reden kan zijn om concurrenten in de gaten te houden. Als u een bedrijf of bedrijf heeft of een recruiter bent, kunt u per e-mailadres iemand op LinkedIn vinden om de connecties van andere personen te controleren en meer over hen te weten te komen.
  • Een persoon kan ook anoniem naar iemand zoeken om zijn/haar biografie te controleren om te helpen bij het schrijven van zijn eigen bio.
  • Een andere reden achter de anonimiteit kan de update zijn die uw profiel nodig heeft. Als u in dit geval niet wilt dat anderen uw profiel zien totdat het correct is bijgewerkt, kunt u proberen anoniem te blijven.
  • Als u potentiële klanten of werkgevers op LinkedIn probeert te vinden, kunt u ze op verschillende manieren op het platform proberen te zoeken.
  Hoe u bedtijdwaarschuwingen krijgt op basis van wanneer u wakker moet worden

Iemand vinden op LinkedIn is eigenlijk makkelijker dan het lijkt. Het enige dat hiervoor nodig is, is het hebben van een Microsoft Outlook-account en een LinkedIn-account. Beide accounts moeten hetzelfde e-mailadres hebben. Nu kunt u doorgaan met de volgende stappen om iemand op LinkedIn te vinden op e-mailadres:

1. Open de browser op uw bureaublad en meld u aan bij uw Outlook daarin rekening.

2. Klik nu op het mensenpictogram in de linkerzijbalk.

3. Klik vervolgens op + Een contactpersoon toevoegen.

4. Voer daarna de Voornaam en Achternaam van de contactpersoon in.

5. Klik vervolgens op de optie + Meer toevoegen.

6. Selecteer het e-mailadres in het menu en vul het in.

7. Nadat het contact is aangemaakt, klikt u erop en selecteert u de optie LinkedIn.

8. Vervolgens kunt u inloggen op uw account om uw Microsoft Outlook-account te verbinden met LinkedIn.

9. Als u klaar bent, kunt u in Outlook het LinkedIn-profiel zien van het e-mailadres dat u probeerde te vinden. U kunt op het profiel klikken en het op LinkedIn bekijken.

U kunt ook onze gids raadplegen over de 9 beste gratis reverse lookup-gids voor e-mail die u ook kan helpen om de informatie van een persoon te vinden met behulp van hun e-mailadres.

Iemands connecties zoeken op LinkedIn

Nu je weet hoe je iemand op LinkedIn kunt vinden op e-mailadres, is het tijd om kennis te maken met de perfecte manier om te zoeken naar connecties van een persoon op het platform. Dit kan je helpen om je professionele netwerk op te bouwen en jezelf voor te stellen aan iemand die je wilt leren kennen, of het nu een werkgever of een werknemer is.

  Hoe u de batterijstatus van uw iPhone kunt controleren

1. De eerste stap om dit te doen is om u aan te melden bij uw LinkedIn profielpagina op uw browser.

2. Nadat u bent ingelogd, klikt u op de zoekbalk.

3. Voer de naam in van de persoon wiens connecties u wilt onderzoeken.

4. Klik nu op het profiel van de persoon.

5. Klik op de verbindingsoptie onder hun naam.

6. U kunt op de verbinding klikken waarmee u verbinding wilt maken.

7. Als de persoon een open profiel heeft, kunt u zijn gegevens controleren. Als dit niet het geval is, kunt u ze een Connect-verzoek sturen.

Dit is dus hoe je iemands connecties op LinkedIn kunt doorzoeken.

Iemand op LinkedIn vinden op telefoonnummer

Terwijl sommige mensen, vooral werkgevers, de voorkeur geven aan het toevoegen van hun persoonlijke contactgegevens aan hun LinkedIn-profiel, vermijden anderen dit. Vooral de profielen die privé zijn, zijn moeilijk te vinden met alleen een telefoonnummer. Contact- en persoonlijke informatie van uw connecties op LinkedIn zijn meestal zichtbaar in het introductiegedeelte van hun profiel, alleen als ze ervoor kiezen om die details te delen. Om de contactgegevens te bekijken of deze informatie te gebruiken om iemand op LinkedIn te vinden, kunt u de onderstaande stappen volgen:

1. Klik eerst bovenaan op Mijn netwerk.

2. Selecteer nu Contacten in het linkerzijpaneel.

3. Selecteer vervolgens Meer contacten toevoegen.

4. Voer uw e-mailadres in en klik op Doorgaan.

5. Selecteer de optie Contactpersonen importeren.

6. Klik vervolgens op OK in de pop-up Toestemming nodig.

7. Sta LinkedIn toe om contacten te synchroniseren vanuit de instellingen van je profiel.

8. U kunt nu contacten uitnodigen of verbindingen toevoegen met behulp van het opgeslagen telefoonnummer op uw apparaat.

Iemand anoniem zoeken op LinkedIn

U kunt ook anoniem naar iemand zoeken op LinkedIn. Het is een van de vele geweldige functies van dit platform waarmee je de profielen van mensen kunt bekijken terwijl je een anonieme identiteit hebt. Ook al zal dit de andere persoon op de hoogte stellen dat iemand hun profiel heeft bekeken, maar het zal uw identiteit niet onthullen.

1. Klik eerst op de optie Ik bovenaan de startpagina.

  Een alias maken voor uw iCloud-e-mailadres

2. Klik vervolgens op de optie Instellingen en privacy.

3. Klik vervolgens op Zichtbaarheid in het zijpaneel.

4. Klik daarin op Profielweergave-opties.

5. Selecteer nu de privémodus uit de weergegeven opties.

Met deze optie kunt u de profielen van mensen bekijken terwijl u anoniem bent. Ook kunt u na het kiezen van deze optie niet zien wie uw profiel zelf heeft bekeken.

Veelgestelde vragen (FAQ’s)

Q1. Wat zijn de vereisten om iemand via e-mail op LinkedIn te vinden?

antw. Om iemand op LinkedIn te vinden met behulp van hun e-mailadres, heb je een Microsoft Outlook-account en een LinkedIn-profiel nodig.

Q2. Kan ik iemands e-mail vinden op LinkedIn?

antw. Ja, je kunt iemands e-mail op LinkedIn vinden, op voorwaarde dat ze jouw connectie zijn en hun persoonlijke informatie op hun profiel hebben weergegeven.

Q3. Kan ik iemand op LinkedIn vinden zonder dat ze het weten?

antw. Ja, je kunt iemand op LinkedIn vinden zonder dat ze het weten door een anonieme gebruiker te zijn. U kunt de bovenstaande gids raadplegen om de gedetailleerde stappen te kennen om dit te doen.

Q4. Kunnen andere mensen mijn telefoonnummer zien op LinkedIn?

antw. Andere mensen op LinkedIn kunnen uw telefoonnummer pas zien of tenzij u het toevoegt aan het gedeelte Contactgegevens van uw profiel.

V5. Kan iemand zien of ik ze doorzoek op LinkedIn?

antw. Ja, een LinkedIn-gebruiker kan zien of je zijn profiel op het platform hebt bekeken.

***

We hopen dat ons document over hoe u iemand op LinkedIn per e-mailadres kunt vinden, u heeft geholpen bij het begeleiden van alle mogelijke manieren waarop u een persoon op LinkedIn kunt vinden. Afgezien hiervan, als u meer vragen of suggesties heeft, kunt u hieronder uw opmerkingen achterlaten.

gerelateerde berichten