Hoe iemands activiteit op Instagram te zien

Miljoenen mensen gebruiken Instagram, het meest bekende sociale netwerkplatform. De mogelijkheid om belangrijke levensgebeurtenissen met vreemden te delen en visuele inhoud met andere gebruikers uit te wisselen, is de sleutel tot zijn aantrekkingskracht. Helaas vergeten mensen online veiligheid en privacy vaak, vooral jongeren. U en uw naasten kunnen gevaar lopen als u te veel persoonlijke informatie prijsgeeft. Als u op zoek bent naar manieren om iemand uit de problemen te houden, kan het een uitstekende optie zijn om zijn online activiteiten in de gaten te houden. Ja, het is mogelijk om op afstand iemands Instagram-activiteiten in de gaten te houden zonder toegang tot diens account. Dit artikel helpt je te begrijpen hoe je iemands activiteit op Instagram kunt zien en hoe je kunt bijhouden waar iemand naar kijkt op Instagram.

Hoe iemands activiteit op Instagram te zien

Blijf verder lezen om de stappen te vinden die uitleggen hoe je iemands activiteit op Instagram in detail kunt bekijken met handige illustraties voor een beter begrip.

Wat is het gebruik van activiteitsstatus op Instagram?

De functie Activiteitsstatus van Instagram geeft de laatste keer weer dat je in de app was, net als de activiteitsstatus op Facebook Messenger en WhatsApp. Hoewel het momenteel standaard is uitgeschakeld in uw account, verdient het de voorkeur om veilig te zijn. De activiteitsstatusfunctie van de functie Direct Messaging (DM) laat mensen weten wanneer je voor het laatst online was en of je nu Instagram gebruikt. Alleen degenen die elkaar volgen kunnen elkaars status zien. Als iemand jou volgt, maar jij hem of haar niet terugvolgt, kunnen ze jouw status niet zien.

Wanneer je een bericht uit je feed gaat delen, verschijnt er een kleine groene stip naast de Instagram-handlenaam en profielfoto van de gebruiker in zowel je vriendenlijst als je DM-inbox als ze actief zijn op het platform. Als je dus een groene stip naast iemands naam ziet, betekent dit dat ze momenteel zijn ingelogd op Instagram. Daardoor kun je Instagram-activiteit tot op zekere hoogte volgen.

  Originele foto's en profielfoto's op volledige grootte bekijken op Instagram

Let op: Houd er rekening mee dat de optie alleen je online status weergeeft en het tijdstip waarop je de app voor het laatst hebt gebruikt. Je gelikete of becommentarieerde berichten zijn niet zichtbaar voor je vrienden.

Kun je iemands Instagram-activiteit zien?

Ja. Als Activiteitsstatus voor jullie beiden is ingeschakeld, kun je zien wanneer een Instagram-account dat je volgt en iemand met wie je contact opneemt voor het laatst actief was of momenteel actief is. Als je iemand volgt of rechtstreeks met hem of haar communiceert, zie je een groen tijdstempel naast zijn/haar profielafbeelding. U kunt hun meest recente activiteitsstatus bekijken (bijvoorbeeld: een uur geleden actief, gisteren actief, gezien, aan het typen…). Bovendien kunt u activiteit zien wanneer u een chat opent. Maar vergeet niet dat je niet kunt zien wie er actief is op Instagram als je activiteitsstatus is uitgeschakeld.

Is de geschiedenis van Instagram openbaar?

Nee. De zoekgeschiedenis op Instagram is vertrouwelijk. Een van de meest gebruikte sociale medianetwerken van vandaag is Instagram. Veel mensen gebruiken deze gebruiksvriendelijke tool voor het delen van video’s en foto’s nu om hun volgers op sociale media uit te breiden en de verkoop voor hun online bedrijven te stimuleren. Voor iedereen die Instagram voor persoonlijke of professionele doeleinden gebruikt, is privacy nog steeds een grote zorg. Als je je afvraagt ​​of iemand de zoekgeschiedenis kan bekijken die je op Instagram hebt gedaan, is het antwoord nee. Andere gebruikers kunnen alleen uw berichten, opmerkingen, vind-ik-leuks en deelacties zien. Je kunt je Activiteitsstatus uitschakelen als je niet wilt dat mensen weten wanneer je Instagram voor het laatst hebt gebruikt.

Kun je volgen waar iemand naar kijkt op Instagram?

Nee. Je kunt niet volgen waar iemand naar kijkt op Instagram en je kunt de Instagram-zoekopdrachten van andere mensen niet bekijken. Je krijgt geen resultaten te zien van de Instagram-query’s van andere gebruikers als onderdeel van het algoritme. In werkelijkheid kunnen Instagram-activiteit en -posts niet direct worden verborgen. Wat je ook doet, je volgers kunnen je shares, vind-ik-leuks en reacties zien. Om uw online zichtbaarheid te verminderen, kunt u ervoor kiezen om ze te verwijderen of uw profielinstellingen te wijzigen. Maar als u programma’s van derden installeert, kunt u enkele details volgen. Hoewel verschillende apps beloven te onthullen wie onlangs je Instagram heeft bezocht, is de waarheid dat ze allemaal in wezen vals zijn. Anders is de enige optie om iemand op Instagram te volgen, zodat je daar de Instagram-activiteit kunt volgen en volgen. Lees verder om te weten hoe je iemands Instagram-activiteit kunt zien.

  Hoe Instagram te hacken

Hoe iemands Instagram-activiteit op de telefoon te zien?

Er zijn 2 manieren waarop je kunt zien wat die IG-gebruiker heeft uitgespookt op Instagram.

Methode 1: zoek de nieuwste Instagram-berichten van de gebruiker

Opmerking: als het Instagram-account dat je wilt volgen is ingesteld op Privé, moet je eerst de gebruiker volgen door hem te vragen hem te volgen en te wachten op zijn acceptatie.

1. Open de Instagram-applicatie op je Android of iOS apparaten.

2. Tik op het tabblad Zoeken in de onderste balk.

3. Voer de gebruikersnaam van het gewenste IG-profiel in en zoek deze op. Je ziet de nieuwste berichten, reels en verhalen op hun IG-profiel.

Methode 2: Instagram DM’s inspecteren

Opmerking: je moet de persoon eerst betrekken bij een Direct Message-chat om te zien wanneer deze voor het laatst online was op Instagram.

1. Open de Instagram-app op je telefoon.

2. Tik op het Messenger-pictogram in de rechterbovenhoek van het scherm.

3. Tik op de gewenste chat uit de lijst.

4. Zoek de status onder de IG-gebruikersnaam in het chatvenster om hun IG-activiteit te zien.

Hoe zie je met wie iemand het meest omgaat op Instagram?

Privégegevens die door Instagram-gebruikers worden gedeeld, zijn moeilijk toegankelijk voor andere gebruikers. Het is dan ook verboden om iemands informatie op Instagram te volgen. Om erachter te komen wie de meeste reacties op een bericht van een gebruiker heeft achtergelaten, kunt u zowel het bericht als de bijbehorende opmerkingen bekijken. Verder is het handig om de getagde gebruikers te doorzoeken.

  Hoe meer Instagram-volgers te krijgen

Volg deze stappen om te zien met wie u het minst of het meest communiceert:

1. Start de Instagram-app en tik op het tabblad Profiel in de rechterbenedenhoek.

2. Tik op Volgen.

3A. Tik vervolgens op Minst interactie met om de accounts te zien waarmee u de minste interactie hebt gehad.

3B. Of tik op Meest weergegeven in feed om de meeste berichten te zien die je in je feed hebt gezien.

Waarom de Instagram-activiteit van anderen volgen?

Je weet nu hoe je iemands activiteit kunt zien. Er zijn veel redenen waarom je de Instagram-activiteit van iemand anders zou moeten zien, bijvoorbeeld wanneer je moeite hebt om een ​​partner te vertrouwen vanwege verdacht gedrag op sociale media, wanneer je je eigen publiek op sociale media wilt targeten met inhoud waarin ze geïnteresseerd zullen zijn, of je goede vrienden en familieleden wat beter wilt leren kennen om je vriendschappen en relaties te versterken.

***

We hopen dus dat je hebt begrepen hoe je iemands activiteit op Instagram kunt zien en kunt volgen waar iemand naar kijkt op Instagram met gedetailleerde stappen om je te helpen. U kunt ons alle vragen of suggesties laten weten over elk ander onderwerp waarover u een artikel wilt schrijven. Zet ze in de comments hieronder zodat we het weten.

gerelateerde berichten