Hoe iemands Reddit-account per e-mail te vinden

Als je denkt dat sociale media niets anders is dan een overvloed aan influencers en makers van inhoud, heb je het misschien mis. Reddit is afkomstig uit Amerika en biedt je een platform om dingen te creëren, groot te denken en dingen te bespreken die ertoe doen. Amateur-redditors kunnen echter moeite hebben om te begrijpen hoe ze iemands Reddit-account per e-mail kunnen vinden. Dus als je je uitgeput voelde terwijl je op zoek was naar tips over hetzelfde, zal deze handige gids je uitleggen hoe je op Reddit op gebruikersnaam kunt zoeken en je laten begrijpen of je iemand op Reddit kunt vinden met hun telefoonnummer. Laten we erin duiken!

Hoe iemands Reddit-account per e-mail te vinden

Reddit is nu een van de meest populaire websites op internet geworden. Hoewel het vinden van iemand op sociale media kinderspel is, is het niet hetzelfde als Reddit. Hier moet je voorzichtiger zijn, aangezien netizens vaak klagen over onopgeloste bugs. Maar als je een nieuwe onbekende gebruiker bent, lijkt Reddit misschien een verwarrende puinhoop van griezelig jargon. Gelukkig zijn er verschillende manieren waarop u kunt uitproberen hoe u een gebruiker op Reddit kunt vinden. Verderop in dit artikel leert u hoe u de Reddit-gebruikersnaam kunt uitvoeren en iemand op Reddit kunt vinden met hun telefoonnummer. Blijf lezen om er meer over te weten te komen.

Hoe kun je iemands Reddit-account vinden?

Laten we eens kijken hoe we iemands Reddit-account op verschillende manieren kunnen vinden:

Methode 1: Google-zoekbalk gebruiken

Ondanks de geografische afbakening of culturele verschillen, is Google onze one-stop-shop om alles op internet te vinden. Het verzamelt een aanzienlijke hoeveelheid informatie, variërend van paranormale liefhebbers tot mode, sport, zaken en meer. Het kan ook uw Reddit-vragen in een paar eenvoudige stappen oplossen.

  Waar kunt u sjablonen voor juridische documenten voor uw bedrijf krijgen?

1. Bezoek de Google-zoekpagina en voer een oude opmerking, post of gebruikersnaam in de zoekbalk in.

2. Typ na het invoeren van uw zoekopdracht www.reddit.com ernaast en druk op Enter.

Methode 2: Profiel-URL gebruiken

Als u de exacte gebruikersnaam van een Redditor heeft, waarom gebruikt u deze dan niet in de URL om tijd te besparen? Dit zijn de stappen die u moet volgen:

1. Navigeer door de officiële Reddit-website op uw laptop of computer.

2. Voer de volgende URL in de adresbalk van de browser in en druk op de Enter-toets op uw toetsenbord.

https://www.reddit.com/user/username

Opmerking: u moet de term gebruikersnaam vervangen door de werkelijke Reddit-gebruikersnaam.

Een gebruiker met de naam Nathan heeft bijvoorbeeld https://www.reddit.com/user/Nathan als zijn URL.

Blijf lezen om te leren hoe je iemands Reddit-account per e-mail kunt vinden.

Methode 3: Via de Reddit-app

Mensen gebruiken vaak dezelfde gebruikersnaam op alle social media websites. Dus als je iemands Twitter-, Facebook- of Instagram-gebruikersnaam kent, kun je er ook je geluk mee beproeven op Reddit. Je kunt ook verschillende varianten van dezelfde gebruikersnaam gebruiken, ook al is het hetzelfde als op het hek zitten.

1. Open de Reddit-app op je Android of iOS apparaat.

2. Tik vervolgens op het vergrootglaspictogram in de rechterbovenhoek.

3. Voer de gewenste gebruikersnaam in de zoekbalk in en tik op het tabblad Personen.

4. Tik op het gewenste Reddit-profiel in het zoekresultaat om een ​​overzicht van hun profiel te zien of tik op Volgen om te voorkomen dat u hun updates mist.

Methode 4: Met online tools

Als u wilt dat het zoekgedeelte over het vinden van een gebruiker op Reddit minder tijdrovend en effectiever is, is deze optie ideaal. U kunt verschillende zoekhulpmiddelen en websites van topklasse gebruiken om de taak te delegeren aan een betrouwbaardere, snellere en veelbelovende werknemer. Omdat de meeste gratis en even efficiënt zijn, kun je dingen moeiteloos voor elkaar krijgen.

Een van de meest populaire voorbeelden in dit genre is: Waarheidsvinder. Als het gaat om het vinden van mensen met weinig tot geen informatie, is TruthFinder Amerika’s meest populaire en geprefereerde tool. De gebruiksvriendelijke interface helpt mensen met slechts een paar klikken opnieuw contact te maken met hun dierbaren. Het beste van deze tool zijn de plannen, variërend van 1 maand en 2 maanden tot een plan voor het zoeken naar contactnummers.

  Verbeter je slaap met deze 20 apps en gadgets

Hieronder staan ​​de stappen die u moet volgen om TruthFinder te gebruiken:

1. Bezoek de Waarheidsvinder website op uw pc of laptop.

2. Typ de nodige details, inclusief voornaam, achternaam en staat, en klik op NU ZOEKEN.

Opmerking: als de tool de mogelijke resultaten niet kan beperken, zal hij om meer informatie vragen. De lijst kan de middelste naam en leeftijd van de persoon bevatten.

Hier zijn de andere vergelijkbare tools die u kunt gebruiken met een vergelijkbare procedure:

Hoe iemands Reddit-account per e-mail te vinden?

Je kunt het Reddit-account van iemand anders alleen per e-mail vinden als je toegang hebt tot zijn e-mailaccount. Volg de volgende stappen om het Reddit-account van jezelf of iemand anders per e-mail te vinden.

1. Navigeer naar het gewenste e-mailaccount waarmee het doel Reddit-account is geregistreerd.

2. Voer Reddit in de zoekbalk in en klik op de verificatiemail die door Reddit is verzonden.

3. Zoek de gebruikersnaam van het account in de e-mail.

U kunt deze gebruikersnaam en de hierboven in dit artikel genoemde methoden gebruiken om het exacte account te vinden dat u zoekt. Dit is hoe u Reddit-gebruikersnaam kunt zoeken met behulp van e-mail.

Hoe vind je iemand op Reddit met hun telefoonnummer?

Je kunt niemand op Reddit vinden met hun telefoonnummer. U kunt de verschillende andere hierboven in dit artikel genoemde methoden volgen om een ​​gebruikersnaam of account op de Reddit-website en -app te vinden.

Waarom kan ik geen gebruiker vinden op Reddit?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom een ​​persoon geen andere Reddit-gebruiker op het platform kan vinden. Evenzo zullen mensen die willen weten hoe ze iemands Reddit-account per e-mail kunnen vinden, met lege handen blijven staan.

  Hoe extensies in Chrome uit te schakelen – archief

Waarom? Simpelweg omdat Reddit zijn gebruikersgemeenschap niet toestaat iemand te vinden die zijn/haar e-mailadres gebruikt. Er is geen uitzondering, zelfs als het account als app is gekoppeld en de website deze functie nog niet ondersteunt. Gelukkig zijn de andere methoden knijpend, voordelig en het proberen waard

Kan iemand je gemakkelijk vinden op Reddit?

Nee, je kunt iemand op Reddit niet gemakkelijk vinden, tenzij je hun informatie of een hint over de gebruikersnaam hebt.

Behoudt Reddit de anonimiteit van gebruikers?

Ja, tot je verbazing handhaaft Reddit een uitstekende, ongeëvenaarde gebruikersanonimiteit. Tenzij de gebruiker zijn/haar gevoelige details plaatst, is het voor anderen onmogelijk om zelfs maar te raden.

Kun je iemands e-mailadres zien op Reddit?

Nee. Zoals eerder vermeld in het artikel, staat Reddit niet toe dat gebruikers de e-mailadressen van andere Redditor zien. Het helpt ook niet om de reeds bestaande beschikbare e-mailadressen te gebruiken om iemand op het platform te vinden.

Kun je iemands IP-adres vinden op Reddit?

Nee. Het vinden van het IP-adres van een gebruiker via zijn Reddit-gebruikersnaam is niet minder dan een vliegend varken. Het platform zorgt naast andere vergelijkbare opties voor opmerkelijke gebruikersprivacy en veiligheid.

Wat is Karma op Reddit?

Karma op Reddit verwijst naar de totale score van Redditor. Het telt hun upvotes tegen downvotes en heeft meerdere voordelen, waaronder het toestaan ​​​​dat ze hun Subreddit gebruiken.

***

We hopen dat je hebt geleerd hoe je iemands Reddit-account per e-mail kunt vinden en hoe je een zoekopdracht op Reddit-gebruikersnaam kunt uitvoeren. Neem gerust contact met ons op met uw vragen en suggesties via de opmerkingen hieronder. Laat ons ook weten wat u hierna wilt leren.

gerelateerde berichten