Hoe in te zoomen op Microsoft Teams

Microsoft Teams heeft een redelijk goede gebruikersinterface. De pictogrammen zijn goed gemaakt en in de donkere modus kunnen gebruikers nog steeds gemakkelijk tekst op de donkere achtergrond lezen. Dat gezegd hebbende, de tekstgrootte en pictogramgroottes zijn mogelijk niet voor iedereen geschikt, vooral als een gebruiker zwakke ogen heeft.

Inzoomen op Microsoft Teams

Gebruikers van Microsoft Teams zoeken naar twee verschillende zoomfuncties; inzoomen op de gebruikersinterface en inzoomen op de camera tijdens een vergadering. Zoomen in de gebruikersinterface is veel eenvoudiger omdat het standaard wordt ondersteund, maar inzoomen op de camera is mogelijk, maar vereist een tool van derden om het werk te doen.

  Hoe u de portretmodus kunt krijgen op een niet-ondersteunde iPhone

Zoom in Microsoft Teams – UI

Om in te zoomen op de gebruikersinterface van Microsoft Teams, hoeft u alleen de juiste sneltoets te kennen om de klus te klaren.

Open Microsoft Teams.
Tik op de sneltoets Ctrl+= om in te zoomen.
Gebruik de sneltoets Ctrl+0 om het zoomen in Microsoft Teams opnieuw in te stellen.

Opmerking: gebruik de sneltoets Ctrl+- om uit te zoomen. U kunt ook Ctrl+scroll met het muiswiel gebruiken om in en uit te zoomen.

Zoom in Microsoft Teams – Camera

Microsoft Teams heeft geen native besturingselementen voor het beheer van de camera. Je hebt een app nodig die de camera kan bedienen en die in- en uitzoomen heeft. Probeer You Cam eens.

  Hoe de Microsoft Teams Zoom-app in te stellen en te gebruiken

Zoom instellen in YouCam

YouCam heeft een gratis en een premium versie. Het biedt filters, emoji en scènes, maar in- en uitzoomen is eenvoudig en kan in de gratis versie worden gebruikt.

Download YouCam en installeer het.
Open YouCam en geef het toegang tot uw camera.
Gebruik de zoombalk aan de linkerkant om in te zoomen.
Zoom zoveel in als je nodig hebt.
Minimaliseer YouCam.

YouCam gebruiken in Microsoft Teams

Open Microsoft Teams.
Klik rechtsboven op je profielpictogram en selecteer Instellingen.
Ga naar het tabblad Apparaten.
Open de vervolgkeuzelijst camera en selecteer YouCam.
Start een vergadering en de camera wordt ingezoomd.

  Wat kun je van een leren?

Conclusie

YouCam is zwaar op systeembronnen. Mogelijk zult u merken dat er andere vergelijkbare apps zijn die de functie voor inzoomen bieden en kunnen fungeren als een virtuele camera voor gebruik in Microsoft Teams. OBS heeft zoiets als zoom, maar het is veel moeilijker in te stellen en de zoom is meer een verkleining van de uitvoerresolutie. Het geeft misschien niet de beste resultaten in een vergadering. Als je een Logitech-webcam hebt, kun je de officiële app gebruiken die Logitech levert en de zoombediening voor de app gebruiken. Op dit moment lijkt het er niet op dat Microsoft deze functie native aan Microsoft Teams zal toevoegen.