Hoe Instagram bekeken videogeschiedenis te zien

De manier waarop Instagram de rollen aan zijn kijkers presenteerde, was uitstekend. Mensen zijn volledig geobsedeerd door de populaire en spannende haspelvideo’s sinds de organisatie de haspelfunctie introduceerde. Ze zijn behoorlijk boeiend en elke video biedt kijkers iets nieuws. Elke expert zal je vertellen dat reels meer views en betrokkenheid op Instagram opleveren dan enig ander type inhoud. Reels worden niet voor niets beschouwd als een populaire bron van materiaal voor Instagrammers. Er zijn echter geen ingebouwde tools op Instagram waarmee gebruikers video’s kunnen bekijken of hun geschiedenis kunnen bekijken. Dat betekent echter niet dat er geen manier is om de geschiedenis van de Instagram-rollen die je hebt bekeken te bekijken. Hoewel er een tool op Instagram is waarmee je gelikete rollen kunt bekijken. Als je een Instagram-gebruiker bent, vraag je je af hoe je de videogeschiedenis van Instagram kunt bekijken? Blijf op de hoogte tot het einde! We brengen je een handige gids die al je twijfels wegneemt over hoe je onlangs video op Instagram en Instagram-geschiedenis op mijn telefoon kunt bekijken.

Hoe Instagram bekeken videogeschiedenis te zien

Verderop in dit artikel leer je hoe je de videogeschiedenis van Instagram kunt bekijken. Blijf lezen om meer te weten te komen over de Instagram-geschiedenis op mijn telefoon in detail.

Kun je alle video’s zien die je op Instagram hebt bekeken?

Nee, je kunt niet elke video zien die je op Instagram hebt bekeken, omdat rollen niet worden geleverd met een ingebouwde kijkgeschiedenisfunctie voor Instagram. U kunt echter gelikete en opgeslagen rollen controleren als tijdelijke oplossing om uw weergavegeschiedenis van rollen te controleren.

Hoe zie ik onlangs bekeken op Instagram? Hoe recent bekeken video op Instagram te zien?

Er is geen ingebouwde functie op Instagram waarmee gebruikers recente of historische video’s kunnen bekijken. Dat betekent echter niet dat er geen manier is om de geschiedenis van de Instagram-rollen die je hebt bekeken te bekijken. Er zijn twee methoden die je kunt gebruiken om een ​​recent bekeken video op Instagram te bekijken, en ze werken allemaal redelijk goed. Dat zijn dus de twee methoden om je door Instagram bekeken videogeschiedenis op Android en iOS te bekijken. Hoewel het niet eenvoudig is, zijn het leuk vinden of opslaan van Reels slimme oplossingen om later een korte video die je leuk vond opnieuw te bekijken.

  Wat gebeurt er als je iemand blokkeert op Instagram (VOLLEDIGE GIDS)

Hier is een gids over hoe je recent bekeken video’s op Instagram in een paar eenvoudige stappen kunt bekijken.

Methode 1: Vind favoriete rollen

1. Open de Instagram-app op je Android of iOS apparaat.

2. Tik op het profielpictogram in de rechterbenedenhoek van het scherm.

3. Tik op het hamburgerpictogram.

4. Selecteer vervolgens in het pop-upmenu Uw activiteit.

5. Klik op Interacties.

6. Klik op Vind ik leuk.

7. Je gelikete berichten zijn hier in een rasterformaat te zien.

Methode 2: Volg uw opgeslagen rollen

1. Open de Instagram-app op je telefoon.

2. Tik op het profielpictogram > hamburgerpictogram > Opgeslagen.

3. Als u dit doet, worden uw privé opgeslagen berichten op uw account weergegeven.

Hoe Instagram bekeken videogeschiedenis bekijken? Hoe Instagram bekeken videogeschiedenis controleren?

Probeer je een manier te vinden om Instagram-rollen die je eerder leuk vond weer te bekijken? Hoewel Instagram nog geen ingebouwde functie heeft gemaakt waarmee je snel je kijkgeschiedenis kunt bekijken, kun je nog steeds een paar tijdelijke oplossingen implementeren. Lees en volg de hierboven genoemde methoden om je Instagram-gelikete en opgeslagen video’s of rollen te zien.

Hoe vind je een specifieke video op Instagram?

Heb je je ooit afgevraagd hoe je Instagram kunt gebruiken om naar een specifieke video te zoeken? Je kunt het bereiken met de audio van die video. Met behulp van een specifiek geluid op Instagram kun je rollen vinden met deze techniek. Daarvoor moet je wel van tevoren op de hoogte zijn van de muziek. Hier is een gids over hoe je een specifieke video op Instagram kunt vinden in een paar eenvoudige stappen

  Hoe erachter te komen wie een nep Instagram-account heeft gemaakt

1. Open de Instagram-app op je telefoon en tik op het vergrootglaspictogram om de zoekbalk te openen.

2. Typ en zoek de naam van de audio, de titel van het nummer of de artiest waarnaar je wilt zoeken in de zoekbalk bovenaan het scherm.

3. Tik op het tabblad Audio in het hoofdmenu.

4. Zoek in de audioresultaten de gewenste video die u opnieuw wilt zien.

Hoe vind je Instagram Watched Reels-geschiedenis? Hoe bekijk ik de geschiedenis van de bekeken rollen op Instagram?

De activiteit van elke gebruiker op Instagram wordt tot in detail bijgehouden. Dit activiteitenlogboek is een grondig overzicht van al uw app-activiteiten. U kunt dit uitgebreide activiteitenrapport verkrijgen en ontvangen door Instagram op uw pc te gebruiken.

1. Bezoek de Instagram Inlogpagina in uw webbrowser en log in op uw account.

2. Klik op het profielpictogram > Profieloptie.

3. Klik op Profiel bewerken.

4. Selecteer de optie Privacy en beveiliging.

5. Zoek in het menu Privacy en beveiliging het gedeelte Gegevens downloaden en klik op de optie Download aanvragen.

6. Voer uw e-mailadres in en selecteer HTML of JSON volgens uw voorkeur onder het gedeelte Informatie-indeling.

7. Klik op Volgende.

8. Voer uw wachtwoord in en klik op de knop Download aanvragen.

9. Wacht tot Instagram-mail in je opgegeven e-mail verschijnt.

Opmerking: het kan 14 dagen duren voordat u de herstelmail ontvangt.

10. Open e-mail die door Instagram naar u is verzonden met de titel Uw Instagram-informatie en klik op de optie Informatie downloaden.

11. Nadat u bent doorgestuurd naar de inlogpagina, voert u uw accountgegevens in en klikt u op Aanmelden.

12. Klik op de optie Informatie downloaden om het zipbestand te downloaden.

13. Pak het gedownloade bestand uit met 7-zip of WinRAR op de gewenste locatie.

14. Open de uitgepakte map en zoek naar de opmerkingenmap.

15A. Als het berichtbestand de HTML-indeling heeft, dubbelklikt u erop en wordt het geopend in uw standaardbrowser.

15B. Als het berichtbestand de JSON-indeling heeft, klikt u er met de rechtermuisknop op, selecteert u Openen met en kiest u uw standaardbrowser.

Dit bestand bevat alle actieve links naar de rollen die je op Instagram hebt bezocht.

Hoe kan ik mijn Instagram-geschiedenis op mijn telefoon zien?

Instagram kan je eerdere gebruikersnamen, volledige namen en biografiemateriaal van elk moment in het verleden onthullen. Je kunt de geschiedenis van je account bekijken en alle wijzigingen bijhouden die je hebt aangebracht sinds je het voor het eerst hebt geopend door naar het gedeelte Je activiteit van je Instagram-profiel te gaan. Hier is een gids over hoe je de Instagram-geschiedenis op mijn telefoon in een paar eenvoudige stappen kunt bekijken:

  Tekst, kaders en collages; 3 dingen die Instagram niet doet en apps om ze te doen

Let op: Deze functie is alleen beschikbaar in de Instagram-app voor Android en iPhone.

1. Open Instagram. en tik onderaan op het zoekpictogram.

2. Tik op profielpictogram > hamburgerpictogram > Uw activiteit > Accountgeschiedenis.

3. U kunt al uw accountactiviteiten per jaar bekijken.

U kunt dergelijke gegevens of instellingen vanuit uw accountgeschiedenis bewerken door op de updates te tikken die u in uw account hebt aangebracht. U kunt bijvoorbeeld op het wachtwoord tikken dat u eerder in uw accountgeschiedenis heeft gewijzigd om nog een wijziging aan te brengen.

Hoe recent bekeken rollen op Instagram in mobiel te zien?

Instagram heeft geen ingebouwde functie waarmee gebruikers door recente of oude bekeken video’s kunnen bladeren. Dat betekent echter niet dat je geen toegang hebt tot een geschiedenis van de Instagram-rollen die je hebt bekeken. Er zijn twee manieren om een ​​op Instagram bekeken videogeschiedenis te bekijken. Als je Rollen die je onlangs hebt bekeken hebt leuk gevonden of bewaard, kun je ze respectievelijk vinden in de secties Je activiteit en Opgeslagen. Lees dit artikel vanaf het begin om de stappen te vinden die uitleggen hoe je gelikete en opgeslagen rollen op Instagram kunt zien.

***

We hopen dat je hebt geleerd hoe je de videogeschiedenis van Instagram en Instagram-geschiedenis op mijn telefoon kunt bekijken. Neem gerust contact met ons op met uw vragen en suggesties via de opmerkingen hieronder. Laat ons ook weten wat u hierna wilt leren.

gerelateerde berichten