Hoe Instagram-berichten en -verhalen te bekijken zonder een account

Instagram verzamelt elke dag een groot klantenbestand en met zijn geweldige privacybeleid heeft het vertrouwen in dit platform een ​​hoge waarde gekregen. Op de Instagram-app kun je een aantal interessante functies vinden, zoals verhalen, DP en recentelijk korte verhaalrollen. Deze privacy heeft ook geholpen bij het maken van enkele van de spionage-apps waarmee je Instagram-opmerkingen zonder account kunt bekijken. Na een korte rondleiding langs enkele van deze platforms krijg je een eenvoudig antwoord op hoe je Instagram-berichten en -verhalen kunt bekijken zonder een account.

Inhoudsopgave

Hoe Instagram-berichten en -verhalen te bekijken zonder een account

Is het niet moeilijk om iemands berichten en verhalen te bekijken als je stiekem verliefd op ze bent? Helaas heb je geen idee hoe je dit moet doen, daarom ben je misschien geïnteresseerd in het leren van deze vrij eenvoudige trucs die op een uiterst precieze manier worden uitgelegd.

Kun je Instagram-berichten zien zonder een account?

Ja! Je kunt Instagram-berichten zien zonder een account. Er zijn momenten waarop je alleen maar stiekem Instagram-berichten wilt checken. Je houdt er gewoon niet van om sociale media te gebruiken, maar aangezien je goede vrienden routinematig updates op Instagram plaatsen, wil je misschien af ​​en toe zien wat er in hun leven gebeurt. Er is dus een manier, maar het enige voorbehoud is dat je moet inloggen met je Instagram-account, of je nu de Instagram-app of de website gebruikt. Het is vreselijk, vooral als je geen Instagram-account hebt of als er per ongeluk een is uitgeschakeld.

Er zijn echter enkele oplossingen. Voor het beste resultaat kun je een Instagram-viewer gebruiken. Je kunt foto’s, video’s, berichten en verhalen van open Instagram-accounts bekijken met deze ongelooflijk gebruiksvriendelijke app. Zo, nu weet je de oplossing voor de vraag of je Instagram-berichten kunt zien zonder een account. Laten we nu verder gaan en in meer detail onderzoeken hoe we Instagram-verhalen kunnen bekijken zonder een account.

  Een gedetailleerd overzicht van de Instagram Downloader

Lees ook: Zo zet je gezien op Instagram uit

Instagramverhalen bekijken zonder een account

Tegenwoordig is het vreemd om erachter te komen dat iemand geen Instagram-account heeft. Mensen die aarzelen om deze sociale mediasite te gebruiken, zijn echter op de hoogte van Instagram-verhalen. De vangst is echter dat je zelfs zonder account nog steeds toegang hebt tot Instagram-verhalen. Laten we onderzoeken hoe

De enige manier om Instagram-verhalen te bekijken zonder een account, is door apps van derden te gebruiken. We hebben een lijst samengesteld met de beste beschikbare apps en tools van derden, samen met gebruiksinstructies.

1. Insta Stories-viewer

Je kunt verhalen zien zonder een account aan te maken met Insta Stories Viewer, een eenvoudige en gratis tool. U hoeft geen programma’s of apps te downloaden om het te gebruiken, omdat het een website is. Bovendien hoef je je er niet voor te registreren.

1. Open uw browser en ga naar Insta-verhalen plaats.

2. Typ de gebruikersnaam van de persoon in de zoekbalk en druk op Enter, of klik op het vergrootglaspictogram aan de rechterkant.

Opmerking: vergeet niet eventuele interpunctie in de naam van de gebruiker op te nemen.

3. Om hun verhalen te bekijken, klikt u op het omcirkelde profielpictogram wanneer het profiel voor het eerst wordt weergegeven.

Opmerking: u kunt ook scrollen om alle meest recente verhalen van die gebruiker te zien en degene kiezen die u wilt bekijken.

4. Als u geïnteresseerd bent in het bekijken van hun meer recente verhalen, drukt u op de pijl naar links of naar rechts.

Met behulp van de Insta Stories-tool kun je ook verhalen naar je galerij downloaden. In de rechterbovenhoek hoeft u alleen maar op de downloadoptie te klikken.

2. VerhalenIG

StoriesIG is nog zo’n eenvoudige en gratis website voor het bekijken en downloaden van Instagram-verhalen zonder dat een account nodig is. U hoeft zich geen zorgen te maken over het apparaat, omdat het zowel op uw computer als op uw mobiele apparaat kan worden gebruikt.

1. Ga naar de browser en blader VerhalenIG.

2. Voer de gebruikersnaam in de zoekbalk in.

Opmerking: let op eventuele speciale tekens in de gebruikersnaam.

3. Als er verhalen bestaan, worden deze weergegeven onder de gebruikersnaam.

4. U kunt ze ook opslaan door op de knop Downloaden te klikken.

Met StoriesIG kun je ook de hoogtepunten van het profiel bekijken en downloaden.

3. Dumper

Met Dumpor kun je op een anonieme manier verhalen, berichten en video’s zoeken en downloaden. Een andere intrigerende functie is de mogelijkheid om te zoeken met hashtags of locaties.

1. Ga naar dumper website.

2. Voer het gebruikers-ID in de zoekbalk in.

3. Je zult veel profielen zien, kies degene die je zoekt.

4. Klik nu op Show @thisisbillgates Stories om hun verhalen te zien.

Opmerking: @Usename verschilt afhankelijk van uw zoekresultaat.

5. Download het door op de downloadknop te klikken, als u dat wilt.

4. Mysterie

Mystalk is anders dan andere externe Instagram-profielwaarnemers. Net als andere services kunt u bij Mystalk uw gebruikersnaam invoeren en het juiste profiel kiezen. Daarom hoeft u de precieze gebruikersnaam niet te weten. Bovendien helpt het vermelden van de volledige naam van de persoon om hem of haar te vinden (als hij of zij deze aan Instagram heeft toegevoegd).

1. Ga naar je favoriete browser en blader Mystalk.

2. Typ de gebruikersnaam in de zoekbalk.

  Meerdere foto's in één bericht op Instagram plaatsen

3. Selecteer het profiel dat je wilt stalken.

4. Onder de gebruikersnaam zijn de verhalen van het profiel zichtbaar.

5. Om ze naar uw apparaat te downloaden, klikt u op Downloaden in de linkerbovenhoek van het verhaal.

Als je geen account hebt, geeft Instagram je geen toegang tot de verhalen van anderen. Met behulp van talloze tools die online toegankelijk zijn, is dit probleem echter opgelost. Bovendien zijn ze ook gebruiksvriendelijk en volledig gratis.

Lees ook: Kun je verbergen wie je volgt op Instagram?

Een Instagram-profiel bekijken met Instagram-viewers

Met Instagram-viewerwebsites kun je profielen op Instagram bekijken, zelfs als je geen account hebt. U kunt Instagram-profielen anoniem bekijken met behulp van deze programma’s van derden. Er zijn verschillende soorten Instagram-kijkers waaruit u kunt kiezen. Populaire zijn ImgInn, Iganony.com, GreatFon en Anon IG Viewer.

1. Afb

Imginn is een gratis service waarmee je door Instagram kunt bladeren zonder een account aan te maken. Bovendien kunt u afbeeldingen, rollen en verhalen downloaden. Laten we kijken hoe het werkt.

1. Ga naar je favoriete browser en bezoek imglnn plaats.

2. Voer de gebruikersnaam in de zoekbalk in.

3. Je zult veel profielen tegenkomen met gelijkaardige namen. Selecteer het profiel van uw keuze.

4. Ga naar hun profiel en sla de foto, filmrol of het verhaal dat je wilt opslaan op door op Downloaden te klikken.

5. Als u de opmerkingen wilt doorlopen, scrolt u gewoon naar beneden.

U kunt reacties op berichten lezen met behulp van Imginn. Hiermee kun je Instagram zien zonder een account aan te maken, daarom hoef je je niet te registreren.

2. Iganony.com

Met behulp van de webtool Iganony.com kunt u in het geheim de Instagram-verhalen en berichten bekijken van mensen waarin u geïnteresseerd bent. Volg de onderstaande stappen om de verhalen te bekijken en te posten.

1. Ga naar je favoriete browser en blader Iganonie.

2. Voer de gebruikersnaam in het zoekvak in.

3. Onder hun profiel krijgt u de optie om de getagde gebruikers, verhalen en berichten te zien.

4. Om het bericht te bekijken, klikt u gewoon op Berichten en u kunt al hun berichten bekijken.

3. GroteFon

Met GreatFon kun je foto’s, video’s en verhalen van elk Instagram-account downloaden en anoniem elk openbaar Instagram-profiel bezoeken zonder je eigen account in te voeren. Je kunt de trending Instagram-profielen en populaire categorieën bekijken op de hoofdpagina van GreatFon en ook Instagram-opmerkingen bekijken zonder account.

1. Ga naar GeweldigFon website.

2. Voer de gebruikersnaam van het gewenste profiel in.

3. Selecteer het profiel dat u wilt zien.

4. De gewenste video’s en foto’s kunnen vervolgens worden bekeken.

4. Anon IG-viewer

Anon IG-viewer is een webgebaseerde tool waarmee je, zoals de naam al aangeeft, Instagram-verhalen en berichten van mensen anoniem kunt bekijken. Je kunt alleen het aantal volgers en berichten bekijken met deze Instagram-profielviewer.

1. Bezoek de site van Anon IG-viewer.

2. U kunt naar uw gewenste profiel zoeken door hun gebruikersnaam in de zoekbalk te typen.

Lees ook: Hoe vind je willekeurige levens op Instagram

Er zijn twee methoden om Instagram-opmerkingen zonder account te bekijken

1. Je kunt de gebruikersnaam-hack gebruiken als je wilt weten hoe je een Instagram-profiel kunt bekijken met Instagram-viewers. Typ Instagram.com/username gevolgd door de gebruikersnaam van het account in de adresbalk van Google Chrome. U kunt dit doen om naar de accountfeed te gaan.

Deze strategie heeft enkele nadelen. Bij het invoeren van de gebruikersnaam van het account dat u zoekt, moet u exact zijn. Als je geluk hebt, ja, kun je het misschien vinden op Google of andere sociale mediaplatforms. Maar het probleem is dat deze aanpak alleen werkt met openbare profielen, dus je kunt er niet mee zoeken naar privé Instagram-accounts.

2. De tweede methode om Instagram-opmerkingen zonder account te bekijken, is door een tool van derden te gebruiken. Je kunt je webbrowser gebruiken om naar een Instagram-viewerprogramma te zoeken waarmee je door talloze Instagram-profielen kunt bladeren zonder in te loggen. Er zijn talloze Instagram-viewertools zoals Anon IG Viewer, Imginn, Dumpor en nog veel meer.

Beperkingen van het gebruik van een site van derden zonder een account te hebben

Je hebt geen toegang tot veel functies omdat Instagram echt niet wil dat iemand het platform gebruikt zonder een profiel. Hier zijn enkele beperkingen voor het bekijken van Instagram-berichten en -verhalen zonder een account

  • Stickers en camera-effecten toegevoegd
  • Hoogtepunten bekijken
  • Origineel materiaal publiceren
  • Contact maken met andere Instagram-gebruikers
  • Foto inzoomen
  • Reageren op berichten

Veelgestelde vragen (FAQ’s)

1. Hoe kun je anoniem Instagram posts bekijken?

Ans. Het installeren van de Chrome IG Story Chrome-extensie is vereist. Je moet inloggen op Instagram in je webbrowser. Met behulp van de Chrome-extensie kun je elk Instagram Stories-verhaal privé bekijken.

2. Kunt u uw informatie van de sites van derden halen?

Ans. Ja, maar als je een ouder account hebt, kan dat lastig zijn. Deze websites bieden plaatsen waar u kunt vragen om inhoud te verwijderen, maar zodra uw profiel op privé is gezet, moet u dit voor elke website afzonderlijk doen.

3. Heb je zonder in te loggen toegang tot privé Instagram-accounts?

Ans. Wanneer een profiel op privé staat, is dat niet haalbaar.

4. Welke van alle software van derden is het best beoordeeld voor het bekijken van Instagram-profielen zonder een account?

Ans. Dumpor is een van de beste software van derden.

5. Kan de eigenaar van het account mijn locatie volgen als ik een Instagram-viewer-app van derden gebruik om een ​​account te bekijken?

Ans. Nee, niemand kan bijhouden wie je Instagram bezoekt.

6. Is het bekijken van een Instagram-profiel via een derde partij illegaal?

Ans. Het is niet illegaal om openbare Instagram-profielen te bekijken.

***

We hopen dat deze blog nuttig was voor je vraag over hoe je Instagram-berichten en -verhalen kunt bekijken zonder een account. Je weet nu hoe je Instagram-berichten en -verhalen kunt bekijken zonder een account. Zonder dat u een account hoeft te registreren, kunt u deze methode gebruiken om door openbare Instagram-profielen te bladeren. De Instagram-berichten die u zonder gebruikersaccount kunt lezen, zijn echter beperkt en u moet voorzichtig zijn wanneer u hiervoor software van derden gebruikt. Lees dit artikel en voel je vrij om hieronder een opmerking achter te laten met betrekking tot je vragen.

gerelateerde berichten