Hoe Instagram-verhaalweergaven te repareren die niet worden weergegeven

Een Instagram-verhaal is een soort korte beschrijving van je dag, die verdwijnt als de duur voorbij is. Een Instagram-verhaal kan van alles zijn: een foto, een video of een tekst. Dit kan een bericht van jezelf zijn of een bericht van iemand anders. Een verhaal kan meerdere keren worden bekeken totdat het daar staat, en de gebruiker die het heeft gepost, heeft er volledige controle over. Als ze willen, kunnen ze hun verhaal bewerken, bekijken wie hun verhaal heeft bekeken, het verwijderen, een verhaal toevoegen om te markeren of het delen met anderen. Zoals je misschien weet, zijn verhalen niet zoals berichten. Eenmaal geüploade berichten blijven voor altijd op Instagram staan, maar de verhalen verdwijnen na 24 uur van hun uploadtijd en daarna kan niemand ze bekijken totdat je het verhaal aan je hoogtepunten hebt toegevoegd. Aangezien Instagram is opgebouwd uit software en een software-ding is, kunnen er op een gegeven moment fouten of bugs in voorkomen. Deze bugs kunnen worden verholpen. Als je hier bent om te weten waarom je Instagram-verhaalweergaven niet worden weergegeven en hoe je dit kunt oplossen, zal dit artikel je daarbij helpen. Het zal je ook begeleiden met stappen om te zien wie je Instagram-verhaal heeft bekeken.

Hoe Instagram-verhaalweergaven te repareren die niet worden weergegeven

Lees dit artikel tot het einde om de stappen te leren die laten zien hoe u Instagram Story-weergaven kunt corrigeren die niet op een gedetailleerde manier worden weergegeven met behulp van de afbeeldingen voor een beter begrip.

  Meerdere foto's in één bericht op Instagram plaatsen

Kan ik zien wie er naar mijn Instagram-verhaal kijkt?

Ja, je kunt zien wie er naar je Instagram-verhaal kijkt. Je moet naar je verhaal gaan en zien hoeveel gebruikers je verhalen daar hebben bekeken. Jij hebt controle over je verhalen. Je kunt ook voorkomen dat sommige gebruikers je verhaal bekijken. Je kunt ook vanuit verhaalinstellingen beheren wie je verhaal kan bekijken.

  • Als je IG-account openbaar is, kan iedereen op Instagram je verhaal bekijken.
  • Als het privé is, kunnen alleen je volgers je verhaal bekijken.
  • Als het door jou geüploade verhaal alleen voor je goede vrienden is, kunnen alleen de goede vrienden het bekijken.

Kun je zien wie je Instagram-verhaal bekijkt als het geen vrienden zijn?

Ja, je kunt zien wie je Instagram-verhaal bekijkt, zo niet vrienden. Alleen de volgers kunnen hun verhalen bekijken voor privé Instagram-accounts, maar in het geval van openbare accounts kan iedereen op Instagram het verhaal bekijken. Als je je Instagram-account openbaar hebt gehouden en iedereen hebt toegestaan ​​het te bekijken in de verhaalinstellingen, kun je zien hoeveel mensen je verhalen hebben bekeken en worden hun profielen weergegeven als een lijst. Je kunt de onderstaande kop zien om te weten hoe je kunt zien wie je Instagram-verhaal heeft bekeken.

Hoe kun je zien wie je Instagram-verhaal heeft bekeken?

Volg deze stappen om te weten hoe je kunt zien wie je Instagram-verhaal heeft bekeken:

1. Open de Instagram-applicatie op je Android en iOS apparaten.

2. Tik in het startscherm op het tabblad Jouw verhaal.

3. Tik op de optie Activiteit in de linkerbenedenhoek.

4. Je ziet het aantal weergaven van je verhaal en de lijst met mensen die het hebben bekeken.

  Hoe deel je een Instagram-bericht in je verhaal

Zo kun je zien wie jouw IG-verhaal heeft bekeken.

Wat betekent Top Viewers op Instagram Story Mean?

De kijkers bovenop je Instagram-verhaal zijn degenen die onlangs je verhaal hebben bekeken. De beste kijkers kunnen iedereen zijn. Het kan iemand zijn die je verhaal eerder heeft bekeken maar het opnieuw heeft bekeken of de gebruiker die je verhaal voor het eerst heeft bekeken.

Instagram-verhaalkijkers worden geteld, maar slechts één keer voor een enkele gebruiker. Het wordt als één geteld, ongeacht hoe vaak ze je verhaal hebben bekeken. Mensen die bovenaan de kijkerslijst staan, zijn de persoon die onlangs je Insta-verhaal heeft bekeken of je verhaal bekijkt en dit is wat topkijkers op IG-verhaal bedoelen.

Waarom laat Instagram me niet zien wie mijn verhaal heeft bekeken? Waarom kan ik niet zien wie mijn verhaal heeft bekeken?

Hier zijn enkele redenen waarom ik niet kan zien wie mijn Verhaal op Insta heeft bekeken:

  • Het is een soort bug in het Instagram-verhaal waar niet alle, maar sommige gebruikers hun verhalen niet kunnen zien.
  • Het kan gebeuren dat je de bijgewerkte versie van de Instagram-app niet gebruikt.
  • Het kan ook te wijten zijn aan een bug of een storing in de toepassing.
  • Het kan ook gebeuren dat uw apparaat niet is bijgewerkt, waardoor de weergaven verschijnen.
  • Dit kan gebeuren vanwege een slechte netwerkverbinding op het apparaat.
  • Het kan gebeuren dat tot nu toe niemand je verhaal heeft gezien. Controleer na een paar uur.

Hoe kun je zien wie je Instagramverhalen heeft bekeken?

Volg deze stappen om te weten wie mijn Instagram-verhaal heeft bekeken:

1. Start de Instagram-app op uw apparaat.

2. Tik vanaf het starttabblad op Jouw verhaal > Activiteit.

3. Op het tabblad Kijkers zie je de gebruikers die je verhaal hebben bekeken.

  Hoe u uw gebruikersnaam op Instagram kunt wijzigen

Door de bovenstaande stappen te volgen, kunt u weten wie mijn IG-verhaal heeft bekeken.

Geen kijkers op Instagram Story? Hoe te repareren?

Hier zijn enkele methoden om Instagram-verhaalweergaven te repareren die niet worden weergegeven:

Methode 1: wis app-gegevens en cache

Als uw IG-app de beschadigde cache en gegevens op uw telefoon heeft verzameld, kunt u de fout ‘geen kijkers op Insta’ tegenkomen. Lees en volg onze gids over Cache wissen op Android-telefoon voor de Instagram-app en implementeer hetzelfde.

Nadat je de gegevens en het cachegeheugen hebt gewist, open je de Instagram-app en log je in op je account met je inloggegevens. Navigeer naar Je verhaal > Activiteit om het aantal kijkers en de kijkerslijst eronder te zien.

Methode 2: neem contact op met de klantenservice van Instagram

Om contact op te nemen met de klantenservice van Instagram, kunt u een nieuwe e-mail opstellen, uw vraag stellen en deze naar sturen [email protected] Je kunt ook 650-543-4800 bellen vanaf je vaste lijn of een telefoon om met de klantenservice van Instagram te praten en je vraag op te lossen. Dit waren de twee methoden om het probleem op te lossen dat Instagram-verhaalweergaven niet worden weergegeven.

***

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen te begrijpen waarom Instagram-verhaalweergaven niet worden weergegeven. Neem gerust contact met ons op met uw vragen en suggesties via de opmerkingen hieronder. Laat ons ook weten waarover u de volgende keer meer wilt weten.

gerelateerde berichten