Hoe Instagram-video’s op volledig scherm te krijgen

Instagram is een online netwerktoepassing die gebruikers van over de hele wereld met elkaar in contact brengt. Veel mensen gebruiken het voor marketing, zaken, het maken van portfolio’s, enz. Instagram is een veelzijdige app die voor tal van doeleinden kan worden gebruikt, zoals entertainment, online marketing, zakelijke ondernemingen, promotie van winkels en producten, het beïnvloeden van mensen, het maken van inhoud, enz. Tegenwoordig , Er is veel vraag naar Instagram onder makers van inhoud, omdat het makers helpt hun profiel te versterken, wat leidt tot groei van hun bedrijf. Bovendien wordt het ook door miljoenen gebruikers gebruikt om hun dagelijkse leven en mooie momenten onder hun vrienden, volgers, enz. te laten zien door middel van video’s, foto’s, enz. Daarom heeft Instagram onlangs zijn weergavefuncties verbeterd en biedt het een breed scala aan formaten zodat gebruikers hun video’s en foto’s in de best mogelijke kwaliteit kunnen uploaden. Je kunt zelfs video’s uploaden die het hele scherm van Instagram vullen. Als je Instagram-video’s op volledig scherm wilt uploaden om de hoogste videokwaliteit op Instagram te krijgen, dan ben je hier aan het juiste adres. Dit artikel geeft je alle benodigde informatie die nodig is om video’s op volledig scherm op Instagram te krijgen en mijn Instagram-video’s op het scherm te laten passen.

Hoe Instagram-video’s op volledig scherm te krijgen

In dit artikel leer je hoe je Instagram-video’s op volledig scherm kunt krijgen en hoe je mijn Instagram-scherm kunt laten passen. Blijf lezen om er meer over te weten te komen.

Gaat Instagram op volledig scherm?

Ja, Instagram is onlangs begonnen met de weergavemodus op volledig scherm na veel klachten van gebruikers te hebben ontvangen om de weergavekwaliteit te verbeteren, aangezien Instagram veel mobiele en netwerkgegevens verbruikt. Met andere woorden, het heeft meer variëteiten van beeldverhoudingen of formaten geïntroduceerd voor het weergeven en uploaden van foto’s en video’s in verschillende modi.

Is er een Instagram-update op volledig scherm?

Ja, onlangs heeft Instagram de update op volledig scherm uitgebracht, zoals eerder vermeld. Aanvankelijk bood het slechts één formaat of beeldverhouding voor het weergeven en uploaden van foto’s en video’s. De standaard beeldverhouding was 1:1, wat de foto’s en video’s een vierkante vorm gaf. Blijf lezen om te leren hoe je het hele scherm op Instagram kunt vullen voor video’s.

  Hoe u de beste negen van 2016 op Instagram kunt krijgen

Kun je Instagram-video’s op volledig scherm bekijken?

Ja, je kunt Instagram-video’s op volledig scherm bekijken die zijn geüpload in de beeldverhouding 4:5 of in portretmodus, aangezien deze modus de meeste ruimte van de feed in beslag neemt. Evenzo moeten de video’s voor reels, IGTV en verhalen worden gepost in de beeldverhouding van 16: 9 om Instagram-video’s op volledig scherm te bekijken. Je hebt verschillende formaten beschikbaar op Instagram om video’s op je feed te bekijken. De verschillende beeldverhoudingen voor de videofeed zijn 1:1, 4:5 en 16:9. Met andere woorden, de opgegeven afmetingen zijn vierkant, staand en liggend.

Waarom is Instagram niet volledig scherm?

Instagram heeft onlangs verschillende opties voor de beeldverhouding toegevoegd om berichten, video’s, verhalen, enz. te bekijken en te uploaden. Voorheen was er slechts één traditionele beeldverhouding van 1:1 beschikbaar om de feed op Instagram te plaatsen en te bekijken. Daarom waren de berichten niet op volledig scherm beschikbaar. Als u na de recente wijzigingen en beschikbaarheid van nieuwe beeldverhoudingen nog steeds geen feed op volledig scherm kunt bekijken of plaatsen, kan daar verschillende redenen voor zijn. Enkele van de mogelijke redenen worden hieronder opgesomd:

  • Misschien heb je Instagram niet bijgewerkt. Daarom moet je nog steeds de oudere versie van Instagram gebruiken, die slechts een beeldverhouding van 1:1 biedt. Daarom moet u uw Instagram bijwerken of opnieuw installeren op uw apparaat.
  • Je hebt misschien niet de grotere beeldverhouding geselecteerd, die meestal 16:9 is, voordat je je foto uploadde naar je Instagram-verhaal of -feed.
  • Mogelijk bekijkt u de Instagram-feed in de standaard weergavemodus die de gebruikelijke beeldverhouding van 1:1 gebruikt. Daarom moet u de modus Volledig scherm van Instagram inschakelen om de inhoud op volledig scherm te bekijken.

Dit waren enkele van de redenen die de oorzaak kunnen zijn van de onbeschikbaarheid van Instagram in de modus Volledig scherm.

Waarom wordt mijn Instagram-video bijgesneden?

Instagram staat het standaard toe om video’s in liggende modus te plaatsen. De landschapsmodus behoort tot een beeldverhouding van 1,91:1; terwijl aan de andere kant de portretmodus een beeldverhouding van 4: 5 heeft. Daarom, als je je video in staande modus wilt plaatsen, moet je video binnen de beeldverhouding van 4:5 zijn. Als je video de beeldverhouding van 4:5 in staande modus of 1,91:1 in liggende modus overschrijdt, moet je je video bijsnijden of op een andere manier op Instagram plaatsen.

Waarom is mijn Instagram-verhaal niet volledig scherm?

Een van de belangrijkste redenen waarom je Instagram-verhaal niet op volledig scherm beschikbaar is, is dat de foto of video die je met de camera van je telefoon hebt gemaakt, niet compatibel is met de beeldverhouding van 16:9. Dit kan de reden zijn waarom je Instagram-verhaal niet op volledig scherm wordt weergegeven. Daarom moet u foto’s of video’s in een breder gezichtsveld vastleggen om bij het Instagram-verhaal te passen.

  Hoe de functie Close Friends op Instagram te gebruiken

Hoe krijg je video’s op volledige grootte op Instagram?

Instagram biedt verschillende mogelijkheden om een ​​video op haar platform te plaatsen. De verschillende manieren om een ​​video op het Instagram-platform te plaatsen, zijn feed, IGTV, reels en stories.

  • Voor het plaatsen van de video’s op de feed heb je 3 soorten beeldverhoudingen of formaten om uit te kiezen. Beeldverhoudingen van 1:1, 4:5 en 16:9 voor de 3 modi: respectievelijk IGTV, reels en stories.
  • Het meest geschikte formaat om Instagram-video’s op volledig scherm te krijgen, is 9:16.
  • Het typische formaat dat het meest geschikt is om video’s op de Instagram-feed te plaatsen, is 4:5, omdat dit het grootste deel van de ruimte in beslag neemt.

Hoe plaats je video’s op volledig scherm op Instagram? Hoe plaats je Instagram-video’s op volledig scherm?

Laten we eens kijken hoe je video’s op volledig scherm op Instagram kunt plaatsen.

Opmerking: de volgende methode toont het uploaden van een video in portretformaat of een video met een beeldverhouding van 4:5 die het meest geschikt is om video’s op volledig scherm op Instagram te plaatsen.

1. Open de Camera-app op je telefoon.

2. Houd je telefoon in verticale modus om de video in portretmodus op te nemen (4:5).

3. Open de Instagram-app op je Android of iOS apparaat.

4. Tik op de Plus-pictogram.

5. Selecteer de NA tabblad.

6. Selecteer de opgenomen portretvideo uit de galerij van je telefoon.

7. Bewerk de opgenomen video met behulp van de beschikbare bewerkingsopties.

8. Tik op de optie Volgende.

9. Tik op Delen.

Hoe kan ik een volledige video op Instagram uploaden zonder bij te snijden?

Instagram snijdt meestal video’s bij die verder gaan dan de beeldverhouding van 4:5. En aangezien u geen delen van uw video wilt verliezen, moet u de bovenstaande stappen volgen.

Hoe vul je het hele scherm op Instagram?

Zoals hierboven vermeld kun je op Instagram het hele scherm vullen door de geschikte beeldverhouding of grootte te kiezen voor de foto’s en video’s die je wilt uploaden. Je kunt ook sommige apps of websites gebruiken om het formaat van je video aan te passen voor je reels en IGTV, zodat je een videopost op volledig scherm krijgt. Een van die websites die wordt gebruikt om het formaat van video’s aan te passen, staat bekend als de Kapwing-website. Om de Kapwing-website te gebruiken, kunt u de onderstaande stappen doorlopen:

1. Bezoek de Kapwing-website op uw browser.

2. Klik op de optie Aan de slag.

3. Meld u aan met uw Google-account of e-mailadres.

4. Klik op de optie Nieuw project maken.

5. Selecteer de beeldverhouding 9:16.

6. Klik vervolgens op het tabblad Media toevoegen.

7. Klik op de optie Klik om te uploaden.

  Top 10 methoden om Instagram-gebruikers te zoeken op naam en locatie

8. Blader door de mappen en bestanden van je pc of laptop en selecteer de gewenste video die je wilt uploaden.

9. Klik op Media uploaden om het formaat te wijzigen.

10. Gebruik de bewerkingsopties om de video te bewerken.

11. Klik op de optie Project exporteren.

12. Klik vervolgens op de optie Exporteren als MP4.

Daarom wordt uw video gedownload op uw apparaat en vervolgens kunt u de video met het aangepaste formaat uploaden op Instagram-reels, IGTV of verhalen.

Hoe krijg je een volledig scherm op Instagram? Hoe krijg je video’s op volledig scherm op Instagram?

Lees en volg de bovenstaande stappen om video’s op volledig scherm op IG te krijgen.

Hoe voorkom ik dat Instagram mijn video’s bijsnijdt?

Zoals hierboven vermeld, moet je video’s met een aangepast formaat uploaden naar Instagram om te voorkomen dat Instagram je video’s bijsnijdt. De meest geschikte beeldverhouding is 4:5 en 9:16 om video’s op het Instagram-platform te uploaden.

Hoe maak ik Instagram volledig scherm op mijn telefoon?

Tegenwoordig neemt de schermgrootte van Instagram bij sommige smartphones, zoals Redmi, Oppo, enz., niet de volledige schermgrootte van de telefoon in beslag. Dit gebeurt voornamelijk na het updaten van de Instagram-app op deze Android-telefoons, omdat de schermgrootte niet geschikt is om op het hele scherm te passen . Er worden enkele suggesties gedaan om terug te keren naar de oudere versie van de Instagram-app om de bug op te lossen die dit probleem veroorzaakt. Maar u zult ook niet graag de nieuwste IG-functies verliezen die u gewend bent. Het is dus beter om te wachten tot Instagram de update over dit probleem aan de gebruikers aankondigt.

Opmerking: sommige rapporten vermelden dat Instagram bezig is met het testen van de functie Volledig schermfeed om mijn Instagram-scherm passend te maken.

Hoe maak ik mijn Instagram-scherm passend?

Zoals hierboven vermeld, wacht tot de feed-functie op volledig scherm wordt gelanceerd door het Instagram-team om mijn Instagram-scherm passend te maken.

Kan ik een Instagram-profielfoto op volledig scherm bekijken?

Nee, je kunt de Instagram-profielfoto op volledig scherm niet bekijken in de IG-app.

***

We hopen dus dat je hebt begrepen hoe je Instagram-video’s op volledig scherm kunt krijgen en het hele scherm op Instagram kunt vullen met de gedetailleerde stappen om je te helpen. U kunt ons uw vragen of suggesties laten weten over elk ander onderwerp waarover u een artikel wilt schrijven. Zet ze in de comments hieronder zodat we het weten.

gerelateerde berichten