Hoe javascript te repareren: void(0) Fout in Chrome

epcdream.nl

Javascript is alomtegenwoordig in ons leven. Het zou moeilijk zijn om een ​​website te vinden die deze niet gebruikt. Ze bestaan ​​zeker, maar ze zijn zeldzaam en zullen normaal gesproken statische inhoud bevatten. Websites die dynamisch updaten, bv. live updates en feeds, kunnen dit doen met Javascript.

Omdat Javascript door websites wordt gebruikt, hebben we interactie met of ervaren we het via onze browsers. Moderne browsers zoals Chrome en Firefox ondersteunen standaard Javascript. Het enige dat u hoeft te doen, is een van de twee browsers (of een andere moderne browser) op uw bureaublad installeren en u hebt toegang tot elke moderne website.

Corrigeer de javascript:void(0)-fout

Javascript is een essentiële bouwsteen van veel websites. Daarom kunt u bij een probleem met uw browser, uw desktop-besturingssysteem of het Javascript op een website geen toegang krijgen tot een bepaalde of alle websites.

Een veelvoorkomende fout die wordt weergegeven wanneer er iets misgaat met Javascript is de javascript void 0-fout.

  Hoe de HTML-bron in Google Chrome te bekijken

Website-specifieke fout

De javascript void 0-fout is een fout die door een website wordt getoond terwijl deze wordt geladen. Het kan zich op verschillende manieren manifesteren, maar het betekent niet noodzakelijk dat u de fout op elke afzonderlijke website zult zien.

Controleer of u de fout op andere websites krijgt. Zo niet, dan is de fout specifiek voor een website. Er is misschien niet veel dat u kunt doen om dit op te lossen, aangezien het aan het einde van de website is, maar probeer de andere oplossingen die hieronder worden vermeld. U kunt de webconsole in uw browser inspecteren en de eigenaar van de website op de hoogte stellen van het probleem.

Browserspecifieke fout

Veel moderne browsers zijn nu gebaseerd op Chromium, maar dat betekent nog niet dat ze allemaal exact hetzelfde zijn. Sommige browsers kunnen problemen hebben met bepaalde websites, terwijl andere dat niet hebben. Probeer een andere browser te gebruiken om toegang te krijgen tot de website.

Add-ons/extensies uitschakelen

Add-ons en extensies zijn geweldig, maar ze kunnen interfereren met websites en de inhoud terwijl deze wordt geladen. Als u plotseling de javascript void 0-fout krijgt na het installeren van een nieuwe extensie/add-on, schakelt u deze uit en probeert u het opnieuw.

  Cellen beschermen tegen bewerken in Google Spreadsheets

Probeer alle extensies/add-ons uit te schakelen en ga vervolgens naar de website.

Desktop-inhoudsbestanden uitschakelen

Advertentieblokkers en inhoudsfilters zijn niet exclusief voor browsers. Ze kunnen net als apps op desktops worden geïnstalleerd, net zoals hulpprogramma’s voor netwerkbewaking. Ze blokkeren proactief advertenties in alle apps, maar ze kunnen problemen met Javascript veroorzaken.

Als u een inhoudsfilter op het bureaublad gebruikt, schakelt u dit uit en probeert u toegang te krijgen tot de website.

Schakel Javascript in

Javascript is standaard ingeschakeld in moderne browsers, maar als je de gewoonte hebt om de instellingen van je browser te wijzigen, heb je het misschien uitgeschakeld of is er iets nodig om Javascript uit te voeren.

1. Chroom

Klik op de knop meer opties rechtsboven in Chrome en selecteer Instellingen.
Ga naar Privacy en beveiliging.
Selecteer Site-instellingen.
Scrol helemaal aan het einde naar het gedeelte Inhoud.
Zorg ervoor dat Javascript is ingesteld op Toegestaan.

2. Chroom-Edge

Configuratiescherm openen.
Ga naar Netwerk en internet>Internetopties.
Selecteer het tabblad Beveiliging.
Klik op de knop Aangepast niveau.
Schakel ‘Scripting van Java-applets’ in.

  Een app-tijdslimiet instellen op iPhone en iPad

3. Firefox

Open Firefox en typ about:config in de URL-balk.
Accepteer de waarschuwing op het scherm.
Zoek in de zoekbalk naar ‘javascript. ingeschakeld” en zorg ervoor dat de waarde is ingesteld op True.
Als het is ingesteld op False, dubbelklikt u erop om het te wijzigen in True.

Conclusie

Javascript-fouten worden zelden door gebruikers opgelost. Tenzij u een extensie met fouten heeft geïnstalleerd of uw browser uitzonderlijk lang niet heeft bijgewerkt, kunt u niet veel doen om deze fouttypen op te lossen.

Het is aan een websitebeheerder om ze op te lossen, maar u kunt dan helpen door consolelogboeken vanuit uw browser te verstrekken.