Hoe kan ik mij afmelden voor Mylife.com

MyLife.com verzamelt de persoonlijke informatie van mensen via hun openbare registers en toont ze op hun website. De informatie die mylife verzamelt en toont, omvat uw volledige naam, huidige en vroegere adressen, telefoonnummer, e-mailadres, foto’s, leeftijd, geslacht, familieleden van u, educatieve details, een minibiografie van u, financiële gegevens, strafregisters en een persoonlijke recensiesectie die andere leden aanmoedigt om elkaar te beoordelen op mijn leven. Omdat MyLife.com een ​​Amerikaans informatiemakelaardijbedrijf is dat in 2002 werd opgericht door Jeffery Tinsley, heeft het de stukjes informatie van bijna alle inwoners van de Verenigde Staten. My Life beweert openbare achtergrondgegevens van meer dan 325 miljoen identiteiten te verstrekken. Alle openbare pagina’s zijn volledig bewerkbaar zonder enige kosten. Sommige mensen geven er niet om dat hun persoonlijke informatie helemaal gratis op een website hangt en dat iedereen het gemakkelijk kan krijgen, maar voor sommigen is het een beetje zorgwekkend. Als u zich zorgen maakt over het feit dat uw persoonlijke gegevens op een website worden bekendgemaakt, kunt u deze verwijderen en om dat te doen, zal dit artikel u daarbij helpen. Dit artikel zal u in stappen begeleiden over hoe u zich van mylife com kunt afmelden voor uw persoonlijke gegevens, hoe het mylife-reputatierapport van u wordt afgenomen en of het gratis is, hoe u uw gegevens van MyLife com kunt verwijderen, en het zal u helpen om te weten waarom krijg ik e-mails van mylife com.

Hoe kan ik mij afmelden voor Mylife.com

Hier hebben we in detail uitgelegd hoe u uzelf van Mylife.com kunt verwijderen.

Wat is het Mylife-reputatierapport?

MyLife genereert een reputatierapport dat alle persoonlijke informatie over u bevat die ze hebben verzameld uit openbare registers en op basis van uw persoonlijke informatie en beoordelingen op uw profiel, krijgt uw profiel een reputatiescore. Hoe hoger de reputatiescore op mylife, hoe veiliger en betrouwbaarder je bent in het echte leven en een lagere reputatiescore resulteert in meer problemen en minder vertrouwen. Het Mylife-reputatierapport wordt gegenereerd op basis van openbare registers en beoordelingen en sommige rapporten kunnen volledig het tegenovergestelde zijn van wat u in het echte leven bent.

Is MyLife com legitiem?

Nee, MyLife com is niet helemaal legitiem. Op basis van de gebruikersrecensies die op verschillende sites zijn gepost, hebben we vastgesteld dat MyLife com hen meestal niet de informatie heeft getoond waarnaar ze op zoek zijn en als blijkt dat deze volledig onjuist was. Gebruikers hebben ook gepost dat mijn leven hen in rekening heeft gebracht om meer informatie te krijgen en zodra ze het betaalden en de informatie kregen, bleek het volledig nep te zijn. MyLife com is helemaal niet helemaal nep, sommige gebruikers vinden de juiste informatie en gegevens van een persoon die ze zoeken en het heeft ook sommige mensen geholpen, maar op basis van de beoordelingen heeft MyLife com slechte klantbeoordelingen en beoordelingen gevonden.

  Hoe de NVIDIA Resume-bug op elementaire OS Loki . te repareren

Is MyLife een datingsite?

Nee, MyLife is geen datingsite. Het is een site die de persoonlijke informatie toont van mensen die in de Verenigde Staten wonen. MyLife verzamelt de persoonlijke informatie van een persoon op basis van zijn/haar openbare registers en sociale sites. MyLIfe is geen datingsite, maar het zal nuttig voor je zijn als je met iemand aan het daten bent en meer wilt weten over die persoon of als je wilt weten of hij/zij betrouwbaar is of niet. Als u de naam, het adres of andere informatie weet van een persoon die in de Verenigde Staten woont, kunt u rechtstreeks naar Mylife.com gaan en u aanmelden met een account en zoeken met de beschikbare informatie, u krijgt de volledige details van die persoon, en om toegang te krijgen tot wat meer informatie moet u een bepaald bedrag betalen dat op de site wordt vermeld.

Is MyLife-rapport gratis?

Nee, het myLife-reputatierapport is niet helemaal gratis. Wanneer u iemand zoekt op MyLife, krijgt u gratis wat informatie zoals naam, e-mailadres en adres, en om meer te weten over de persoon moet u een bedrag betalen dat op de site wordt vermeld. Nadat je het bedrag hebt betaald, heb je toegang tot de volledige informatie van de persoon, van zijn strafregister tot financiële gegevens, allemaal op één plek die mylife is. De gratis informatie die mylife een persoon laat zien, varieert soms als je de informatie van de persoon hebt, waar je naar op zoek bent, dan hoef je er niet voor te betalen, maar als je dat niet doet, moet je dat wel doen.

Is de MyLife-reputatiescore nauwkeurig?

Nee, de MyLife-reputatiescore is niet nauwkeurig op basis van klantrecensies. De MyLife-reputatiescore ligt tussen 1 en 5 en de score wordt gegenereerd op basis van de gegevens die ze hebben. Het kan dus gebeuren dat voor sommige profielen de reputatiescore volledig legitiem is en voor andere niet. Bijna 50 procent van de gebruikers die Mylife gebruikten, ontdekte dat de informatie die ze van de website kregen volledig nep is en op basis van deze valse informatie wordt de reputatiescore gegenereerd die volledig onjuist zal zijn. U kunt dus niet vertrouwen op de MyLife-reputatiescore.

Waarom ontvang ik e-mails van Mylife?

Hier zijn enkele redenen waarom ik e-mails van mylife ontvang:

  • U heeft de mylife com opt-out e-mailoptie niet geselecteerd om geen e-mails meer te ontvangen.
  • Je hebt mylife ooit bezocht en daar heb je je aangemeld om e-mails van mylife.com te ontvangen, ook al heb je geen account aangemaakt.
  • U heeft uw mylife-account verwijderd, maar u kunt zich niet afmelden voor het ontvangen van e-mails.

Als je nog steeds e-mails uit mijn leven ontvangt, kun je contact met hen opnemen. Dit zijn allemaal redenen waarom ik e-mails van mylife ontvang.

  8 Hulpprogramma's voor het genereren van e-mailonderwerpen voor betere conversie

Waarom weigert Mylife mijn gegevens te verwijderen?

U heeft contact opgenomen met mylife om uw informatie van hun site te verwijderen, maar daarvoor moet u een identiteitsbewijs overleggen zodat mylife kan verifiëren dat u het bent en zodat zij uw gegevens van hun website kunnen verwijderen. Als het bewijs dat u hen hebt verstrekt niet overeenkomt met uw gegevens op hun site, dan kunnen zij uw informatie niet verwijderen, aangezien u niet de persoon bent die deze informatie bezit. Om uzelf te verifiëren, moet u hen de informatie delen die overeenkomt met hun gegevens van u.

Hoe heeft MyLife mijn informatie

MyLife verzamelt alle persoonlijke gegevens van de burgers van de Verenigde Staten via hun openbare registers en andere bronnen. De gegevens die mylife verzamelt, bestaan ​​uit uw naam, leeftijd, geslacht, adressen, contactgegevens, financiële gegevens en strafregister. Deze informatie wordt vervolgens gerangschikt en op de MyLife-website geplaatst, zodat hun gebruikers de persoon kunnen zoeken en gemakkelijk hun persoonlijke informatie kunnen krijgen. Ook kunnen kleine en grote bedrijven mylife gebruiken om een ​​achtergrondcontrole van hun werknemers uit te voeren.

Hoe behaalt MyLife uw reputatiescore?

De reputatiescore op MyLife wordt gegenereerd op basis van uw persoonlijke informatie en records die ze van u hebben en op de beoordelingen die op uw profiel zijn ontvangen. De reputatiescore ligt tussen 1 en 5. Een profiel met een reputatiescore van minder dan 3 wordt als een verdacht en minder vertrouwd persoon ervaren terwijl er geen probleem is voor degenen met een reputatiescore van meer dan 3. Alleen iemand beoordelen op basis van omdat hun reputatiescore niet eerlijk is, moet je die persoon in het echt kennen of ze te vertrouwen zijn of niet.

Hoeveel kost een MyLife-rapport?

MyLife-rapport kan u ongeveer $ 7,95 kosten. Dit is een maandelijks abonnementsbedrag. MyLife biedt wel enkele gratis rapporten, maar deze rapporten bevatten alleen de informatie die u mogelijk al kent en om meer gedetailleerde informatie te krijgen over de persoon die u nodig heeft om het maandelijkse abonnement aan te schaffen. U kunt deze transactie voltooien vanaf uw creditcard of betaalpas die op de website wordt ondersteund.

Stappen om u af te melden voor Mylife.com

Om te weten hoe ik me van mylife com kan afmelden, kun je deze methoden volgen:

Methode 1: MyLife-klantenondersteuning bellen

1. Bel 1-888-704-1900 vanaf uw telefoontoestel om contact op te nemen met de MyLife-klantenondersteuning.

2. Leg aan de leidinggevende uit dat u uw profiel wilt verwijderen dat op MyLife.com staat.

3. De leidinggevende zal u vragen om uw profiel te verifiëren door uw naam, e-mailadres, leeftijd, adres, contactnummer en enkele andere informatie die nodig is voor verificatie te vragen.

4. Zodra de leidinggevende uw profiel in hun database heeft geverifieerd en gematcht.

5. De leidinggevende gaat over tot het verwijderen of verwijderen van uw profiel uit MyLife.

5. Binnen een paar dagen, wat tussen de 4-5 werkdagen kan zijn, wordt je profiel verwijderd van mylife.com.

Methode 2: Een e-mail verzenden naar MyLife

1. Tijdens uw browserbezoek MijnLeven.com.

2. Klik op de zoekbalk en typ uw naam in.

3. Zoek naar uw profiel op de site.

  Recepten op een webpagina detecteren [Chrome]

4. Klik op het profiel en kopieer de link uit de adresbalk.

5. Stel een e-mail op naar: [email protected]

6. Schrijf in de e-mail die u van mylife com wilde afmelden voor uw profiel en voeg de link toe die u hebt gekopieerd samen met de ondersteunende informatie om te verifiëren dat het uw profiel is.

7. Stuur de e-mail en binnen een paar dagen ontvang je een bevestigingsmail dat je profiel is verwijderd van Mylife.com.

Dit is hoe u van mylife com uw profiel en gegevens kunt afmelden.

Hoe u uzelf kunt verwijderen uit MyLife

Om jezelf uit MyLife te verwijderen kun je deze stappen volgen:

Opmerking: zorg ervoor dat u klaar bent met uw persoonlijke gegevens.

  • Bel 1-888-704-1900 vanaf uw telefoontoestel om contact op te nemen met de MyLife-klantenondersteuning.
  • Leg aan de leidinggevende uit dat u uw profiel wilt verwijderen dat op MyLife.com staat vermeld.
  • De leidinggevende zal u vragen om uw profiel te verifiëren door uw naam, e-mailadres, leeftijd, adres, contactnummer en enkele andere informatie die nodig is voor verificatie te vragen.
  • Zodra de leidinggevende uw profiel in hun database heeft geverifieerd en gematcht.
  • De leidinggevende zal overgaan tot het verwijderen of verwijderen van uw profiel uit MyLife.
  • Binnen een paar dagen, wat tussen de 4-5 werkdagen kan zijn, wordt je profiel verwijderd van mylife.com.

Zo verwijder je jezelf uit MyLife.

Hoe u uw gegevens uit MyLife kunt verwijderen

Volg deze stappen om te weten hoe u uw gegevens uit MyLife kunt verwijderen:

1. Tijdens uw browserbezoek MijnLeven.com.

2. Klik op de zoekbalk en typ uw naam in.

3. Zoek naar uw profiel op de site.

4. Klik op het profiel en kopieer de link uit de adresbalk.

5. Stel een e-mail op naar: [email protected]

6. Schrijf in de e-mail dat u uw informatie van mylife.com wilt verwijderen en voeg de link toe die u hebt gekopieerd samen met de ondersteunende informatie om te verifiëren dat het uw profiel is.

7. Stuur de e-mail en binnen een paar dagen ontvang je een bevestigingsmail dat je profiel is verwijderd van Mylife.com.

Dit is hoe u uw gegevens uit Mylife kunt verwijderen door ze een e-mail te sturen.

***

We hopen dat dit artikel u heeft geholpen om meer te weten te komen over het afmelden van mylife com, hoe het mylife-reputatierapport van u wordt afgenomen en of het gratis is, hoe u uw informatie uit MyLife kunt verwijderen en waarom ik e-mails van mylife com ontvang. Deel alstublieft uw ervaring met het lezen van dit artikel en in het geval van vragen of suggesties hierover, laat ze dan achter in de commentaarsectie hieronder.

gerelateerde berichten