Hoe .key-bestanden te openen op Windows 10

Apple is geen onbekende in productiviteit en het heeft zijn eigen reeks apps die gezamenlijk iWork worden genoemd. iWork bevat naast andere apps een documentverwerker, een spreadsheet-tool, een presentatietool en zijn beroemde filmbewerkingstool iMovie.

Net als veel van zijn producten hebben de iWork-tools van Apple hun eigen eigen formaat. Het .KEY-bestandsformaat wordt gebruikt door Keynote, de presentatietool in iWork.

Open .key-bestanden op Windows 10

Het .KEY-formaat is niet compatibel met PowerPoint. Als u Microsoft Office gebruikt, kan de presentatie-app het formaat niet lezen. Het kan proberen het bestand te herstellen, maar dat mislukt uiteindelijk. Gebruik een van de onderstaande methoden om .KEY-bestanden op Windows 10 te openen.

  Schakel tussen 30+ populaire DNS-servers vanuit het systeemvak van Windows

1. Google Presentaties

Google Presentaties is een handig hulpmiddel om te gebruiken als u een .KEY-bestand wilt openen. Het behoudt de meeste opmaak en vervangt lettertypen die het niet ondersteunt.

Ga naar Google Presentaties en klik op de plusknop om een ​​nieuw diabestand te maken.
Ga naar Bestand>Openen.
Selecteer in het geopende venster het tabblad Uploaden.
Klik op Uploaden vanaf mijn computer.
Selecteer het .KEY-bestand.
Wacht tot het bestand is geüpload en Google Presentaties zal het openen.

2. Bekijk in iCloud

Deze methode garandeert dat het bestand wordt geopend met de meeste, zo niet alle lay-out en inhoud intact. Het enige nadeel is dat je een iCloud of een Apple ID moet maken om het te gebruiken.

  Laat Cortana zoeken naar apps in Windows 10

Log in bij iCloud met uw Apple ID.
Klik op de Keynote-app.
Klik op het uploadpictogram.
Selecteer het .KEY-bestand en upload het.
Eenmaal geüpload, kun je het openen in iCloud (in je browser).

3. Converteren naar PPTX-formaat

Als u niet alleen het KEY-bestand wilt openen, maar het ook wilt bewerken op Windows 10, moet u het converteren naar het PPTX-formaat. Er zijn online apps die het werk kunnen doen; sommige werken, andere niet.

Op bezoek komen Cloudconversie.
Klik op Bestanden selecteren.
Selecteer en upload het KEY-bestand.
Selecteer PPTX als het formaat om het bestand naar te converteren.
Download het geconverteerde bestandsformaat.

4. Vraag om een ​​PPTX-bestand

Keynote-bestanden kunnen niet worden geopend in PowerPoint, maar u kunt ze wel opslaan als PowerPoint-bestand vanuit de Keynote-app. Vraag de persoon die u het bestand heeft gestuurd om het op te slaan als PowerPoint. Volg deze stappen om het op te slaan als een PowerPoint-bestand.

  Hoe het batterijpercentage voor Xbox One-controllers in Windows te bekijken

Open het KEY-bestand in Keynote.
Ga naar Bestand> Exporteren als.
Selecteer PowerPoint in het menu.
Selecteer waar u het bestand wilt opslaan.

Conclusie

U zult niet veel presentaties vinden in het KEY-formaat. Het is niet zo populair in het PPTX- of PDF-formaat voor het delen van presentaties, daarom is er weinig ondersteuning voor het bewerken van het formaat. U kunt het bestand in iCloud bekijken, maar als u het op Windows 10 moet bewerken, kunt u het bestand het beste vanuit de Keynote-app converteren.