Hoe krijg ik de nachtmodus op iPhone SE 3

De iPhone SE 3 wordt geleverd met een krachtige A15 Bionic-processor en een capabele 12MP-camera. Om de een of andere reden heeft Apple echter besloten om geen Night Mode-functie in de camera voor de iPhone SE 3 op te nemen. Dit is verrassend omdat de meeste smartphones tegenwoordig een soort ingebouwde nachtmodus hebben om betere foto’s te maken in omstandigheden met weinig licht. Hoewel alleen Apple kan antwoorden waarom het de functie voor fotografie bij weinig licht heeft geschrapt, heb je niet helemaal pech. Hier leest u hoe u de nachtmodus op iPhone SE 3 kunt krijgen.

Hoe de nachtmodus te gebruiken op 2022 iPhone SE

Nachtfoto’s maken op iPhone SE 3

De beste manier om de iPhone-nachtmodusfunctie op de iPhone SE 3 te krijgen, is door de Neural Cam-app te gebruiken. De app werkt heel goed en laat je indrukwekkende foto’s bij weinig licht maken met je iPhone SE.

  • Open de Neural Cam-app (gratis) op je iPhone.
  • U hoeft de parameters die vooraf in de app zijn ingesteld niet echt aan te passen. Klik gewoon op een foto van het object dat u wilt vastleggen en Neural Cam doet de rest.

Hier is een vergelijking van een foto bij weinig licht gemaakt met de stockcamera (links) en de Neural Cam-app (rechts).

  Groepen instellen met Google Assistant

Neurale camera

Vanzelfsprekend kun je, indien nodig, een heleboel dingen binnen Neural Cam aanpassen, waaronder de opnamemodus, het aantal frames, belichting, instellingen voor opheldering en witbalans om precies de foto te krijgen die je wilt.

Met Neural Cam kunt u opnamen maken in JPEG-, HEIC- en TIFF-indelingen, en u kunt de beeldresolutie kiezen en ook een aantal camera-instellingen wijzigen. De app presteert erg goed, en hoewel de gratis versie meer dan genoeg is voor de meeste gebruikssituaties, kun je, als je een aantal van de geavanceerde functies van Neural Cam nodig hebt, ook de betaalde versie van de app krijgen.

Beste camera-apps in de nachtmodus voor 2022 iPhone SE

Hoewel de Neural Cam-app vrijwel de beste optie is die we tijdens onze tests hebben gevonden, als je op zoek bent naar andere opties om uit te checken, hebben we je gedekt. Hier zijn enkele van de andere camera-apps in de nachtmodus voor iPhone SE 2022 die u kunt uitproberen.

1. ProCam 8

ProCam is een camera-app boordevol functies voor de iPhone. De app wordt geleverd met handmatige bedieningselementen waarmee u afbeeldingen van hoge kwaliteit bij weinig licht kunt maken. Met de anti-shake-functionaliteit voorkomt het ook dat onbedoelde shakes je bijna perfecte opnamen verpesten. Een van de hoogtepunten van deze app is het scroll- en stepperssysteem dat is geïnspireerd op DSLR-camera’s. Bovendien beschikt ProCam 8 ook over de portretmodus, zodat u prachtige foto’s met bokeh-effecten kunt maken. Bovendien helpt het je zelfs om je foto’s in te kaderen met een overvloed aan kaderrasters die rechtstreeks in de app beschikbaar zijn om elke keer de best uitziende foto’s te maken. Hoewel het prijskaartje van $ 8 ProCam in de dure categorie plaatst, kun je niet fout gaan met het brede scala aan tools dat het biedt.

  De modus Niet storen tijdelijk inschakelen op iPhone

Installeren: ($ 7,99)

2. Nachtmuts-camera

NightCap is opgewassen tegen de taak als het gaat om het maken van foto’s bij weinig licht en ’s nachts op iPhone SE 3. Met de lange belichtingstijd kan de camera-app helderdere foto’s leveren bij weinig licht. De app maakt gebruik van AI om de benodigde focus en belichting in te stellen voor een helderdere opname. Het biedt met name ook handmatige bediening door middel van nette, op gebaren gebaseerde aanpassingen. Bovendien beschikt NightCap over unieke astronomiemodi waarmee u de sterren kunt vastleggen en video’s kunt opnemen met een speciale nachtmodus. Combineer dat met de 8x zoom en 4x hogere ISO en het wordt een handige fotografie-aanwinst voor je iPhone SE 3.

Installeren: ($ 2,99)

3. BlackSight: camera in nachtmodus

BlackSight heeft alles in huis om een ​​capabele camera-app voor de nachtmodus voor je iPhone SE 3 te zijn. Bovendien biedt de camera-app ook een fatsoenlijke gratis versie waarmee je nachtopnamen op je iPhone kunt maken zonder dat je geld hoeft uit te geven. Het is compatibel met alle camera’s, inclusief voor- en achterkant. Je kunt het dus ook gebruiken om helderdere selfies te maken in een omgeving met weinig licht. Het biedt met name handmatige scherpstelling en maakt witbalanscorrectie mogelijk om gelige tint te verminderen. Het hoogtepunt van deze app is echter de statiefmodus waarmee je helderdere en ruisvrije foto’s kunt maken in zeer donkere omgevingen. Merk op dat de gratis versie van de BlackSight-camera een watermerk achterlaat op de gemaakte foto’s. En als u het watermerk wilt verwijderen, moet u $ 4 betalen.

  Hoe iemand te blokkeren zonder dat ze het weten in Viber

Installeren: (gratis, verwijder watermerk voor $ 3,99)

4. Nachtogen

Als je de fotografie bij weinig licht op je iPhone wilt verbeteren zonder geld uit te geven, kan Night Eyes een waardige kanshebber zijn. De camera-app is lichtgewicht en wordt geleverd met een handvol kleurrijke filters om het uiterlijk van je foto’s te verbeteren. Bovendien beschikt hij over drie versterkingsmodi en biedt hij tot 10x digitale zoom. Geen wonder, het heeft 4,4 sterren van de 5 ontvangen van bijna 12k beoordelingen.

Installeren: (gratis, met in-app aankopen)

Krijg de nachtmodus op iPhone SE 3 met deze apps

Welnu, dat is hoe je de iPhone-nachtmodus op je iPhone SE 3 kunt krijgen. We hebben zowel gratis als enkele betaalde apps toegevoegd die geweldige foto’s bij weinig licht kunnen maken op vrijwel elke iPhone, dus ga je gang en neem al die nacht- tijdfoto’s die je zo graag wilde vastleggen. Dus, welke app gebruik je het liefst voor het maken van foto’s bij weinig licht op je iPhone? Laat ons uw mening weten in de opmerkingen.

gerelateerde berichten