Hoe krijg ik mijn oude Snapchat-account terug?

Snapchat ontstond verhalen voordat andere spelers op de markt kwamen. De door hen geïntroduceerde baanbrekende filters worden nog steeds als de beste beschouwd. Het regeerde sociale media voordat Instagram alles veroverde. Toen Instagram uitkwam als een verbeterde versie, verlieten veel mensen hun oude Snapchat-accounts en stapten over naar Instagram, waardoor ze de toegang tot hun accounts of gegevens die in hun Snapchat-profielen waren opgeslagen, kwijtraakten. Op zoek naar al je oude foto’s en berichten, ben je te verbaasd over hoe je mijn oude Snapchat-account terug kunt krijgen? We brengen je een handige en effectieve gids die je leert hoe je oude Snapchat terug kunt krijgen en nog veel meer over hetzelfde probleem.

Hoe krijg ik mijn oude Snapchat-account terug?

Het is mogelijk om je Snapchat-account terug te krijgen door opnieuw in te loggen op je account of het wachtwoord van het specifieke account opnieuw in te stellen. Laten we beide methoden bekijken met de gedetailleerde stappen, ondersteund met nuttige illustraties.

Kan ik toegang krijgen tot een oud Snapchat-account?

Ja, het is mogelijk om je oude Snapchat-account terug te krijgen. Er zijn meerdere manieren om dit te doen:

  • Als u uw account heeft gedeactiveerd, binnen 30 dagen na het verzoek om deactivering. In dat geval kunt u inloggen op uw account door uw gebruikersnaam in te voeren in de app op het apparaat waarop u bent ingelogd.
  • De tweede methode omvat het invoeren van uw gebruikersnaam en wachtwoord. Als u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u uw telefoonnummer of e-mailadres gebruiken voor herstel.
  Aangepaste stickers maken en gebruiken in Snapchat

Hoe herstel ik mijn oude Snapchat-account?

Als je het wachtwoord van je oude Snapchat-account niet meer kunt herinneren en als je je account niet hebt gedeactiveerd, dan is accountherstel mogelijk met behulp van de onderstaande stappen:

1. Open de Snapchat-app op je apparaat.

2. Tik op Aanmelden.

3. Tik op Wachtwoord vergeten?

4. Tik op via e-mail.

Opmerking: u kunt ook op via Telefoon tikken om een ​​oproep te ontvangen of een OTP te krijgen. Voer eenvoudig het eenmalige wachtwoord in of maak gebruik van de vooraf opgenomen oproep om toegang te krijgen om het wachtwoord opnieuw in te stellen.

5. Voer het e-mailadres in en tik op Verzenden om een ​​e-mail te ontvangen waarmee u uw wachtwoord opnieuw kunt instellen.

6. Tik vanuit je Inbox op de ontvangen Snapchat-wachtwoordreset-mail > reset-link, zoals hieronder weergegeven.

7. Voer het nieuwe wachtwoord tweemaal in om te bevestigen en tik op Opslaan om het wachtwoord opnieuw in te stellen.

Waar kan ik Snapchat-accounthersteltool vinden?

Het vinden van de Snapchat-accounthersteltool is eenvoudig. Als u al een herstelcode hebt gemaakt, kunt u de hersteltool vinden door de onderstaande stappen te volgen:

1. Open de Snapchat-app.

2. Tik op het profielpictogram in de linkerbovenhoek om uw profiel te bekijken.

3. Tik op het tandwielpictogram Instellingen.

4. Tik op Twee-factorenauthenticatie.

Hoe krijg ik mijn oude Snapchat-account terug? Hoe krijg je je oude Snapchat terug als je je wachtwoord bent vergeten?

Als je de toegang tot je Snapchat-account bent kwijtgeraakt of het wachtwoord niet bent vergeten, hoef je je geen zorgen te maken. Volg de onderstaande stappen om uw oude account terug te krijgen voor het geval u het wachtwoord bent vergeten:

1. Start Snapchat op je telefoon en tik op de optie Aanmelden.

2. Tik op Wachtwoord vergeten? > via telefoon.

3. Voer uw TELEFOONNUMMER in en tik op Verzenden.

4. Voer nu de verificatiecode in en tik op het pictogram Gereed.

5. Voer het wachtwoord tweemaal in om te bevestigen en tik op Verzenden.

  Hoe te wijzigen wanneer berichten verlopen op Snapchat

Hoe krijg ik mijn oude Snapchat-account zonder wachtwoord?

Wil je de controle over je Snapchat-account terugkrijgen, maar ben je het wachtwoord kwijt? Bekijk de onderstaande stappen om een ​​nieuw wachtwoord aan te maken:

1. Open Snapchat op je apparaat.

2. Tik op Inloggen > Wachtwoord vergeten?

3. Tik op via e-mail.

4. Voer het e-mailadres in en tik op Verzenden.

5. Open je e-mailinbox en zoek de Snapchat Reset Password-mail die je hebt ontvangen.

6. Tik op de reset-link in die e-mail.

7. Voer op de volgende pagina het wachtwoord in de velden Nieuw wachtwoord en Bevestig wachtwoord in, zoals hieronder weergegeven.

8. Tik ten slotte op Opslaan om het wachtwoord opnieuw in te stellen, zoals hierboven weergegeven.

Hoe kom ik erachter welk e-mailadres ik voor Snapchat heb gebruikt?

Er is geen gedefinieerde procedure om erachter te komen welk e-mailadres u voor uw account hebt gebruikt, maar we bieden u een gebruiksvriendelijke methode hiervoor.

1. Open de e-mailapp op uw apparaat.

2. Typ Snapchat in de zoekbalk, zoals hieronder aangegeven.

Filter nu door verschillende mailboxen op zoek naar e-mails die van de app zijn ontvangen, die het e-mailadres aangeven dat eerder werd gebruikt om toegang te krijgen tot de Snapchat-app. Doe dit met alle e-mail-ID’s die u bezit.

Kan ik mijn oude Snapchat-account na 30 dagen terugkrijgen?

Ja, je kunt je oude account na 30 dagen terugkrijgen. Als je je account hebt gedeactiveerd, wordt het 30 dagen uitgeschakeld. Je vrienden kunnen geen contact met je opnemen of benaderen terwijl je account is gedeactiveerd. Snapchat verwijdert je account pas definitief 30 dagen na het verzoek tot deactivering.

Hoe verwijderde Snapchat-account te herstellen na 30 dagen?

Het is onmogelijk om het account na 30 dagen verwijdering te herstellen. U krijgt 30 dagen vanaf de dag van deactivering als u uw account wilt herstellen. Het account wordt permanent van de servers verwijderd. Uw gegevens zijn niet meer opvraagbaar en herstelbaar. U kunt echter altijd een nieuw account aanmaken om dit social media platform te gebruiken.

  Opgeslagen chats in Snapchat verwijderen

Hoe kan ik mijn Snapchat herstellen zonder telefoonnummer of e-mail?

Soms vergeet je misschien het telefoonnummer of e-mailadres dat is gekoppeld aan je Snapchat-account of als je geen toegang meer hebt tot de gekoppelde. In dat geval moet u contact opnemen met de ondersteuning om het account te herstellen. Volg onderstaande stappen:

1. Ga naar de Snapchat-ondersteuningspagina.

2. Tik op Neem contact met ons op.

3. Tik op Ik heb geen toegang tot mijn account.

4. In de Oh nee! Vertel ons meer… sectie, tik op de optie Ik kan mijn e-mail en mobiele nummer niet verifiëren.

5. Veeg omlaag en tik op JA onder Hulp nodig bij iets anders? zoals hieronder weergegeven.

6. Vul vervolgens de vereiste velden in en tik op VERZENDEN.

Met deze informatie zullen ze de database doorzoeken op gedeeltelijke overeenkomsten in telefoonnummers en e-mail-ID’s en u helpen uw account te herstellen en uw wachtwoord opnieuw in te stellen. Vergeet niet je inbox te controleren op e-mails die je van Snapchat hebt ontvangen.

Verwijdert Snapchat inactieve accounts?

Nee, het verwijdert geen inactieve accounts. Na 30 dagen inactiviteit vanaf het deactiveren van uw account, wordt het echter permanent verwijderd en van de servers gewist.

Waarom heeft Snapchat mijn account verwijderd?

Snapchat heeft serieuze en strikte voorwaarden voor het gebruik van zijn platform. Veel gebruikers voldoen niet en krijgen hun accounts verbannen of verwijderd. Uw account kan om de volgende redenen worden verwijderd of vergrendeld:

  • Als je Snapchat of zijn diensten gebruikt via een app, plug-in of wijziging van een derde partij
  • Spammen of activiteiten ondernemen die in strijd zijn met de communityrichtlijnen van Snapchat, zoals naaktheid
  • Ze hebben verdacht gedrag op uw account gedetecteerd, wat aangeeft dat het is gehackt

***

We hopen dat dit artikel nuttig was en geleerd hoe ik mijn oude Snapchat-account terug kan krijgen. Laat ons weten welke methode voor jou het beste werkte. Plaats uw vragen of suggesties in het opmerkingengedeelte, indien van toepassing. Laat ons ook weten wat je de volgende keer wilt leren.

gerelateerde berichten