Hoe krijg je gratis TikTok-munten

Het is geen verrassing dat TikTok wereldwijd een van de populairste apps is geworden. Vanwege zijn populariteit wordt TikTok door bijna elke influencer gebruikt en is het snel een beroemd entertainmentcentrum geworden. Maar heb je ooit gehoord van munten op de TikTok-app? Ja, er zijn TikTok-munten die je kunt gebruiken om bepaalde acties op het platform uit te voeren. En vandaag zullen we dit in detail bespreken. Blijf op de hoogte tot het einde!

Hoe krijg je gratis TikTok-munten

Blijf lezen om erachter te komen hoe je gratis TikTok-munten kunt krijgen en leer meer over verschillende munten die beschikbaar zijn in de TikTok-app.

Waar zijn munten voor op TikTok?

TikTok-munten kunnen worden gebruikt om cadeaus te sturen naar je favoriete contentmakers tijdens hun livestreams. Je kunt ook influencer-cadeaus geven in hun chatbox. De munten worden gekocht met echt geld en zijn alleen geldig in de app. En je kunt de munten kopen via je bank- of PayPal-rekening.

  Wat is TikTok en waarom zijn tieners er zo door geobsedeerd?

Kun je TikTok-munten uitbetalen?

Ja, influencers kunnen TikTok-munten uitbetalen waarvoor ze een PayPal-account nodig hebben. Het minimale saldo dat u op uw TikTok-account moet hebben, is $ 100. De maximale dagelijkse opnamelimiet is ook $ 1000. De munten die door influencers worden verdiend, worden eerst omgezet in diamanten en één diamant staat gelijk aan 100 munten. Elke diamant waardeert ook 5 cent. En de diamanten worden in contanten ingewisseld.

Hoeveel is een munt op TikTok waard?

De waarde blijft niet altijd hetzelfde. De waarde van de munten is afhankelijk van de wisselkoers. Daarom hebben deze munten elke keer een andere waarde. Aangezien het uitwisselingssysteem altijd dynamisch is, kan de waarde van munten die u vandaag heeft morgen niet hetzelfde blijven.

Hoe krijg je gratis munten op TikTok?

Enkele manieren om gratis munten te verdienen zijn:

  • Bekijk video’s: je moet een aantal taken uitvoeren terwijl je video’s bekijkt om gratis munten te verdienen

  • Doe mee aan uitdagingen: TikTok kan je deze munten cadeau doen als je meedoet en uitdagingen wint

  • Geschenken: andere gebruikers kunnen u gratis munten cadeau doen

Hoe krijg je gratis TikTok-munten?

U kunt gratis munten krijgen als iemand u deze schenkt. Zelfs TikTok kan je munten geven als je een aantal uitdagingen wint of ze verdient door video’s op TikTok te bekijken.

Hoeveel kost 500 TikTok-munten?

Momenteel is de waarde van één TikTok-munt 1,3 cent in de VS. Op basis van de berekening zijn de 100 TikTok-munten gelijk aan $ 1,3. Terwijl 500 munten momenteel worden gewaardeerd op $ 6,49.

Hoeveel kost 100 TikTok-diamanten?

Om dit in een eenvoudige berekening te zetten, 100 munten zijn gelijk aan 50 diamanten. Het is omdat TikTok-diamanten slechts 50% van de waarde van munten zijn. De waarde van elke diamant is 5 cent. Dus 100 diamanten zijn gelijk aan $ 50.

Hoeveel kost 7000 munten op TikTok?

Op basis van de huidige berekening kun je 7000 munten kopen op de TikTok-app voor ongeveer $ 129,99. De waarde van één munt is 1,3 cent, aangezien dit de kosten zijn van munten in de VS. De waarde kan verschillen op basis van de wisselkoers van verschillende landen. Uw account kan u het exacte bedrag vertellen als u ernaar zoekt in het gedeelte Opladen.

Hoeveel kost een rozencadeau op TikTok?

Cadeaus sturen naar je favoriete influencers kan best leuk zijn. Beïnvloeders kunnen echt genieten van de liefde die ze krijgen in de vorm van geschenken en geld verdienen met hun talent. Dus als u van plan bent iemand een roos cadeau te doen, houd er dan rekening mee dat 1 roos slechts $ 1 kost.

Hoeveel kost 100 rozen op TikTok?

Omdat een roos op TikTok $ 1 kost, kosten 100 rozen $ 100.

Hoeveel is een leeuw waard op TikTok?

Een leeuw is een van de bekendste cadeaus om aan iemand te geven op TikTok. Het schenken van een leeuw kan u echter een enorm bedrag kosten. Ja, een leeuw kost 29.999 munten op TikTok. Dit is geen bescheiden cadeau om iemand cadeau te doen, maar als dit in je plannen is, dan zou je 29.999 munten moeten betalen.

Hoe zet je TikTok-cadeaus om in contanten?

Met Tiktok kun je geld opnemen zodra je 1000 volgers hebt. De geschenken die je verdient, worden eerst omgezet in diamanten en deze diamanten worden in contanten ingewisseld. Het is ook belangrijk om te weten dat TikTok 50% van de commissie over je inkomsten ontvangt. Door naar uw account te gaan, onder het gedeelte Saldo, kunt u de live geschenken en verzamelde diamanten zien. U kunt op het tabblad Opnemen tikken om contant geld over te maken naar uw Paypal-account.

***

We hopen dat je hebt geleerd hoe je TikTok-munten kunt krijgen. Neem gerust contact met ons op met uw vragen en suggesties via de opmerkingen hieronder. Laat ons in ons volgende artikel weten over welk onderwerp u meer wilt weten.

gerelateerde berichten