Hoe krijg je onbeperkte Remote Raid Passes in Pokémon Go

Remote raid pass is een van de kenmerken van het populaire spel Pokémon Go. Deze game gebruikt de GPS en klok van je mobiel om de speler en de omringende Pokémon te lokaliseren. Het stelt de trainer in staat om in de echte wereld rond te lopen om de Pokémon in het spel te vangen. Met een Remote Raid Pass kunnen de spelers samenkomen en deelnemen aan 5-sterrengevechten. In 2020 werd aanvankelijk een Remote Raid-pas meegeleverd om de bestaande Raid-functie uit te breiden. In tegenstelling tot de andere functies is deze Remote Raid Pass niet gemakkelijk verkrijgbaar in PokéStops of Gifts. Wat als je Pokemon Go Remote Raid Pass gratis kunt krijgen? Daarom lees je in dit artikel ook hoe je onbeperkt Remote Raid Passes kunt krijgen. Je leert ook hoe je een gratis Remote Raid Pass Pokemon Go kunt krijgen en hoe je Remote Raid Pass gratis kunt krijgen.

Hoe krijg je onbeperkte Remote Raid Passes in Pokémon Go

Pokémon Go is een avontuurlijk rollenspel in augmented reality. De game is ontwikkeld door Niantic Labs en heeft meer dan 100 miljoen downloads van de Google Play Store. Het is bedoeld voor de leeftijdsgroep 12+. De game maakt gebruik van GPS-tracking zodat de speler Pokémon kan vangen en trainen op echte locaties. De Pokémon verschijnen wanneer ze in de buurt zijn en worden gevangen wanneer er een Pokéball naar hen wordt gegooid. Je kunt het spel ook op je pc spelen.

Wat is Remote Raid Pass in Pokémon Go?

Een Remote Raid Pass is een handig product waarmee je kunt deelnemen aan de raid. Met deze functie kan de speler overal deelnemen aan de raid op het nabijgelegen scherm zonder te hoeven reizen. Remote Raid Passes werden ingevoerd tijdens de pandemie toen mensen niet naar buiten konden om anderen in groepen te ontmoeten. Vijf trainers kunnen een Remote Raid Pass gebruiken om tegelijkertijd in dezelfde raid te zitten.

  Microsoft Edge bijwerken

Je kunt het beste uit de Remote Raid Passes halen door overal ter wereld deel te nemen aan de raid op uitnodiging van een trainer. Je kunt echter alleen meedoen aan de raid als je een vriend van de trainer bent. De kracht van een Pokémon neemt af wanneer een Remote Raid Pass op één manier wordt gebruikt. Verderop in het artikel leer je meer over hoe je gratis Remote Raid Pass Pokemon Go kunt krijgen.

Er zijn verschillende soorten raid-passen voor u beschikbaar:

 • Premium gevechtspas
 • Raid-pas op afstand
 • Gratis Raid-pas
 • EX Raid-pas

Opmerking: je kunt meerdere Premium Battle Passes hebben, in tegenstelling tot Free Raid Pass.

Hoe krijg ik een Remote Raid Pass

Hier zijn de volgende manieren om Remote Raid Pass op afstand gratis te krijgen van de Pokémon Go Shop.

 • Vier Remote Raid Passes zijn beschikbaar door de Great box ter waarde van 1.400 PokéCoins te kopen.

 • Eén Remote Raid Pass is beschikbaar door de Raid Box ter waarde van 699 PokéCoins te kopen.

 • Je kunt ook een Remote Raid Pass kopen voor 100 PokéCoins of een bos van 3 voor 300 PokéCoins.
 • Je moet een in-game aankoop doen van een Boo-bundel met 2000 PokéCoins. De Boo-bundel kan worden gebruikt om 3 Remote Raid Passes te verkrijgen.
 • Je krijgt Pokémon Go Remote Raid Pass gratis door specifieke missies of onderzoekstaken te voltooien.
 • Je kunt ook echt geld gebruiken om PokéCoins te kopen.
 • Een andere methode om Remote Raid Pass gratis te krijgen, is door naar de Event-optie in de in-game store te gaan. Hiermee kun je een Event Box aanschaffen voor 1 Poke-Coin. De Event Box die je koopt, geeft je waardevolle items en soms bevatten ze een gratis Remote Raid Pass.

Opmerking: deze methode is mogelijk niet altijd effectief, omdat de kans dat u een gratis Remote Raid Pass krijgt vrij klein kan zijn.

Nu zullen we zien hoe u onbeperkte Remote Raid Passes kunt krijgen.

Hoe u gratis onbeperkte Raid-passen op afstand kunt krijgen

Er zijn momenten waarop Pokémon Go-trainers gratis evenementenboxen ontvangen. Dit vereist dat de trainers de gameshop in de gaten houden om te zien of de Remote Raid Pass beschikbaar is bij de andere items. Een andere manier om een ​​gratis Remote Raid Pass te krijgen, is door deze te kopen met de PokéCoins die je gratis hebt gekregen. Laten we eens kijken hoe we Pokemon Go Remote Raid Pass gratis kunnen krijgen.

 • U kunt de controle over alle sportscholen in uw omgeving overnemen.
 • Zodra je de Gym overneemt, laat je een Pokémon daar blijven om te verdedigen.
 • Elk uur leveren de Pokémon-gevechten je 6 PokéCoins op.
 • Hoewel deze methode relatief langzaam is voor het verdienen van PokéCoins, kan het enige tijd besparen je helpen om Remote Raid Passes te verhandelen met gratis verdiende PokéCoins.

Hoe de Remote Raid Pass te gebruiken

Om te beginnen met het proces om Pokemon Go Remote Raid Pass gratis te krijgen, moet je toegang tot het nabijgelegen scherm op je mobiele telefoon vinden. De stappen om de pas te krijgen worden hieronder vermeld:

1. Open de Pokémon Go-game-app op je mobiele telefoon.

2. Tik op de silhouet Pokémon rechtsonder in het scherm.

3. Tik op de RAID-optie op het tabblad.

4. Tik op een van de lopende raids om mee te doen.

5. Tik op de roze Battle-optie, die het aantal passen dat je bezit weergeeft.

Zodra je dit proces hebt voltooid, kun je deelnemen aan de Remote Raid Battle en de Pokémon vangen.

Opmerking: de trainers moeten ervoor zorgen dat ze de bestaande passen snel kunnen gebruiken, zodat de gratis pas niet wordt vervangen als er een beschikbaar komt, aangezien je maar drie passen tegelijk kunt houden.

Waarom zou je Pokémon Go spelen?

Dit is waarom je het spelen van Pokémon Go niet mag missen:

 • Pokémon Go is een van de meest succesvolle en populaire spellen.
 • Het heeft het record gebroken voor snelste inkomsten en de meest gedownloade game-app.
 • Het is een creatieve en bekroonde game die werkt aan augmented reality om virtuele creaties te bedenken in levensechte scenario’s.
 • Er wordt gezegd dat het spel goed is voor de spelers omdat het spelers blootstelt aan zonlicht, hen fysiek actief maakt, hen de natuur laat verkennen, sociale interacties verbetert en de hersenen traint door cognitieve vaardigheden zoals geheugen te verbeteren.

***

We hopen dat onze doc u zeer goed heeft begeleid bij het leren hoe u gratis onbeperkte Remote Raid Passes voor Pokémon Go kunt krijgen en hoe u ze kunt gebruiken. Laat uw eventuele vragen of suggesties achter in de opmerkingen hieronder. Laat ons ook weten wat je de volgende keer wilt leren.

gerelateerde berichten