Hoe kunt u de thermische uitschakeling van Nextbook oplossen?

De Nextbook tablets zijn toestellen met fijne features en de nieuwste technologieën. Ze hebben snelle verzendservices en geweldige ingenieurs die ze bouwen. Hoewel ze soms worden verwarmd, wat kan worden veroorzaakt door aanhoudende hoge niveaus van interne hitte of door kortsluiting. Ze hebben ook wat oplaadproblemen en beschadigde kabels. Deze problemen, zoals thermische uitschakeling van nextbook, kunnen echter eenvoudig worden opgelost met de eenvoudige stappen die in dit artikel worden genoemd. Dit artikel gaat over hoe je kunt weten of je Nextbook wordt opgeladen en hoe je je Nextbook kunt repareren als deze niet wordt ingeschakeld. Er zijn ook enkele details over het uitschakelen van thermische uitschakeling op uw laptop. Lees het artikel tot het einde om een ​​goed inzicht te krijgen in de Nextbook-apparaten en om oplossingen te krijgen voor de veelvoorkomende problemen waarmee gebruikers worden geconfronteerd.

Hoe kunt u de thermische uitschakeling van Nextbook oplossen?

Terwijl u dit artikel leest, leert u de verschillende stappen om uw Nextbook-probleem met thermische uitschakeling op te lossen. Maar laten we eerst andere gerelateerde vragen beantwoorden!

Is het oké om een ​​tablet te gebruiken tijdens het opladen?

Ja, het is oké om een ​​tablet te gebruiken tijdens het opladen. Het duurt echter zeker langer om op te laden, omdat de batterij ook leeg raakt tijdens het opladen.

Hoe weet u of uw Nextbook wordt opgeladen?

Er zal een rood licht op de bovenkant van uw Volgende boek om aan te geven dat het wordt opgeladen. Het lampje wordt geel zodra het volledig is opgeladen. U ziet ook een pop-up op het scherm wanneer u de oplader aansluit. De bovenkant van het scherm geeft ook het pictogram voor aangesloten of opladen op uw Nextbook aan. Zo weet je of je Nextbook aan het opladen is.

  Hoe u Teams-add-in voor Outlook kunt installeren en gebruiken

Hoe kunt u een tablet repareren die niet kan worden ingeschakeld of opgeladen?

Hieronder vindt u de redenen en oplossingen die u kunnen helpen bij het oplossen van een tablet die niet kan worden ingeschakeld of niet kan worden opgeladen:

  • Als uw tablet niet wordt ingeschakeld of niet wordt opgeladen, moet u ervoor zorgen dat de verbindingen correct zijn. Probeer een andere oplaadkabel te gebruiken om te zien of deze werkt en de oude mogelijk beschadigd is.
  • U kunt ook proberen het apparaat opnieuw op te starten door de aan/uit-knop vijf seconden ingedrukt te houden. Terwijl u de aan / uit-knop ingedrukt houdt, sluit u tegelijkertijd de oplader aan en houdt u de knop nog een paar seconden ingedrukt. Laat de knop vervolgens los om te zien of hij nu oplaadt.
  • Als niets werkt, kan een harde reset mogelijk ook de mogelijke softwareproblemen oplossen en zal het ook het opslaggeheugen van het apparaat vrijmaken waardoor het correct zal werken.

Blijf lezen om de gedetailleerde stappen voor deze oplossingen verderop in dit artikel te vinden. U leert ook hoe u de thermische uitschakeling van Nextbook kunt oplossen.

Waarom wordt uw Nextbook steeds afgesloten?

Als je Nextbook blijft afsluiten, controleer dan eerst de batterij van je apparaat. Dit kan te wijten zijn aan een onstabiele app op uw apparaat of een virus dat het probleem veroorzaakt.

Hoe kunt u uw Nextbook repareren als het niet kan worden ingeschakeld?

U kunt het Nextbook opnieuw opstarten om het probleem met het niet inschakelen op te lossen. Laten we eens kijken hoe het te doen.

1. Houd de aan/uit-knop vijf seconden ingedrukt en terwijl u de aan/uit-knop ingedrukt houdt, sluit u tegelijkertijd de oplader aan.

2A. Houd het dan nog vijf seconden vast en controleer of er een pop-up op het scherm verschijnt.

2B. Als er nog steeds niets gebeurt, laat u de aan / uit-knop los en drukt u nogmaals op de aan / uit-knop terwijl de oplader nog is aangesloten om te proberen deze aan te sluiten op de oplader om het scherm in te schakelen.

Hoe kunt u uw Nextbook-tablet repareren die niet oplaadt?

Volg de onderstaande stappen om uw Nextbook-tablet te repareren die niet oplaadt:

1. Verwijder eerst de batterij uit de tablet.

2. Houd vervolgens de aan/uit-knop ongeveer 20 seconden ingedrukt.

3. Plaats nu de batterij terug en sluit uw Nextbook aan om opnieuw op te laden.

4. Als u het rode lampje ziet, wordt het apparaat opgeladen. Zo weet je of je Nextbook aan het opladen is.

  11 goede Docker-tutorials voor beginners tot master

Laat de tablet eerst volledig opladen voordat u hem weer inschakelt. Blijf lezen om te leren hoe u de thermische uitschakeling van Nextbook kunt oplossen.

Hoe haal je de batterij uit een Nextbook?

Volg de onderstaande stappen om de batterij uit een Nextbook te halen:

1. Om de batterij veilig uit een Nextbook te halen.

Opmerking: gebruik altijd het plastic openingsgereedschap om de achterklep te verwijderen.

2. Schuif het gereedschap vervolgens voorzichtig tussen de voorruit en de achterklep.

3. Schuif nu het gereedschap langs de rand van het apparaat om de achterklep te verwijderen.

4. Gebruik een extra hulpmiddel om in de opening te plakken en houd altijd de achterklep gescheiden van het glas wanneer u het andere hulpmiddel schuift.

5. Haal ten slotte langzaam de batterij eruit en monteer de onderdelen weer.

Kun je de batterij in een Nextbook vervangen?

Ja, net als alle andere batterijen kun je ook de batterij in Nextbook vervangen. Aangezien de batterij een essentiële voedingsbron is voor alle draagbaarheid, moet deze van tijd tot tijd worden vervangen. Wees voorzichtig en volg de stappen correct tijdens het vervangen van de batterij. Koppel altijd de accu los voordat u onderdelen vervangt, omdat de accu een restlading kan hebben die gevaarlijk voor ons kan zijn.

Hoe kunt u een Nextbook-tablet resetten?

Volg de onderstaande stappen om een ​​nextbook tablet te resetten:

Opmerking: zorg ervoor dat de Nextbook-tablet is uitgeschakeld voordat u de volgende stappen uitvoert.

1. Verwijder de SD-kaart uit uw tablet, indien aanwezig.

2. Druk tegelijkertijd op de aan/uit + volume omhoog-knoppen totdat u het opstartlogo op het scherm ziet.

3. Zodra u het logo ziet, laat u de knoppen los en bevestigt u om het apparaat naar de systeemherstelmodus te laten gaan.

4. Controleer en bevestig om uw apparaat opnieuw in te stellen. Wacht vervolgens tot het opnieuw is opgestart als het klaar is.

Hoe kunt u de thermische uitschakeling van Nextbook oplossen?

Thermische uitschakeling is een beveiligingsmechanisme dat wordt geactiveerd wanneer het apparaat wordt verwarmd en de interne temperatuur de drempel bereikt. Laten we enkele methoden bekijken om het te repareren.

Methode 1: Start Nextbook opnieuw

U moet ook proberen het apparaat opnieuw op te starten of opnieuw op te starten om het afsluitprobleem op te lossen. Hieronder vindt u de stappen waarin wordt uitgelegd hoe u dat kunt doen:

1. Houd de aan/uit-knop vijf seconden ingedrukt en terwijl u de aan/uit-knop ingedrukt houdt, sluit u tegelijkertijd de oplader aan.

  Een Apple ID voor een kind aanmaken en aan uw gezin toevoegen

2A. Houd het dan nog vijf seconden vast en controleer of er een pop-up op het scherm verschijnt.

2B. Als er nog steeds niets gebeurt, laat u de aan / uit-knop los en drukt u nogmaals op de aan / uit-knop terwijl de oplader nog is aangesloten om te proberen deze aan te sluiten op de oplader om het scherm in te schakelen.

Methode 2: Batterij vervangen

Een van de mogelijkheden kan zijn dat de batterij zijn lading niet lang vasthoudt, waardoor het apparaat continu uitschakelt vanwege stroomuitval of om stroom te besparen. Daarom moet u de batterij vervangen om de thermische uitschakeling van Nextbook te herstellen. Volg de bovenstaande stappen in dit artikel om de batterij uit je Nextbook te verwijderen.

Kun je je Nextbook opladen met USB?

Nee, je kunt de batterij van de tablet niet opladen via de HDMI-poort. Dit komt doordat het oplaadcircuit van de batterij is aangesloten op de USB-poort van de tablet. Je kunt de micro-USB-poort gebruiken om hem op te laden door hem aan te sluiten op een ander apparaat of converter.

Hoe kunt u thermische uitschakeling op uw laptop uitschakelen?

Volg de onderstaande stappen om thermische uitschakeling op uw laptop uit te schakelen.

1. Om thermische uitschakeling op uw laptop uit te schakelen, gaat u eerst naar het scherm Systeemhulpprogramma’s.

2. Selecteer daar systeemconfiguratie in de BIOS/Platform Configuration (RBSU).

3. Selecteer vervolgens geavanceerde opties in de opties Ventilator en Thermisch.

4. Selecteer nu Thermische uitschakeling.

5. Selecteer Ingeschakeld en druk vervolgens op de Enter-toets op uw toetsenbord.

6. Druk tot slot op de F10-toets op uw toetsenbord.

Zo kunt u thermische uitschakeling op uw laptop uitschakelen.

***

We hopen dat je hebt geleerd hoe je kunt weten of je Nextbook wordt opgeladen en hoe je de thermische uitschakeling van de Nextbook kunt oplossen. Neem gerust contact met ons op met uw vragen en suggesties via de opmerkingen hieronder. Laat ons ook weten wat u hierna wilt leren.

gerelateerde berichten