Hoe kunt u een regel uit uw Verizon-abonnement verwijderen?

Verizon is een van de grootste netwerken voor telefoons en draadloze abonnementen. Het is altijd populair geweest met zijn opwindende aanbiedingen en betaalbare plannen. Met de ondersteunende en flexibele klantenservice van Verizon kun je eenvoudig lijnen toevoegen, verwijderen of opschorten. Lees het artikel tot het einde om te weten of het kost om een ​​regel uit Verizon te verwijderen. We hebben ook besproken of u uzelf kunt verwijderen uit het Verizon-gezinsabonnement en hoe u een regel uit Verizon Online kunt verwijderen. Laten we meer te weten komen over Verizon en onze gebruikerservaring verbeteren om mee te groeien met technologie.

Hoe kunt u een regel uit uw Verizon-abonnement verwijderen?

Hoe u een regel uit uw Verizon-abonnement kunt verwijderen, leest u verderop in dit artikel. Blijf lezen om er meer over te weten te komen.

Kun je jezelf uit iemands telefoonabonnement halen?

Ja, we kunnen onszelf uit het telefoonabonnement verwijderen, maar alleen als de accounteigenaar om de service vraagt. U kunt het abonnement pas verlaten als al het resterende saldo dat aan uw lijn is gekoppeld, is gewist. Zodra dit is voltooid, kunt u scheiden. De eigenaar zou moeten bellen en een aansprakelijkheidsstelling moeten doen en zijn Edge-contract moeten betalen om door te gaan met de splitsing van accountleden.

  Angry IP Scanner Review (2021) voor netwerkscannen

Hoe kunt u uw mobiele lijn opzeggen?

U kunt uw mobiele lijn opzeggen door contact op te nemen met de klantenservice van uw provider en het annuleringsproces aan te vragen. U moet de gevraagde details verstrekken om het proces voor het annuleren van de lijn te starten.

Kunt u een lijn op uw Verizon-abonnement annuleren?

Ja, als u een accounteigenaar of een accountmanager bent, kunt u eenvoudig losse lijnen of uw volledige mobiele account voor Verizon annuleren.

Hoe kunt u een regel uit uw Verizon-abonnement verwijderen?

Om de diensten van een lijn permanent te annuleren of te verwijderen, moet u bellen Verizon-klantenservice op dit nummer: (800) 392-0717 en vraag het verwijderingsproces van de gewenste lijn uit uw Verizon-abonnement aan. U kunt bellen van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 21.00 uur of van zaterdag tot zondag van 08.00 tot 21.00 uur lokale tijd. Zij zullen om uw accountgegevens vragen voor authenticatie en de regel van hun kant verwijderen. Dit is een gratis en snelle service voor alle Verizon-gebruikers. de gevraagde details zijn:

  • Naam van accounteigenaar
  • Het telefoonnummer dat aan het account is gekoppeld
  • Accountpincode/ laatste 4 van het BSN van de accounteigenaar

Kost het om een ​​regel van Verizon te verwijderen?

Het is meestal een gratis service, aangezien de vergoeding niet in een contract wordt vermeld. Alleen als het onder uw contract valt, moet u de vergoeding voor vroegtijdige beëindiging betalen. Het gebeurt dat als het maandelijkse servicetarief voor uw lijn die moet worden opgeschort $ 10 of meer per maand is, u uw normale spraak-, data- of abonnementskosten niet krijgt. In plaats daarvan wordt u ongeveer $ 10 per maand in rekening gebracht voor uw opgeschorte lijn.

  Foto's en video's delen vanaf uw iPhone

Wat betekent het opschorten van een telefoon op Verizon?

Het opschorten van een telefoon op Verizon betekent dat uw lijn niet toegankelijk is en dat u niet meer kunt bellen of gebeld kunt worden op het draadloze datanetwerk van Verizon. Tijdens de opschortingsperiode worden er geen kosten in rekening gebracht voor uw lijn. U moet echter nog steeds uw contributie betalen. Na de opschorting is uw telefoon niet meer verbonden met het netwerk van uw provider en kunt u er niet meer mee bellen of sms’en.

Hoe kunt u een telefoon op Verizon deactiveren?

U kunt een telefoon op Verizon deactiveren of opschorten met behulp van de volgende stappen:

1. Bezoek de Verizon Uw service opschorten of opnieuw verbinden pagina en log in op uw account.

2. Klik op Account > Opschorten of opnieuw verbinden.

3. Klik op Apparaat selecteren voor de gewenste telefoon.

4. Kies de gewenste reden en klik op Verzenden.

5. Bevestig de opschorting door tweemaal op Doorgaan te klikken.

Kunt u uzelf uit het Verizon Family Plan verwijderen?

Ja, je kunt jezelf uit het Verizon-gezinsabonnement verwijderen als de accounteigenaar of jij, als gebruiker, contact opneemt met de klantenservice van Verizon. Hiervoor moet u ook alle informatie met betrekking tot uw account ter verificatie hebben.

Hoe kunt u een telefoonlijn uit uw gezinsabonnement verwijderen?

De accounteigenaar moet contact opnemen met: Verizon-klantenservice om losse lijnen of gezinsabonnementen op te zeggen. Voor een snelle oplossing moet u de naam van de accounteigenaar, het telefoonnummer, de accountpincode of de laatste 4 van het SSN van de accounteigenaar hebben om aan de klantenservice te verstrekken.

  9 beste Arabische kanalen op Kodi

Hoe kunt u een regel verwijderen uit een gedeeld Verizon-abonnement?

Om een ​​regel uit een Verizon-aandeelplan te verwijderen of op te schorten, moeten beide beheerders van het account hun steun ervoor bevestigen. U moet nog steeds de klantenservice bellen op (800) 392-0717 op de aangegeven tijden en contact opnemen voor hulp.

Kunt u een regel van Verizon Online verwijderen?

Nee, u kunt een servicelijn niet online van Verizon verwijderen. U kunt een lokale Corporate VzW- of Verizon-winkel bezoeken of contact opnemen met de klantenservice op *611 vanaf uw mobiele telefoon of 800-922-0204 om de benodigde hulp te krijgen.

***

Dus we hopen dat je hebt begrepen of het kost om een ​​lijn van Verizon te verwijderen en hoe je een lijn uit je Verizon-abonnement kunt verwijderen. U kunt ons vragen of suggesties laten weten over elk ander onderwerp waarover u wilt dat wij een artikel maken. Zet ze in de comments hieronder zodat we het weten.

gerelateerde berichten