Hoe lang houdt MoneyGram geld vast?

MoneyGram is een grensoverschrijdend P2P-geldtransferbedrijf waarmee de klant geld naar een bepaalde begunstigde kan sturen, ongeacht hun locatie en afstand van elkaar. Het hoofdkantoor is gevestigd in Saint Louis met vestigingen in meerdere wereldlanden. Het in stand houden van een organisatie van zo’n belang en belang houdt het alomvattend en helder wegnemen van twijfels die de consument zou kunnen koesteren, zoals de periode dat MoneyGram geld aanhield, in stand. Daarom brengen we u vandaag een gids over hoe lang MoneyGram geld vasthoudt. U leert ook wat er gebeurt als de MoneyGram-transactielimiet wordt overschreden of MoneyGram-geld niet wordt opgehaald.

Hoe lang houdt MoneyGram geld vast?

Lees dit artikel tot het einde om te zien hoeveel dagen MoneyGram geld vasthoudt en of er extra kosten in rekening worden gebracht nadat de transactielimiet in detail is overschreden.

  Google Maps gebruiken voor navigatie in Apple CarPlay

Kunt u een MoneyGram op uw bankrekening storten?

Ja, met MoneyGram kunt u rechtstreeks geld overmaken naar iemands bankrekening of online portemonnee in de Verenigde Staten en enkele geselecteerde landen.

Hoe kunt u MoneyGram op uw bankrekening krijgen?

Om MoneyGram op uw bankrekening te krijgen, moet u eerst uw dichtstbijzijnde agent zoeken. Bereid u vervolgens voor op het bezoek van uw agent. Verstrek ook de onderstaande informatie:

 • Uw door de overheid goedgekeurde identiteitskaart
 • De volledige naam van uw ontvanger volgens overheidsdocumenten, bankrekeningnummer en banknaam
 • Locatie van uw ontvanger
 • Het geld dat u wilt verzenden, naast de makelaarskosten

Stuurt MoneyGram geld naar een bankrekening?

Ja, met MoneyGram kunt u geld rechtstreeks overboeken naar iemands bankrekening of online portemonnee. Blijf verder lezen om erachter te komen hoe lang MoneyGram geld vasthoudt.

Verlopen geldgrammen?

Nee, MoneyGram-bestellingen verlopen niet. Ze lagen onaangeroerd op de bankrekeningen. Als u het geld echter een jaar lang niet ophaalt of afhandelt, worden er extra kosten op het geld in rekening gebracht, waardoor de waarde ervan afneemt of het de titel van een verlopen overboeking krijgt.

  Microsoft Teams-bestanden delen en beheren in een kanaal

Is er een limiet om geld van MoneyGram te ontvangen?

Ja, er is een geldlimiet van $ 10.000 voor MoneyGram-overdrachten.

Hoe lang duurt het voordat MoneyGram naar een bankrekening wordt overgeschreven?

MoneyGram maakt uw geld meestal binnen 2-3 dagen over, terwijl uitbetalingsopties en mobiele portemonnees vrijwel onmiddellijk worden overgedragen.

Hoeveel dagen houdt MoneyGram geld vast?

MoneyGram houdt geld 90 dagen vast. Overschrijding van deze periode maakt het kwetsbaar om te kwalificeren als een verlopen overboeking, waardoor uw geld niet meer in staat is om te worden verwerkt. Als u het geld een jaar lang niet haalt of afhandelt, worden er extra kosten in rekening gebracht.

Hoe lang duurt het voordat MoneyGram wordt terugbetaald?

MoneyGram betaalt uw geld gewoonlijk binnen 3-10 dagen na uw verzoek terug, maar het kan ook langer duren, afhankelijk van de heersende omstandigheden.

Waarom werd uw MoneyGram geweigerd?

Uw MoneyGram wordt om de volgende redenen geweigerd:

 • Onvoldoende geld op uw bankrekening
 • Onvoldoende krediet
 • Vooruitbetaling via creditcard niet mogelijk
 • Fout bij het verstrekken van bankgegevens

Wat gebeurt er als MoneyGram Money niet wordt opgehaald?

Nadat u weet hoe lang MoneyGram geld vasthoudt, wilt u graag weten wat de gevolgen zijn als MoneyGram-geld niet wordt opgehaald. MoneyGram houdt geld 90 dagen vast. Wanneer de MoneyGram-transactielimiet wordt overschreden, wordt dit gekwalificeerd als een verlopen overboeking, waardoor uw geld mogelijk niet meer kan worden verwerkt. Als u het geld een jaar lang niet haalt of afhandelt, worden er extra kosten in rekening gebracht.

  Gegevens importeren uit een ander Google-spreadsheet

Hoe kunt u uw geld terugkrijgen van MoneyGram?

U kunt uw geld terugkrijgen van MoneyGram door een van de onderstaande methoden te volgen:

 • Annuleer uw overboeking op de pagina met transactiegegevens.

 • Ga naar de Selfservice Portal en klik op Annuleer een Overboeking en vul de benodigde gegevens in.
 • Annuleer de transactie door 1-800-926-9400 te bellen.

***

We hopen dat je hebt begrepen hoe lang MoneyGram in detail geld vasthoudt. U kunt uw vragen over dit artikel en onderwerpsuggesties voor toekomstige artikelen in de opmerkingen hieronder plaatsen.

gerelateerde berichten