Hoe log ik in op Hulu met mijn Spotify-account?

Hulu is een op abonnementen gebaseerde streaming-webtoepassing die eigendom is van Walt Disney. Het biedt een enorme bibliotheek met films en televisieseries van uitgebreide netwerken, zoals ABC en NBC. Daarnaast produceert Hulu ook zijn originele tv-series en films voor zijn abonnees. En je kent Spotify vast en zeker, want het is het populairste platform voor het luisteren en delen van muziek dat door miljoenen gebruikers wordt gebruikt. Beide entertainmentplatforms zijn enorm, met een enorm aantal abonnees. Dus je hebt vast wel eens gehoord van Hulu Spotify-login en je vraagt ​​je vast af hoe ik inlog op Hulu met mijn Spotify-account? Hier ben je. In dit artikel krijgt u het antwoord op deze vraag met gedetailleerde stappen om deze beter te begrijpen.

Hoe log ik in op Hulu met mijn Spotify-account?

Als je een studentenabonnement hebt op Spotify Premium, kun je inloggen op Hulu met je Spotify-account. Laten we, voordat we naar de stappen daarvoor gaan, meer te weten komen over Hulu en Spotify login.

Is mijn Hulu-login hetzelfde als mijn Spotify?

Nee, Hulu en Spotify zijn twee verschillende diensten. Je hebt een optie om in te loggen op Hulu met Spotify. Maar als je geen Spotify-account hebt, kun je je nog steeds aanmelden voor een Hulu-abonnement.

  Schermtijd voor kinderen instellen op iPhone

Komt Spotify Premium met Hulu?

Nee, alleen het Spotify Premium Student-abonnement omvat de Hulu (ondersteund door advertenties) en SHOWTIME. Je moet ook studeren aan een titel IV-geaccrediteerde universiteit. Bovendien moet je een universiteitsstudent in de Verenigde Staten van Amerika zijn om in aanmerking te komen voor Hulu Spotify-login.

Hoe krijg je Hulu gratis met Spotify Premium?

De enige manier om Hulu (advertentie-ondersteund) en SHOWTIME gratis te krijgen met een Spotify Premium-account, is dat je een Spotify Premium-studentenabonnement moet hebben. Je moet studeren aan een titel IV-geaccrediteerde hogeschool of een universiteitsstudent zijn in de Verenigde Staten van Amerika. Het Hulu-abonnement is niet beschikbaar bij andere Spotify-abonnementen.

Hoe lang duurt de Spotify Hulu-deal?

De deal tussen de twee massamediaplatforms duurt 4 jaar. Maar gebruikers moeten hun Spotify-inschrijvingsstatus elk jaar opnieuw valideren met behulp van de SheerID, omdat Spotify dit zelf voor zijn leden vraagt. Op deze manier kunnen gebruikers op de hoogte zijn van hun Hulu Spotify-inlogduur.

Hoe activeer ik mijn gratis Hulu met Spotify?

Als je een Spotify Premium Student-abonnement hebt en je wilt inloggen op Hulu Spotify, volg dan de onderstaande stappen om te zien hoe ik me aanmeld bij Hulu met mijn Spotify-account:

1. Bezoek de Hulu-aanmeldingspagina.

Opmerking: klik op de geschiktheidsvereisten onderaan het scherm om te controleren of u in aanmerking komt of niet.

2A. Als je al een Hulu-account hebt, klik dan op IK HEB EEN HULU-ACCOUNT.

2B. Als je geen account hebt, klik dan op IK BEN NIEUW BIJ HULU.

3. Kies vervolgens uw gewenste manier van inloggen, zoals weergegeven.

Let op: zorg ervoor dat je alleen inlogt met je Student Premium-abonnement.

  Hoe de Ajenti-serverbeheertool op Ubuntu Server in te stellen

Hoe log ik in op Hulu met mijn Spotify-account?

Je moet een Spotify Premium Student-abonnement hebben om in te loggen op Hulu met Spotify. Je kunt overwegen de onderstaande stappen te volgen als je dat plan hebt en een Hulu Spotify-login wilt:

1. Bezoek de Hulu-aanmeldingspagina.

Opmerking: klik op de geschiktheidsvereisten onderaan het scherm om te controleren of u in aanmerking komt of niet.

2. Als je al een Hulu-account hebt, klik je op IK HEB EEN HULU-ACCOUNT. Klik anders op IK BEN NIEUW BIJ HULU.

3. Kies vervolgens de gewenste manier van inloggen, zoals hieronder weergegeven.

Let op: zorg ervoor dat je alleen inlogt met je Student Premium-abonnement.

Hoe inloggen op Hulu met Spotify Student?

Als je een premium studentenabonnement hebt, kun je Hulu krijgen door de onderstaande stappen op de Hulu Spotify-login te volgen:

1. Bezoek de Hulu-aanmeldingspagina.

2. Klik op IK HEB EEN HULU-ACCOUNT.

Opmerking: als je geen account hebt, klik dan op IK BEN NIEUW BIJ HULU.

3. Voer het e-mailadres of de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw account bij het Student Premium-abonnement in en klik op de optie INLOGGEN.

Moet je betalen om Spotify te annuleren?

Nee, je hoeft niets te betalen om je Spotify-account op te zeggen. Als u uw premium-abonnement opzegt, eindigt het Spotify-premiumabonnement op de volgende factuurdatumcyclus, die ook van toepassing is op Hulu Spotify-login. Maar als vandaag uw factuurdatum is en u deze vandaag annuleert, wordt uw account op dezelfde dag zelf omgezet in gratis.

Wat gebeurt er als ik mijn Spotify Premium-abonnement vroegtijdig opzeg?

Zelfs als je je premium abonnement op Spotify vroegtijdig opzegt, blijft het actief tot de volgende factuurdatum. Zodra de datum verstrijkt, schakelt het terug naar het gratis account. Maar u hoeft zich geen zorgen te maken. Je opgeslagen muziek en afspeellijsten blijven zoals ze zijn. U kunt meer lezen over de annuleringsvoorwaarden.

  Audio van een video verwijderen voordat u deze op de iPhone deelt

Kan ik Spotify na 3 maanden opzeggen?

Ja, je kunt je Spotify opzeggen wanneer je maar wilt. Maar uw premium-account wordt pas omgezet in een gratis account nadat de factuurdatum is verstreken.

Kan ik Spotify Premium annuleren na een gratis proefperiode?

Ja, je kunt je Spotify premium opzeggen na een gratis proefperiode. Houd er echter rekening mee dat als u uw abonnement op de laatste dag van uw gratis proefperiode opzegt, er geen kosten in rekening worden gebracht. Maar zelfs als u nog een dag wacht nadat de gratis proefperiode is afgelopen, worden er automatisch kosten in rekening gebracht voor de volgende maand. En uw account wordt pas bij de volgende betalingscyclus geannuleerd.

Wordt Spotify aan het einde van de maand in rekening gebracht?

Spotify brengt elke 30 dagen kosten in rekening vanaf de dag van abonnement. Het kan het begin van de maand, het midden van de maand of zelfs het einde van de maand zijn.

Hoe weet ik wanneer mijn Spotify Premium eindigt?

Om te weten wanneer uw abonnement afloopt, moet u Hulu Spotify-login uitvoeren en naar de accountoverzichtspagina gaan, zoals hieronder wordt aangetoond:

1. Ga naar de Spotify-inlogpagina.

2. Voer uw inloggegevens in en klik op de knop Aanmelden.

3. Klik op uw profielnaam > Account in de rechterbovenhoek.

4. Het tabblad Accountoverzicht wordt geopend in uw browser. Scroll naar beneden op de pagina om Uw abonnement te zien. Hier vindt u alle details van uw huidige abonnement, inclusief de vervaldatum.

***

We hopen dat je de stappen voor het inloggen op Hulu Spotify hebt begrepen en deze met succes hebt kunnen uitvoeren. U kunt uw vragen over dit artikel en onderwerpsuggesties voor toekomstige artikelen in de opmerkingen hieronder plaatsen.

gerelateerde berichten