Hoe maak je een account aan op Yelp

Heeft u te maken met een bedrijf, maar krijgt u geen potentiële klanten? Als je een van de bedrijfseigenaren bent, moet je een account aanmaken op Yelp. Een bedrijfspagina op Yelp helpt je om in contact te komen met nieuwe klanten. U kunt ook goodwill voor uw bedrijf creëren door in contact te komen met klanten of gebruikers, aangezien gebruikers Yelp-recensies plaatsen die uw bedrijfspagina helpen snel te groeien. Uiteindelijk is Yelp een aantrekkelijk platform waarmee je in contact kunt komen met gebruikers over de hele wereld. Als u echt veel succes wilt hebben met uw bedrijf, plan dan een goede strategie en doe uw bedrijf op de juiste manier aan marketing. Je moet een account aanmaken op Yelp omdat het je zal helpen bij marketing door de klanten te vertellen over je diensten, enz. Lees dit artikel om al deze procedures te leren, samen met de methode om Yelp-accountinstellingen te beheren. Laten we erin duiken!

Hoe maak je een account aan op Yelp

Blijf verder lezen om de stappen te vinden die uitleggen hoe je een account op Yelp kunt maken en de instellingen van je Yelp-account in detail kunt beheren met handige illustraties voor een beter begrip.

Wat is Yelp Business?

De Yelp-zaken heeft een website en mobiele app waarmee mensen in contact kunnen worden gebracht met uw lokale bedrijven. Yelp is een platform om lokale bedrijven te vinden, te beoordelen en erover te praten. Het verbindt mensen met lokale bedrijven door hen beoordelingen, foto’s, openingstijden en andere details in een gebruiksvriendelijke indeling te tonen. Gebruikers kunnen hun eigen beoordelingen en foto’s van het bedrijf plaatsen om anderen te helpen betere beslissingen te nemen. Yelp geeft ook informatie over de beste tijden om het bedrijf te bezoeken op basis van wanneer ze het drukst zijn of speciale evenementen hebben.

Is Yelp gratis of betaald?

Ja, Yelp is een gratis applicatie. U kunt uw bedrijfspagina gratis maken om veel klanten te bereiken op Yelp. Yelp rekent geen enkele vorm van administratiekosten van je aan.

Opmerking: als je een call-to-action-knop op je bedrijfspagina wilt toevoegen, kan de klant rechtstreeks contact opnemen met je bedrijf. Yelp zal $ 1 per dag in rekening brengen.

  Een e-mail doorsturen als bijlage in Microsoft Outlook

Is het gratis om Yelp te gebruiken?

Ja, consumenten kunnen Yelp gratis gebruiken om bedrijven te doorzoeken. Het is ook gratis om een ​​bedrijfspagina op Yelp te maken.

Moet ik mijn bedrijf claimen op Yelp?

Ja, je moet je bedrijf claimen op Yelp. Door uw bedrijf op Yelp te claimen, kunt u nieuwe klanten aantrekken en naamsbekendheid vergroten. Yelp-recensies kunnen ook worden gefilterd op categorieën zoals service, prijs, parkeren, enz. Het claimen van uw bedrijf op Yelp is dus een goed idee als u hoog wilt scoren op deze beoordelingssite. Het is aan te raden om uw bedrijf op Yelp te claimen, omdat het helpt om in contact te komen met klanten die bij u in de buurt zijn en geïnteresseerd zijn in uw dienst of product.

Waarom kan ik niet inloggen op Yelp-account?

Je kunt alleen inloggen op Yelp for Business als je je bedrijfspagina hebt geclaimd en er een account op hebt aangemaakt. Er kunnen enkele redenen zijn waarom u problemen ondervindt tijdens het inloggen; zoals: onjuist e-mailadres of wachtwoord, enz. U moet ervoor zorgen dat u het juiste e-mailadres gebruikt terwijl u inlogt. Het is heel goed mogelijk dat u uw pagina hebt gemaakt met uw werkende e-mailadres en probeert in te loggen met uw persoonlijke e-mailadres.

Opmerking: als je onlangs je bedrijf aan Yelp hebt toegevoegd, heb je goedkeuring nodig omdat nieuwe bedrijfstoevoegingen eerst worden goedgekeurd door Yelp-moderators, en dit proces kan even duren.

Hoe inloggen op Yelp-account?

Je kunt inloggen op je Yelp-account door deze stappen te doorlopen:

1. Open een Browser-app op uw telefoon. We hebben de Google Chrome-app gebruikt voor demonstratiedoeleinden.

2. Bezoek de Yelp-website.

3. Tik op het hamburgerpictogram in de rechterbovenhoek van de pagina.

4. Tik op Inloggen in het vervolgkeuzemenu.

5. Voer nu uw geregistreerde e-mail-ID en wachtwoord in de respectievelijke velden in.

6. Tik vervolgens op Inloggen.

Opmerking: als u uw wachtwoord bent vergeten, tikt u op Wachtwoord vergeten? en volg de instructies om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Hoe maak je een account aan op Yelp?

Volg de onderstaande stappen om een ​​account op Yelp aan te maken:

1. Ga naar de Yelp-website.

2. Tik op het hamburgerpictogram > Aanmelden.

3. Voer uw naam, e-mailadres, wachtwoord en postcode in de respectievelijke vakken in.

4. Tik vervolgens op Aanmelden.

Opmerking: als u wilt, kunt u ook uw geboortedatum invoeren in het daarvoor bestemde veld.

5. Voeg een profielfoto toe en zoek vrienden op de volgende pagina’s om je Yelp-account succesvol in te stellen.

Uw account wordt succesvol aangemaakt. Zo maak je een account aan op yelp.

Hoe maak je een zakelijke Yelp-account aan?

Is het de moeite waard om een ​​account aan te maken op Yelp? Ja, Yelp helpt je om in contact te komen met nieuwe klanten en je bedrijf te laten groeien.

  Wat betekent "IIRC" en hoe gebruik je het?

Weet je dat meer dan 90 miljoen mensen Yelp elke maand bezoeken om restaurants te bereiken en diensten aan huis te vinden? Uit een enquête blijkt dat 97% van de mensen die Yelp bezoeken een aankoop doet. Dus een sterke aanwezigheid op Yelp zal je helpen om potentiële klanten te krijgen.

Nadat je weet hoe je een account op Yelp kunt maken, volg je de stappen om een ​​zakelijke Yelp-account in te stellen:

1. Bezoek de Yelp voor bedrijven website en voer uw bedrijfsnaam in.

2A. Tik op de gewenste resultaten uit de lijst met zakelijke suggesties.

2B. Of tik op Gratis toevoegen aan Yelp.

3. Voer uw zakelijke e-mailadres in en tik op Doorgaan.

Opmerking: het e-mailadres helpt u om te controleren wat er met uw pagina gebeurt.

4. Voer alle bedrijfsgegevens in en tik onderaan de pagina op Bedrijf toevoegen.

5. U ontvangt een e-mail ter bevestiging van uw e-mail. Tik op de koppeling E-mailadres bevestigen van die e-mail om uw e-mail-ID te verifiëren.

6. Voer vervolgens uw naam en wachtwoord in om uw bedrijf te claimen en tik op Gereed.

U moet uw pagina voltooien door de instructies op het scherm te volgen. U ontvangt de update zodra uw bedrijfspagina is geverifieerd. Het kan enkele dagen duren voordat u hierover bericht krijgt.

Hoe post ik als bedrijf op Yelp?

U kunt uw bedrijf op Yelp plaatsen met behulp van de bovenstaande stappen. Alle ingediende bedrijfsgegevens worden ter bevestiging geverifieerd door Yelp-moderators. Geef zoveel mogelijk informatie als je kunt wanneer je een bedrijf aan Yelp toevoegt, omdat het sneller zal worden goedgekeurd en in de zoekresultaten zal verschijnen. Het duurt twee werkdagen of misschien minder dan dat. Lees dit artikel vanaf het begin om te leren hoe je een account aanmaakt op Yelp.

Hoe beheer je Yelp-accountinstellingen?

Volg de stappen om Yelp-accountinstellingen te beheren:

1. Bezoek de Yelp-website op uw browser.

Opmerking: zorg ervoor dat u bent aangemeld bij uw account.

2. Klik op het profielpictogram > optie Accountinstellingen in de rechterbovenhoek.

3. Uw profielpagina wordt geopend. Klik nu op de knop Toevoegen/Bewerken naast het gewenste veld om het te wijzigen.

4. Nadat u uw wijzigingen heeft aangebracht, scrolt u helemaal naar beneden op de pagina en klikt u op Wijzigingen opslaan.

Opmerking: u kunt vanaf hier ook uw e-mailadres, wachtwoord, vrienden, locatie, etc. wijzigen.

Hoe plaats je Yelp-recensies?

Als je een bedrijf wilt beoordelen dat je onlangs hebt bezocht, volg dan de onderstaande stappen om Yelp-recensies te plaatsen:

1. Van jouw Yelp-accountdashboardklik op Schrijf een recensie in de rechterbovenhoek.

2. Voer de gewenste bedrijfsnaam en het bedrijfsadres in de beschikbare zoekbalken in en klik op het zoekpictogram om te zoeken.

  Cache en cookies wissen in Chrome

3. Klik op het gewenste bedrijf in de zoekresultaten.

4. Klik op de gewenste beoordelingsster om de beoordeling te plaatsen en schrijf uw beoordeling in het onderstaande beoordelingsvak.

5. Klik op het vak Foto’s bijvoegen om te bladeren en foto’s aan uw recensie toe te voegen.

6. Klik ten slotte op Beoordeling plaatsen om uw beoordeling voor dat bedrijf met succes te uploaden.

Uw beoordeling wordt met succes verzonden. Als u Yelp-recensies plaatst, helpt dit bedrijven om te groeien.

Hoe de Help-pagina van Yelp Reviews bezoeken?

Onthoud dat u kunt beoordelen wat u wilt op basis van uw ervaring op bedrijfspagina’s. Maar als je recensie in strijd is met de servicevoorwaarden van Yelp, wordt deze verwijderd door de Yelp-moderators. Om de hulppagina voor Yelp-reviews te bezoeken, gaat u naar de Yelp Reviews & Foto’s Support Center-pagina op uw browser. En u krijgt hier antwoord op alle review-gerelateerde vragen.

Hoe kan ik Yelp-recensies bekijken?

Als u uw geplaatste review op uw profiel ziet, maar deze niet op de bedrijfspagina krijgt, wordt deze momenteel niet aanbevolen. Recensies worden alleen verwijderd als ze in strijd zijn met de Servicevoorwaarden van Yelp, of als je account helemaal is gesloten.

Nadat je een account op Yelp hebt aangemaakt, kun je je geplaatste Yelp-recensies bekijken door deze stappen te doorlopen:

1. Navigeer door de Yelp-website in uw browser en log in op uw account.

2. Klik op het profielpictogram > Over mij optie in de rechterbovenhoek.

3. Klik op de optie Recensies in het linkerdeelvenster om alle recensies te zien die je op je Yelp-account hebt geplaatst.

Hoe contact opnemen met Yelp-ondersteuning?

Je kunt contact opnemen met Yelp-ondersteuning via:

Het Yelp-klantenserviceteam zal je de oplossing bieden zodra ze je vraag hebben ontvangen.

Hoe contact opnemen met Yelp Restaurant Support?

Je kunt contact opnemen met Yelp Restaurant-ondersteuning via:

Opmerking: de telefoonlijn is alleen geopend van maandag tot en met vrijdag.

***

Dus we hopen dat je hebt begrepen hoe je een account op Yelp kunt maken en de instellingen van je Yelp-account kunt beheren met de gedetailleerde stappen om je te helpen. U kunt ons uw vragen of suggesties laten weten over elk ander onderwerp waarover u een artikel wilt schrijven. Zet ze in de comments hieronder zodat we het weten.

gerelateerde berichten