Hoe maak je een anoniem Instagram-account

Instagram is een van de beste sociale mediaplatforms die over de hele wereld worden gebruikt. Verschillende gebruikers besteden veel tijd aan het scrollen en het bekijken van rollen op Instagram, maar sommigen van ons maken zich ook zorgen over de veiligheid van onze privé geüploade gegevens, zoals berichten, foto’s en verhalen. De oplossing voor uw probleem is het gebruik van een anoniem Instagram-account of een nep Instagram-account. Veel gebruikers gebruiken deze nepaccounts om hun privacy te beschermen. Als je wilt weten hoe je een anoniem Instagram-account kunt laten groeien, blijf dan op de hoogte tot het einde! We brengen je een handige gids die je leert hoe je een Instagram-branderaccount kunt maken en gebruiken.

Hoe maak je een anoniem Instagram-account

Je kunt een anoniem account maken door over te schakelen naar een privéaccount of een nepaccount aan te maken op Instagram. Blijf verder lezen om de stappen te vinden die hetzelfde in detail uitleggen met handige illustraties voor een beter begrip.

Wat betekent anoniem op Instagram?

Anoniem staat voor een persoon of ding waarvan de naam niet bekend is of niet openbaar is gemaakt. Net als bij een anoniem Instagram-account, worden accounts die zijn gekoppeld aan geen persoonlijke gegevens, zoals e-mail en mobiel nummer, anonieme accounts genoemd. Deze accounts hebben geen informatie over hun eigenaar, en een brandernummer of nep-e-mail wordt gebruikt om deze accounts te maken.

Is het mogelijk om een ​​anoniem Instagram-account te hebben?

Ja, het is mogelijk om een ​​anoniem Instagram-account te hebben. Veel gebruikers die zich zorgen maken over hun gegevensbeveiliging maken een anoniem Instagram-account aan. Er zijn veel manieren om een ​​anoniem Instagram-account aan te maken, zoals je verderop in dit artikel leert.

  Foto's en video's vastzetten op je Instagram-profiel

Kun je een anoniem Instagram-account bekijken?

Nee. Anonieme accounts zijn meestal privé, wat betekent dat de gegevens van de accounteigenaar, zoals naam, e-mailadres of profielfoto, niet openbaar worden weergegeven. Je kunt de gebruikersnaam van een anoniem Instagram-account bekijken dat ook voornamelijk nep is. Het is dus onmogelijk om informatie te krijgen over een anoniem Instagram-account.

Kun je Insta Story anoniem bekijken?

Mogelijk ja, je kunt het Insta-verhaal anoniem bekijken zonder de gebruiker hiervan op de hoogte te stellen. Hieronder staan ​​de manieren om anoniem iemands verhaal te bekijken:

  • Gebruik een anoniem Instagram-account.
  • Instagram laadt automatisch meerdere verhalen voor een snelle kijkervaring, zelfs als je geen betrouwbare wifi- of dataverbinding hebt. Je kunt de vliegtuigmodus op je mobiel inschakelen en het vooraf geladen Instagram-verhaal bekijken zonder de poster van dat verhaal op de hoogte te stellen. Onthoud ook dat je maar een paar voorgeladen verhalen kunt bekijken, niet allemaal.

  • U kunt een app of website van derden gebruiken, zoals InstaStories. Deze site werkt alleen voor openbare accounts die momenteel niet toegankelijk zijn.

Kun je een anoniem Instagram-account hebben?

Ja, u kunt een anoniem Instagram-account maken en bezitten.

Hoe maak je een anoniem Instagram-account?

Als je iemand bent die Instagram gebruikt en zich ook zorgen maakt over gegevensbeveiliging, dan is het gebruik van een anoniem Instagram-account de beste optie. Hieronder staan ​​enkele methoden om een ​​anoniem Instagram-account aan te maken:

Methode 1: Schakel de privéaccountmodus in

Instagram heeft een functie waarmee je je account privé kunt zetten. Als je account privé is, kunnen alleen je volgers alle berichten, verhalen en updates zien die je uploadt naar je Instagram-account. Deze methode maakt het maken van een anoniem account niet moeilijk en toont uw geüploade gegevens aan de gebruikers die u goedkeurt. Volg deze instructies om je Instagram-account privé te maken:

1. Open Instagram op je apparaat en tik op het profielpictogram in de rechterbenedenhoek van het scherm.

2. Tik vervolgens op het hamburgerpictogram in de rechterbovenhoek.

3. Tik op de optie Instellingen.

4. Tik vervolgens op de optie Privacy.

5. Schakel de schakelaar voor de optie Privé-account in.

6. Tik vervolgens op de optie Overschakelen naar privé om te bevestigen.

Methode 2: Maak een nep Instagram-account aan

Valse Instagram-accounts zijn ook Finsta en worden vaak door elke gebruiker gebruikt om Instagram te gebruiken zonder veilig aan gegevensprivacy te denken. De stappen om een ​​nep- of anoniem Instagram-account aan te maken zijn:

1. Start de Instagram-app op uw apparaat.

2. Tik op het profielpictogram > hamburger icoon.

3. Tik op Instellingen.

4. Veeg omlaag en tik op Account toevoegen of wisselen.

5. Tik op Account toevoegen, zoals weergegeven.

6. Tik op Nieuw account maken.

7. Voer een gebruikersnaam in en tik op Volgende.

8. Voer vervolgens een wachtwoord in en tik op Volgende.

9. Tik op Nieuwe telefoon of e-mail toevoegen.

10. Voer nu uw telefoon- of e-mail-ID in en tik op Volgende.

Opmerking: gebruik een dummy-e-mailadres en telefoonnummer voor uw contactgegevens. Anders worden je gegevens van je vorige account hersteld door Instagram.

11. Volg de aanwijzingen op het scherm om het aanmaken van uw account met succes te voltooien.

Nadat je een nepaccount hebt gemaakt, moet je ervoor zorgen dat je dit account niet koppelt aan andere sociale media of de contactenlijst van je telefoon. Hiermee voorkom je dat gebruikers met je Facebook-account en mobiele nummer je op Instagram kunnen vinden.

Hoe een anoniem Instagram-account te laten groeien?

Het is noodzakelijk dat anonieme Instagram-accounts enkele volgers hebben, zodat accounts minder verdacht worden. Enkele punten die in gedachten moeten worden gehouden om een ​​anoniem Instagram-account organisch te laten groeien, zijn:

  • Post meer, en volgens het algoritme van Instagram verschijnen berichten die van vrienden of familie lijken te zijn bovenaan de feed en uploaden ze inhoud van hoge kwaliteit.

  • Plaats regelmatig rollen, verhalen en berichten om je volgers betrokken te houden.

Zo kun je een anoniem Instagram-account laten groeien.

Hoe heet een geheim Instagram-account?

Een geheim Instagram-account wordt ook wel een nep Instagram-account genoemd, kortweg Finsta genoemd.

Mag je een valse naam gebruiken op Instagram?

Ja, je kunt een valse gebruikersnaam gebruiken op Instagram omdat Instagram je gebruikersnaam niet controleert. Instagram heeft ook een functie voor het wijzigen van gebruikersnamen.

Kan een nep Instagram-account worden getraceerd?

Ja. Nep-accounts worden meestal geregistreerd via dummy-e-mails en mobiele nummers. Met veel beschikbare tools en technologie is het moeilijk maar mogelijk om een ​​nep Instagram-account te traceren. Lees onze gids over Hoe u erachter komt wie een nep Instagram-account heeft gemaakt voor meer informatie.

Hoe maak je een Instagram Burner-account aan?

Een Instagram-branderaccount is hetzelfde als het nep-Instagram-account, Finsta, en een anoniem Instagram-account. De stappen om Instagram-branderaccounts te maken zijn:

1. Open de Instagram-app.

2. Tik op profielpictogram > hamburgerpictogram > Instellingen.

3. Veeg omlaag en tik op Account toevoegen of wisselen.

4. Tik op Account toevoegen > Nieuwe account maken.

5. Voer een gewenste gebruikersnaam en wachtwoord in en tik op Volgende.

6. Tik op Nieuwe telefoon of e-mail toevoegen.

7. Voer nu uw dummy-telefoon en e-mail-ID in.

8. Volg de aanwijzingen op het scherm om een ​​Instagram-branderaccount aan te maken.

***

We hopen dat deze gids nuttig was en dat je hebt kunnen begrijpen hoe een anoniem Instagram-account werkt en hoe je een nep Instagram-account kunt maken. Ook als u vragen of suggesties heeft, kunt u deze met ons delen. Laat ons ook weten wat u hierna wilt leren in de opmerkingen hieronder.

gerelateerde berichten